نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ناسا به دنبال توسعه نسل جدیدی از هواپیماهای تجاری کم آلاینده است که سفرهای کارآمدتر و پایدارتر را ارائه دهند. به گزارش ایسنا، ناسا به دنبال توسعه نسل جدیدی از هواپیماهای تجاری کم آلاینده است که سفرهای تجاری کارآمدتر و پایدارتری را ارائه دهند. به نقل از اسپیس، آژانس فضایی آمریکا پنج پروژه طراحی جدید […]
ناسا به دنبال توسعه نسل جدیدی از هواپیماهای تجاری کم آلاینده است که سفرهای کارآمدتر و پایدارتر را ارائه دهند.
به گزارش ایسنا، ناسا به دنبال توسعه نسل جدیدی از هواپیماهای تجاری کم آلاینده است که سفرهای تجاری کارآمدتر و پایدارتری را ارائه دهند.
به نقل از اسپیس، آژانس فضایی آمریکا پنج پروژه طراحی جدید را به عنوان بخشی از ابتکار طرح مفهومی هواپیماهای پیشرفته برای پایداری محیطی(AACES) سفارش داده است.
بر اساس بیانیه ناسا، سازمانهایی که در مفاهیم جدید طراحی هواپیمای مسافربری مشارکت میکنند شامل شرکت بوئینگ، شرکت هوافضای الکترا(Electra)، موسسه فناوری جورجیا، استارتاپ هوانوردی جتزیرو(JetZero) و شرکت «پرت اند ویتنی»(Pratt & Whitney) هستند.
باب پیرس(Bob Pearce) معاون اداره ماموریت تحقیقاتی هوانوردی ناسا در این بیانیه اعلام کرد: ناسا از طریق ابتکاراتی مانند AACES قرار است مجموعه وسیعی از دیدگاهها را در مورد چگونگی افزایش بیشتر کارایی هواپیماها، کاهش اثرات زیستمحیطی هوانوردی و افزایش رقابتپذیری فناوری ایالات متحده در دهههای ۲۰۴۰، ۲۰۵۰ و فراتر از آن به کار گیرد.
کمکهای در نظر گرفته شده برای حمایت از این پنج مطالعه با بودجه ناسا بالغ بر ۱۱.۵ میلیون دلار است. هر سازمان، تخصص منحصر به فردی را برای طراحی یک هواپیمای مفهومی نسل جدید، از منابع سوخت جایگزین گرفته تا فناوریهای پیشرانه و طراحی آیرودینامیک به ارمغان میآورد.
پیرس افزود: به عنوان یک پیشرو در تحقیق و توسعه هوانوردی پایدار ایالات متحده، این جوایز نمونهای از نحوه گردآوری بهترین ایدهها و خلاقانهترین مفاهیم از بخش خصوصی، دانشگاهها، آژانسهای تحقیقاتی و سایر ذینفعان برای پیشروی در آینده هوانوردی است.
حوزه مطالعاتی بخش «علوم پروازی آرورا»(Aurora Flight Sciences) که زیرمجموعه شرکت بوئینگ است، ابداع سوختهای جایگزین هوانوردی، سیستمهای محرکه، فناوریهای آیرودینامیک و پیکربندی هواپیما است.
تیم تحت رهبری شرکت الکترا نیز پیشرانه الکتریکی و همچنین ویژگیهای طراحی آیرودینامیکی منحصر به فرد بدنه و بالهای هواپیما را بررسی میکند که به کاهش انتشار گازهای گلخانهای و سر و صدا کمک میکند.
محققان موسسه فناوری جورجیا نیز بر روی فناوریهای پایداری از جمله سوختهای جایگزین، سیستمهای محرکه و پیکربندی هواپیما تمرکز خواهند کرد، در حالی که شرکت جتزیرو فناوریهایی را بررسی خواهد کرد که هیدروژن مایع برودتی را قادر میسازد به عنوان منبع سوخت برای کاهش انتشار گازهای گلخانهای استفاده شود.
حوزه مطالعاتی شرکت «پرت اند ویتنی» شامل فناوریهای نیروی محرکه هوانوردی، تمرکز بر بهبود بازده حرارتی و پیشرانه برای کاهش مصرف سوخت و انتشار گازهای گلخانهای است که به کاهش گرمایش جهانی کمک میکند.
ناتری مادوان(Nateri Madavan) مدیر برنامه وسایل نقلیه هوایی پیشرفته ناسا میگوید: پیشنهادهای انتخاب شده از مجموعه متنوعی از سازمانها ارائه میشود که کاوشهای هیجان انگیز و گستردهای را در مورد سناریوها، فناوریها و مفاهیم هواپیما ارائه میدهند که هوانوردی را به سمت اهداف پایدار پیش میبرد.
مفاهیم طراحی هواپیما که از طریق AACES توسعه مییابند، میتوانند ظرف ۲۵ سال آینده وارد خدمت شوند.
ناسا با کاهش وابستگی هواپیماها به منابع سوخت سنتی که به انتشار گازهای گلخانهای کمک میکنند، به حمایت از هدف ایالات متحده برای انتشار کربن خالص صفر در هوانوردی تا سال ۲۰۵۰ کمک میکند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
باکتریهای بیماریزا که در مکانهای جمعآوری زبالههای خانگی وجود دارند، ممکن است به پیری عروق منجر شوند. به گزارش ایسنا، این موضوع به خوبی مشخص شده است که آلودگی هوا میتواند اثرات شدیدی را بر سلامتی قلب داشته باشد. هر ذره کوچکتر از ۲.۵ میکرون(۲۰ برابر نازکتر از یک تار مو) میتواند از طریق ریهها […]
افراد مبتلا به صرعِ حساس به نور به زودی میتوانند بدون نگرانی تلویزیون تماشا کنند. دانشمندان در بریتانیا عینکهایی ساختهاند که میتواند طول موجهای خاصی از نور را که عامل تشنج شناخته شده است، مسدود کند. به گزارش ایسنا، تخمین زده میشود که از هر ۴۰۰۰ نفر یک نفر به صرع حساس به نور مبتلا […]
ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی در فراخوانی از شرکتها و مراکز دانشبنیان و استارتآپی فعال در حوزه شناختی خواست محصولات و دستاورهای فناورانه خود را در پاویون شناختی این ستاد، در کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی در تهران به نمایش بگذارند. به گزارش ایسنا، در سیزدهمین کنگره ملی علوم اعصاب پایه و بالینی تحت […]
استیم دک تأثیر چشمگیری بر دنیای گیمینگ کامپیوتر گذاشت. این دستگاه قابل حمل که از کنسول نینتندو سوییچ الهام گرفته است، امکان اجرای بازیهای کامپیوتر را در هر مکانی فراهم کرد. موفقیت استیمدک زمینهساز ظهور انبوهی از کنسولهای دستی مبتنیبر ویندوز شد که هرکدام مزایا و معایب خاص خود را درمقایسهبا محصول ولو داشتند. اگرچه […]