نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش فرادید، این سکهها در پارچه و همینطور در لایهای از «سرب» پیچیده و دفن شده بودند؛ کاری که شاید برای حفاظت از آنها در برابر «مصادره» انجام شده باشد. این سکهها که برخی در ضرابخانههای کوچک و روستایی ضرب شدهاند، بسیار کمیاب و مربوط به سالهای ۱۰۳۶ تا ۱۰۴۴ […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش فرادید، این سکهها در پارچه و همینطور در لایهای از «سرب» پیچیده و دفن شده بودند؛ کاری که شاید برای حفاظت از آنها در برابر «مصادره» انجام شده باشد.
این سکهها که برخی در ضرابخانههای کوچک و روستایی ضرب شدهاند، بسیار کمیاب و مربوط به سالهای ۱۰۳۶ تا ۱۰۴۴ میلادی هستند. این دوران همزمان با آغاز سلطنت ادوارد معترف (پادشاه آنگلوساکسون) و یکی از دورههای پرتلاطم تاریخ انگلستان است؛ دورهای که در آن شاه اموال برخی افراد بانفوذ را مصادره و آنها را تبعید کرد.
الکساندر بلیس، متخصص سکه از مؤسسه باستانشناسی آکسفورد کاتسوُلد (OCA)، اعلام کرد که ارزش این گنجینه در قرن یازدهم بسیار زیاد بود و میتوانست معادل قیمت ۱۶ گاو باشد. او افزود: «احتمالاً صاحب این گنجینه به دلیل بیثباتی سیاسی و اجتماعی اقدام به پنهان کردن ثروت خود کرده است. اکنون این سومین گنجینهای است که از این دوره در انگلستان کشف میشود و نشان میدهد سالهای نخست سلطنت ادوارد، دورهای آرام نبوده است.»
به گفته بلیس، گنجینههای سکههای آنگلوساکسون کمیاب هستند و این کشف نیز به دلیل حفظ شرایط اصلی خود متمایز است. سکهها درون یک کیسه پارچهای و روکش سربی قرار داشتند، که معمولاً در بسیاری از گنجینههای دیگر دیده نمیشود.
باستانشناسان کیسه را به آزمایشگاه برده و دریافتند که روکش سربی از ورقهای تاشده ساخته شده است؛ چیزی که نشاندهنده دقت صاحب گنجینه در حفظ سکهها است. استفاده از سرب برای ذخیرهسازی سکهها در آن زمان عجیب نبود، اما این انتخاب پرسشهایی درباره دلیل استفاده نکردن از کوزه بهجای آن ایجاد میکند. بلیس معتقد است که شاید کوزه مناسب در دسترس نبوده یا هدف این بوده که محتوای ارزشمند کیسه پنهان بماند.
احتمال دارد صاحب این گنجینه یک فرد متوسط یا دارای نفوذ محلی بوده که به دلیل تغییرات سیاسی، از جمله تاجگذاری ادوارد معترف، نگران شده و دارایی خود را پنهان کرده است.
این گنجینه در جریان حفاری در منطقهای ساحلی در سافولک، جایی که نیروگاه هستهای جدیدی به نام Sizewell C در سال ۲۰۲۴ در دست ساخت بود، کشف شد. اَندرو پِگ، باستانشناس OCA، گفت: «وقتی برای اولین بار این گنجینه را کشف کردم، از شدت هیجان لرزیدم. اطلاعات به دست آمده بسیار شگفتانگیز است و من افتخار میکنم که در افزودن به تاریخ سافولک نقش داشتهام.»
هنوز مشخص نیست چرا مالک این گنجینه هرگز برای برداشتن آن بازنگشته، اما ممکن است مرگ یا تبعید او را از این کار بازداشته باشد.
۲۲۷۲۲۷
خبر آنلاین
این مطلب بدون برچسب می باشد.
غزال زیاری: در جریان مراسم تحلیف دونالد ترامپ، بهعنوان رئیسجمهور جدید آمریکا، آنچه بیشازپیش جلبتوجه میکرد، حضور مدیران عامل و مقامات اصلی شرکتهای بزرگ تکنولوژی دنیا بود. از ایلان ماسک و دارا خسروشاهی گرفته تا مارک زاکربرگ و تیم کوک و سم آلتمن، اکثر مدیران ارشد تکنولوژیک دنیا در این مراسم حضور داشتند و نکته […]
دونالد ترامپ، رئیسجمهور منتخب آمریکا، قصد دارد در نخستین روز بازگشت خود به قدرت، وضعیت اضطراری ملی انرژی را اعلام کند. این اقدام بخشی از برنامه دولت او برای افزایش تولید داخلی انرژی است. این دستور اجرایی بر بهرهبرداری از منابع آلاسکا و پایاندادن به آن چیزی تمرکز خواهد داشت که یکی از مقامهای دولت […]
با وجود کاهش ۲.۳ درصدی میانگین حقوق نینتندو در سال ۲۰۲۴، این شرکت همچنان دومین رتبه را در میان شرکتهای پردرآمد منطقه غرب ژاپن دارد. به گزارش تکناک، میانگین حقوق سالانه شرکت نینتندو در سال ۲۰۲۴ به میزان ۲.۳ درصد کاهش یافت، اما این شرکت همچنان به عنوان دومین شرکت پردرآمد در منطقه غرب ژاپن […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش ایسنا، تلسکوپ بسیار بزرگ رصدخانه جنوبی اروپا (ESO) که بزرگترین تلسکوپ نور مرئی و فروسرخ در جهان است در حال حاضر در صحرای آتاکامای شیلی در دست توسعه است. انتظار میرود این تلسکوپ قدرتمند تا سال ۲۰۲۸ «نور اول» خود را دریافت کند. به نقل از اسپیس، تصاویر جدید […]