نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
[ad_1] ایسنا/کرمان مراسم افتتاح دهمین کنگره بینالمللی علوم و فناوری نانو در دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان عصر امروز ۱۰ بهمنماه در تالار خیام این دانشگاه برگزار شد. دکتر رضا رنجبرکریمی، رئیس دانشگاه ولیعصر رفسنجان در این مراسم اظهار کرد: اوایل سال ۱۳۸۳ که ستاد ویژه فناوری نانو در ایران شکل گرفت کسی باور نمیکرد پس از […]
[ad_1]
ایسنا/کرمان مراسم افتتاح دهمین کنگره بینالمللی علوم و فناوری نانو در دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان عصر امروز ۱۰ بهمنماه در تالار خیام این دانشگاه برگزار شد.
دکتر رضا رنجبرکریمی، رئیس دانشگاه ولیعصر رفسنجان در این مراسم اظهار کرد: اوایل سال ۱۳۸۳ که ستاد ویژه فناوری نانو در ایران شکل گرفت کسی باور نمیکرد پس از دو دهه ایران به پیشرفتی شگرف در این علم دست یابد.
وی افزود: رتبه ایران در فناوری نانو از رتبه ۵۷ در سال ۲۰۰۳ به رتبه پنجم در سال ۲۰۲۳ ارتقا یافته است. این توانمندی مثال روشنی برای جمله «ما میتوانیم» است که نشان از همّت و پشتکار دانشمندان کشور است.
وی با بیان اینکه در این سمینار آخرین دستاوردهای علم نانو ارائه میشود، ابراز امیدواری کرد خروجی این سمینار، پیشرفتها و دستاوردهای جدید برای علم نانو باشد.
رئیس انجمن نانوفناوری کشور نیز در این مراسم با بیان اینکه چند سالی است این بحث شکل گرفته که چرا محققان کشور مقالاتی برای خارج از کشور تولید میکنند، گفت: علم و فناوری از هم جداشدنی نیستند و پایه توسعه فناوری، تولید علم است و تولید علم با انتشار آن معنا پیدا میکند.
پروفسور نادری بیان کرد: قطعاً تولیدات علمی و مقالات منجر به فناوری خواهد شد و اگر تولیدات مقالات ما کاهش یابد، توسعه فناوری صورت نخواهد گرفت.
وی با بیان این مطلب که علمی که انتشار پیدا نکند محک نخورده و ارزیابی نمیشود، عنوان کرد: بزرگترین کشورهایی که بیشترین استفاده از علم را انجام داده و بیشترین مصرفکننده علم هستند خود بزرگترین تولیدکنندگان علوم هم هستند.
نادری ادامه داد: بسیاری از فعالیتها در کشور ما با ارجاع به علوم و مقالاتی است که در کشورهای پیشرفته قابل نشر است و نمیتوانیم در میدان محاوره علمی دنیا بدون مقاله حضور داشته باشیم.
به گفته وی، از هر چند هزار مقاله، یک فناوری تولید میشود.
فرماندار رفسنجان نیز در سخنانی در این کنگره علمی گفت: برگزاری این کنگره علمی در رفسنجان باعث افتخار است و این نقطه عطفی برای دانشگاه ولیعصر(عج) است که از این کنگره شروع شده و ارتباط گرفتن با دانشمندان دیگر دنیا بسیار میتواند موثر باشد.
حسین رضایی خواستار استفاده از فناوری نانو در مباحث کشاورزی منطقه شد.
انتهای پیام
[ad_2] Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
[ad_1] به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش ایسنا، حلقههای عجیب سرشار از گرد و غبار در این عکس احتمالا پوستههای سهبعدی هستند، اما نحوه ایجاد آنها هنوز مشخص نشده است. به نقل از ناسا، مکان ایجاد حلقهها به خوبی شناخته شده است. آنها در یک منظومه ستارهای دوتایی در فاصله ۶۰۰۰ سال نوری به سمت صورت […]
[ad_1] تحلیلهای ژنتیکی هوش مصنوعی، عوامل ژنتیکی مؤثر در بیماری پارکینسون و داروهای قابل استفاده مجدد را برای درمان بیماری پارکینسون شناسایی میکنند. به گزارش ایسنا، پژوهشگران «مرکز ژنوم کلینیک کلیولند»(CCGC) با موفقیت از مدلهای ژنتیکی پیشرفته هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری پارکینسون استفاده کردند. آنها عوامل ژنتیکی مؤثر در پیشروی بیماری و داروهای مورد […]
[ad_1] تیم کوک، مدیرعامل اپل، در جریان جلسهی توجیهی مربوطبه گزارش مالی جدید این شرکت به مسیر پیش روی آیفون اشاره کرد. به روایت کوک، فضای زیادی برای ایجاد نوآوری وجود دارد. این گفته در حالی مطرح میشود که شایعهها دربارهی رونمایی آیفون ۱۷ ایر به اوج رسیدهاند. کوک معمولا در جلسههای مالی جزئیات دقیقی […]
[ad_1] طبق اطلاعات فاششده، گوشی گلکسی S25 اج سامسونگ احتمالاً با دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی و نمایشگر مجهز به Gorilla Glass Victus 2 عرضه خواهد شد. به گزارش تکناک، گوشی گلکسی S25 اج در رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ معرفی شد. هنوز تاریخ دقیق عرضه این گوشی پرچمدار باریک مشخص نیست؛ اما افشاگری جدید جزئیات مهمی […]