نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ایسنا/اصفهان کنفرانسی برای کاربرد هوش مصنوعی در کنترل ترافیک اولین کنفرانس ملی دو سالانه «کاربرد هوش مصنوعی در کنترل ترافیک» با تأکید بر مدیریت شهری و جادهای همراه با بخش ایدهشو برای عموم مردم در دانشگاه اصفهان برگزار میشود. محمدرضا شعرباف، دبیر اجرایی این کنفرانس به ایسنا در مورد محورهای برگزاری آن، گفت: این کنفرانس […]
ایسنا/اصفهان کنفرانسی برای کاربرد هوش مصنوعی در کنترل ترافیک اولین کنفرانس ملی دو سالانه «کاربرد هوش مصنوعی در کنترل ترافیک» با تأکید بر مدیریت شهری و جادهای همراه با بخش ایدهشو برای عموم مردم در دانشگاه اصفهان برگزار میشود.
محمدرضا شعرباف، دبیر اجرایی این کنفرانس به ایسنا در مورد محورهای برگزاری آن، گفت: این کنفرانس با محورهای سیستمهای هوشمند مدیریت ترافیک، کاربرد هوش مصنوعی در بهینه سازی جریان ترافیک (وسایل نقلیه و عابران پیاده)، کاربردهای هوشمصنوعی در کاهش شلوغی و ازدحام، کاربردهای هوشمصنوعی در ارتقای ایمنی حمل ونقل، کاربرد هوشمصنوعی بر فرهنگ زندگی و شهروندی و دیگر حوزههای مرتبط با هوشمندسازی کنترل ترافیک و مدیریت شهری و جادهای برگزار میشود.
او خاطرنشان کرد: به طور کلی هدف از این کنفرانس بررسی قابلیتها و کاربردهای هوش مصنوعی در حوزهٔ کنترل ترافیک و بهبود فرهنگ عمومی در حوزهٔ حملونقل و مدیریت شهری است.
این عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان با بیان اینکه علاوه بر پذیرش مقاله در این کنفرانس، دو موضوع تحت عنوان «ایدهشو» در کنفرانس مطرح شده که جذابیت کنفرانس را بیشتر کرده است، افزود: این دو موضوع شامل مستندسازی صحنه تصادفات و قانونپذیری راکبین موتوسیکلت است. به تیمهای برتر اول تا سوم که در هر موضوع ایده ارسال نمودهاند، جوایز ارزندهای اهدا خواهد شد.
شعرباف در مورد فرایند داوری آثار ارسالی به این کنفرانس تصریح کرد: پس از ارسال ایدهها در سامانهٔ مربوطه، داوری آنها آغاز خواهد شد. کمیته علمی کنفرانس و گروه تخصصی داوری مقالات شامل اساتید دانشگاه، نمایندگان پلیس راهور و مسئولین بیمه و سازندگان موتورسیکلتها، ایدههای ارسالی را از نظر فنی و اجرایی داوری خواهند کرد. این تیم ایدهها را بررسی و امتیازبندی خواهند کرد و در نهایت از ایدههای برتر حمایت خواهد شد. مقالات پذیرفته شده در کنفرانس نمایه ISC خواهند شد و ما درصدد هستیم تا مقالات برتر را برای چاپ در مجلهای در حوزه هوشمصنوعی ارسال کنیم.
او با بیان اینکه مهلت ارسال ایدهها در بخش «ایدهشو» تا ۳۰ دیماه و فرصت ارسال مقالات درمورد محورهای بیان شده ۱۵ دیماه است.
وی اظهار کرد، کنفرانس از ششم تا هشتم اسفندها برگزار خواهد شد. در روز ششم اسفندماه کارگاههای آموزشی مربوط به کنفرانس و بخش ایدهشو، برگزار میشود. روز هفتم اسفندماه مربوط به افتتاحیه کنفرانس و ارائهٔ مقالات و برگزاری نشستهای تخصصی و سخنرانیهاست و روز هشتم به ارائهٔ مابقی مقالات و برگزاری پنلهای تخصصی و اختتامیه کنفرانس اختصاص یافته است.
دبیر اجرایی کنفرانس ملی دو سالانه «کاربرد هوش مصنوعی در کنترل ترافیک» اضافه کرد: در بخش «ایدهشو» امکان شرکت عموم مردم که از معضلات ترافیکی اطلاعات دارند، وجود دارد. در بخش مقاله نویسی، دانشجویان و فارغالتحصیلان رشتههای مهندسی کامپیوتر، نرمافزار، هوشمصنوعی، علوم داده، مهندسی حمل و نقل، عمران و مدیریت شهری، مهندسی برق و مهندسی پزشکی به انضمام پلیسان راهور، افراد دغدغهمند و مطلع از موضوعات محورها، شرکتهای دانشبنیان مسئولین و فعالین در شهرداریها میتوانند شرکت نمایند.
او در پایان خاطرنشان کرد: برخی از معاونتهای شهرداری از جمله معاونت حمل و نقل شهرداری در کمیته تخصصی کنفرانس حضور داشته و افراد شاغل در سازمانهای دولتی نیز میتوانند در بخش ایدهشو یا ارسال مقالات این کنفرانس شرکت نمایند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور از راهاندازی پارکهای انیمیشن در چارچوب قانون برنامه هفتم توسط بخش خصوصی خبر داد و گفت: برای این منظور ۳ تا ۴ شهر در نظر گرفته شدهاند. به گزارش ایسنا، حسین افشین در نشست فعالان صنایع خلاق و فناوریهای نرم بر اهمیت حمایت و توسعه شرکتهای دانشبنیان به عنوان […]
به گزارش خبرآنلاین، سرانجام یک ویدئو از گوشی گلکسی اس ۲۵ اولترا به بیرون درز کرد و طرفداران سامسونگ توانستند نگاهی به پرچمدار آینده کهکشانیهای سامسونگ بیاندازند. در ویدئوی درز کرده یک نمونه اولیه عملیاتی از گوشی گلکسی اس ۲۵ اولترا دیده میشود که در آن خبر از گوشههای تیز در بدنه نیست و همانند […]
به اعتقاد کارشناسان، یکی از بزرگترین چالشهای کشور در حوزه بهرهبرداری از فناوری هوش مصنوعی، محدودیت در استفاده از نرمافزارها و سختافزارهای روز دنیا بهویژه پردازندههای گرافیکی و سیستمهای پردازش داده پیشرفته است و این موضوع باعث میشود ایران نتواند به راحتی از ابزارهای ابری و پلتفرمهای تحقیقاتی بینالمللی بهرهبرداری کند، ولی کشور با داشتن […]
اینستاگرام با افزودن قابلیت اشتراکگذاری لوکیشن زنده در دایرکت، امکان یافتن آسانتر دوستان را فراهم میکند. کاربران میتوانند برای مدتزمان یک ساعت، موقعیت مکانی خود را با دوستانشان به اشتراک بگذارند تا در مکانهایی مانند کنسرتها و گردهماییها، یکدیگر را پیدا کنند. افزونبراین، بخش پیامهای دایرکت اینستاگرام با ویژگیهای جدیدی مانند استیکرپکهای جدید و نامهای […]