نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
فضانوردان چینی ماموریت شنژو ۱۹(Shenzhou 19) کنترل ایستگاه فضایی تیانگونگ را به دست گرفتند. آنها برای اقامتی شش ماهه در تیانگونگ مستقر شدند. به گزارش ایسنا، فضانوردات ماموریت شنژو ۱۸ چین کلید ایستگاه فضایی تیانگونگ را به سرنشینان جدیدش دادهاند. به نقل از اسپیس، ماموریت شنژو۱۹ با موشک لانگ مارچ ۲اف(Long March 2F) از پایگاه […]
فضانوردان چینی ماموریت شنژو ۱۹(Shenzhou 19) کنترل ایستگاه فضایی تیانگونگ را به دست گرفتند. آنها برای اقامتی شش ماهه در تیانگونگ مستقر شدند.
به گزارش ایسنا، فضانوردات ماموریت شنژو ۱۸ چین کلید ایستگاه فضایی تیانگونگ را به سرنشینان جدیدش دادهاند.
به نقل از اسپیس، ماموریت شنژو۱۹ با موشک لانگ مارچ ۲اف(Long March 2F) از پایگاه فضایی جیوکوان(Jiuquan) در شمال غربی چین در روز ۲۹ اکتبر پرتاب شد و ۶.۵ ساعت بعد به ایستگاه فضایی تیانگونگ رسید.
اندکی پس از آن، در ساعت ۱۲:۵۱ صبح روز ۳۰ اکتبر به وقت منطقه زمانی شرقی، دریچه بین فضاپیمای شنژو۱۹ و تیانگونگ باز شد و به سه فضانورد ماموریت شنژو۱۸ این امکان را داد تا از سه نفر از تازهواردان استقبال کنند.
تحویل رسمی ایستگاه در روز جمعه(یک نوامبر) انجام شد و فرمانده شنژو ۱۸، یه گوانگفو(Ye Guangfu) که به تازگی به اولین فضانورد چینی تبدیل شده است که در مجموع ۳۶۵ روز را در فضا سپری میکند، یک کلید نمادین را به فرمانده شنژو ۱۹، کای ژوژه(Cai Xuzhe) داد. سپس هر دو با هم دست دادند.
فضانوردان شنژو۱۹ تاکنون جوانترین گروه فضانوردان چین هستند، کای ۴۸ ساله است و سونگ لینگدنگ(Song Lingdong) و وانگ هائوزه(Wang Haoze) هر دو در سال ۱۹۹۰ متولد شدهاند. وانگ در حال حاضر تنها مهندس پرواز فضایی زن در چین است.
این سه نفر اکنون اقامت شش ماهه خود را آغاز کرده و بر روی ۸۶ پروژه و آزمایش علمی برنامهریزی شده و همچنین پیاده روی فضایی کار میکنند.
یکی از آزمایشهای قابل توجه، یک آجر ساخته شده از خاک ماه شبیهسازی شده است که به تیانگونگ برای قرار گرفتن در خارج از ایستگاه فضایی ارسال شده است. محققان میخواهند چگونگی مقاومت آجرهای ساخته شده از مواد محلی ماه را در محیطهای شدید برای کمک به برنامهریزی ساخت یک پایگاه در آینده در سطح ماه بررسی کنند. این آجر قرار است در اواخر ماه نوامبر در ماموریت تیانژو ۸ به تیانگونگ برسد.
در همین حال، لی کونگ و لی گوانگسو از ماموریت شنژو ۱۸، برای بازگشت به خانه آماده میشوند. انتظار میرود آنها در روز سوم نوامبر در منطقه فرود دانگ فنگ در نزدیکی فرودگاه فضایی جیوکوان فرود بیایند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
جشنواره دانشجویی بنیاد آموزش فناوری نانو و تقدیر از برگزیدگان سیزدهمین مسابقه ملی نانو روز چهارشنبه، ۷ آذرماه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار میشود. به گزارش ایسنا، جشنواره دانشجویی بنیاد آموزش فناوری نانو به عنوان بزرگترین رقابت علمی در موضوع علم و فناوری نانو، ۷ آذرماه ۱۴۰۳ با هدف تقدیر از برگزیدگان سیزدهمین مسابقه ملی فناوری نانو، نهادهای […]
یاهو پس از گذشت شش سال وقفه با معرفی یک لانچر جدید برای اندروید، بازگشتی غافلگیرکننده داشته است. به گزارش تکناک، یاهو با عرضه یک لانچر جدید به نام Yahoo Launcher، دوباره وارد عرصه لانچرهای اندروید شده و توجهات را به خود جلب کرده است. هنوز جزئیات کاملی از این لانچر منتشر نشده است، اما […]
ایسنا/اصفهان میدانهای مغناطیسی بینستارهای با هدایت گازها، کنترل فرآیندهای گرانشی و تأثیر بر ستارهزایی، نقش مهمی در شکلگیری و تکامل کهکشانها ایفا میکنند. علیرضا بیات، کارشناس نجوم درباره میدانهای مغناطیسی به خبرنگار ایسنا اظهار کرد: میدان مغناطیسی یکی از چهار نیروی بنیادین کیهان است که در کنار گرانش، نیروی هستهای قوی و نیروی هستهای ضعیف، […]
مغز تنها جایی در بدن ما نیست که خاطرات در آن شکل میگیرند. محققان دانشگاه نیویورک کشف کردند که یادگیری از طریق تکرار، ممکن است برای همهی سلولهای ما بنیادی باشد. فرآیند یادگیری در سلولهای غیرمغزی همچنین ممکن است به توضیح اینکه چرا استراحتکردن ابزاری قدرتمند برای یادگیری است، کمک کند. نیکولای کوکوشکین، عصبشناس بهنقل […]