نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
با همکاری دانشگاه و بخش خصوصی کابلهای برق تقویتشده با فناوری نانو ارائه میشود که انتقال برق را کاراتر خواهد کرد. این گروه بر روی فناوری کابل کامپوزیت آلومینیومی تقویتشده با گرافن برای بهبود خطوط برق کار میکنند. به گزارش ایسنا، یک تیم تحقیقاتی متشکل از بخش خصوصی و دانشگاهی به رهبری NETL (آزمایشگاه ملی وزارت […]
با همکاری دانشگاه و بخش خصوصی کابلهای برق تقویتشده با فناوری نانو ارائه میشود که انتقال برق را کاراتر خواهد کرد. این گروه بر روی فناوری کابل کامپوزیت آلومینیومی تقویتشده با گرافن برای بهبود خطوط برق کار میکنند.
به گزارش ایسنا، یک تیم تحقیقاتی متشکل از بخش خصوصی و دانشگاهی به رهبری NETL (آزمایشگاه ملی وزارت انرژی آمریکا که روی نوآوری و راهحلهایی برای آینده انرژی پاک و ایمن کار میکند)، بر روی کربن فوقرسانای جدیدی حاوی گرافیت و گرافن متمرکز شدهاند. این فناوری نوعی کابل کامپوزیت آلومینیومی است که میتواند رسانایی الکتریکی و قدرت کابلهای انتقال برق را افزایش دهد که منجر به افزایش ظرفیت و کارایی شبکه برق میشود.
علاوه بر آزمایشگاه NETL، تیمهای تحقیقاتی از دانشگاه اوهایو و شرکتهای MetalKraft Technologies، Frisk Alloy، Hydro Extensions، General Graphene Corporation و CONSOL Innovations در این پروژه همکاری دارند.
این رویکرد جدید که به عنوان کامپوزیت آلومینیوم کربن فوقرسانا (UCAC) شناخته میشود، عملکرد الکتریکی و مکانیکی برتری برای استفاده در خطوط برق برای انتقال مطمئن و کارآمد برق خواهد داشت.
مواد هادی مانند آلومینیوم و مس که در حال حاضر در شبکه برق مورد استفاده قرار میگیرند، موجب اتفلاف مقادیر قابل توجهی انرژی میشوند. این سیمها دارای هزینههای بالا، دوام کم و ظرفیت محدود برای یکپارچهسازی منابع برق انرژی تجدیدپذیر هستند.
محققان معتقدند کابلهای کامپوزیت آلومینیوم کربن فوقرسانا میتوانند با افزایش قابلتوجه هدایت الکتریکی و استحکام، این مشکلات را رفع کنند که این موضوع میتواند منجر به افزایش ظرفیت شبکه، دوام و کارایی بالاتر برای رسیدگی به تولید و تقاضای برق در آینده شود.
کونجیون وانگ از NETL میگوید که کابلهای کامپوزیت آلومینیوم کربن فوقرسانا میتوانند شبکههای برق موجود را ارتقاء دهند و عملکرد و مزایای اقتصادی و محیطزیستی زیادی را ارائه دهند.
وی گفت: عملکرد کابلهای کامپوزیت آلومینیوم کربن فوقرسانا با ترکیب مواد کربنی باکیفیت NETL نظیر گرافیت و گرافن، در آلومینیوم با استفاده از روش جدید اکستروژن گرم بهبود مییابند.
وی افزود: فناوری کابل کامپوزیت آلومینیوم کربن فوقرسانا این پتانسیل را دارند که راندمان انتقال برق را تا بیش از ۳۰ درصد افزایش دهند، ظرفیت خطوط برق را تا بیش از ۱۸۷ درصد افزایش داده، انتشار CO۲ را به میزان ۱۰٫۳ میلیون تن در سال کم کرده و امکان ادغام یکپارچه منابع انرژی متنوع و متناوب را فراهم کنند.
وانگ گفت: ما معتقدیم دوام و مقرون به صرفه بودن این فناوری هزینههای نصب و نگهداری آن را کاهش میدهد و از شبکه توزیع انرژی در سراسر کشور به صورت انعطافپذیر حمایت میکند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بیش از ۱۰ درصد از نیروی کار کره جنوبی رباتیک شده است و براساس یک بررسی سالانه توسط World Robotics ۲۰۲۴ مشخص شده است که اندکی بیش از ۱۰ درصد از نیروی کار کره جنوبی با رباتها جایگزین شدهاند. به گزارش ایسنا، این گزارش که توسط فدراسیون بینالمللی رباتیک(IFR) ارائه شده است، نشان میدهد که […]
این گزارش دانشگاههای برتر ایران در نوآوری را بهترتیب دانشگاه صنعتی شریف (با امتیاز ۳۲.۴۰ در رتبهی ۳۳۴)، دانشگاه تهران (با امتیاز ۳۰.۷۰ در رتبه ۳۶۰) و دانشگاه امیرکبیر (با امتیاز ۲۹.۵۰ در رتبهی ۳۷۵) معرفی میکند. این منبع همچنین نشان میدهد که ایران در سال ۲۰۲۴ همانند سال گذشته دارای یک خوشه در بین […]
روند صعودی بازار ارزهای دیجیتال خیال توقف ندارد و دراینمیان میم کوین پپه (PEPE) نیز برای بازپسگیری قلههای قیمتی پیشین خود خیز برداشته است. بهگزارش تکناک،فعالیتهای اخیر نهنگها و نشانههای مثبت تکنیکال حاکی از آن است که PEPE ممکن است در آستانه افزایش قیمتی ۶۰ درصدی باشد. در تاریخ ۲۲ نوامبر ۲۰۲۴، تراکنشی بزرگ توجهها […]
ایمپلنتهای ستون فقرات به ویژه ایمپلنتهای مخصوص کودکان، جزء تجهیزات پزشکی با فناوری بسیار پیچیده محسوب میشوند که از سوی فناوران یکی از شرکتهای دانشبنیان به تولید رسیده است. به گزارش ایسنا، دکتر مجتبی سلیمی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان حوزه طراحی و تولید ایمپلنتهای ستون فقرات را از زمینههای تحقیقاتی این شرکت دانست و گفت: در سالهای […]