نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
بر اساس تحقیقات اخیر دانشگاه می سی سی پی، یک قاشق شکر ممکن است به کاهش مصرف داروهای شیمیدرمانی کمک کند و میتواند عوارض جانبی مضر درمان سرطان را کاهش دهد. به گزارش ایسنا، با این حال، به جای یک قاشق شکر، محققان سعی کردند از گلیکوپلیمرها، پلیمرهای ساخته شده با قندهای طبیعی مانند گلوکز، برای […]
بر اساس تحقیقات اخیر دانشگاه می سی سی پی، یک قاشق شکر ممکن است به کاهش مصرف داروهای شیمیدرمانی کمک کند و میتواند عوارض جانبی مضر درمان سرطان را کاهش دهد.
به گزارش ایسنا، با این حال، به جای یک قاشق شکر، محققان سعی کردند از گلیکوپلیمرها، پلیمرهای ساخته شده با قندهای طبیعی مانند گلوکز، برای پوشاندن ذرات ریز که داروهای ضدسرطان را مستقیماً به تومورها میرسانند، استفاده کنند. آنها دریافتند که گلیکوپلیمرها به جلوگیری از چسبیدن پروتئینها به نانوذرات کمک میکنند و پاسخ ایمنی بدن به درمان را کاهش میدهند؛ در نتیجه، بدن بهتر میتوانست به درمان پاسخ دهد.
توماس ورفل، دانشیار مهندسی بیومدیکال میگوید: قلب واقعی مشکل این است که داروهای سرطان به طور باورنکردنی سمی هستند. آنها یک پنجره درمانی بسیار باریک دارند، به این معنی که دُزی که در آن کار میکنند، بسیار نزدیک به دُزی است که در آن سمی میشوند. بنابراین دریافت دُز کافی برای خلاص شدن از شر تومور، باعث ایجاد عوارض میشود.
این اتفاق میافتد زیرا کسری از داروی سرطان به تومور سرطانی میرسد، در بیشتر موارد، بسیار کمتر از یک درصد به تومور سرطانی میرسد؛ بیش از ۹۹ درصد به جاهای دیگر بدن میرود.
نشت داروی سمی به سایر قسمتهای بدن میتواند باعث بیماریهای جدی مانند سرطان خون، واکنشهای آلرژیک و حتی ایجاد سرطانهای دیگر شود. با این حال، اگر تعداد بیشتری از داروی ضدسرطان به تومور برسد، این عوارض جانبی میتواند کاهش یابد.
نانوذرات یک گزینه مؤثر برای درمان سرطان هستند و میتوانند داروها را مستقیماً به تومورها برسانند. اما پروتئینها، از جمله آنهایی که پاسخ ایمنی را تحریک میکنند، تمایل دارند در اطراف نانوذرات جمع شوند و باعث میشوند بدن درمان را به عنوان یک مهاجم خارجی نشان دهد.
به نقل از ستادنانو، کنت هولوگالا و همکارانش به تازگی نتایج تحقیقی را منتشر کردهاند که نشان میدهد میتوان با استفاده از یک پوشش قندمانند روی نانوذرات، داروی ضدسرطان را بهبود بخشید. هولوگالا میگوید: PEG (پلی اتیلن گلیکول) در ۳۰ سال گذشته استاندارد طلایی برای محافظت از این ذرات در برابر این اتفاق بوده است. هنگامی که برای اولین بار استفاده میشود، بسیار خوب عمل میکند. اما پس از اولین بار، سیستم ایمنی بدن میتواند دارو را به سرعت تشخیص داده و آن را به عنوان ذره خارجی علامتگذاری کند. هنگامی که این اتفاق میافتد، دارو نمیتواند به تومور برسد و کار کند.
به گفته محققان، گلیکوپلیمرها چنین مشکلی ندارند. وی میافزاید: یافتههای ما نشان میدهد که نانوذراتی که ما استفاده میکنیم، به طور قابلتوجهی پاسخهای ایمنی ناخواسته را کاهش میدهند و در عین حال تحویل دارو را هم در مدلهای سلولی و هم در مدلهای حیوانی بهطور چشمگیری افزایش میدهند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
یک استارتآپ آمریکایی، جایگزین جدیدی را برای باتریهای لیتیوم-یون ابداع کرده که غیرقابل اشتعال و ایمن است. به گزارش ایسنا، باتریهای لیتیوم-یون مانند موتورهای تجهیزات الکترونیکی خانگی هستند و یک تحول الکتریکی را در حملونقل ایجاد میکنند اما برای همه کاربردها مناسب نیستند. به نقل از امآیتی نیوز، یک نقطه ضعف کلیدی باتریهای لیتیوم-یون، اشتعالپذیری […]
ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، امروز (پنجم آذر ماه) در مراسم افتتاحیه یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و نظامهای پرداخت به موضوع فیلترینگ و آسیبهای آن به امنیت نظام بانکداری اشاره کرد. وزیر ارتباطات در بخشی از صحبتهای خود گفت: نکته مهمی که قصد دارم درباره آن صحبت کنم، بحث امنیت است. طبق […]
وبینار معرفی برنامه تابستانی دانشمندان جوان یاسا و شیوه ارسال پروپوزال روز سهشنبه، ۶ آذرماه جاری توسط یاسا برگزار میشود. به گزارش ایسنا، بنیاد ملی علم ایران و مؤسسه بینالمللی تحلیل سامانههای کاربردی (یاسا) وبینار معرفی برنامه تابستانی دانشمندان جوان یاسا (YSSP) را برگزار میکنند. مؤسسه بینالمللی تحلیل سامانههای کاربردی (یاسا)، مؤسسهای پیشرو در زمینه تحلیل سیستمی […]
یکی از تحلیلگران سرشناس رمزارزها معتقد است که به زودی توفان آلت سیزن از راه میرسد و از نظر عملکرد رونق آلت کوینها، بیت کوین را پشت سر میگذارد. به گزارش تکناک، «تکدو» (TechDev)، تحلیلگر معروف به دنبالکنندگان خود در شبکه اجتماعی X اعلام کرده که با بررسی دادههای تاریخی، نشانههایی از آغاز آلت سیزن […]