نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
بالاخره شرکت Xiaomi در یک رویداد رسمی از گوشی جدید شیائومی ۱۵ رونمایی کرد و مشخصات فنی آن را به اشتراک گذاشت. این گوشی جذاب که در چهار رنگ و با قیمت پایه ۶۲۰ دلار عرضه خواهد شد، به پردازنده اسنپدراگون ۸ الیت، صفحهنمایش OLED، باتری ۵۴۰۰ میلیآمپری و دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با قابلیتهای […]
بالاخره شرکت Xiaomi در یک رویداد رسمی از گوشی جدید شیائومی ۱۵ رونمایی کرد و مشخصات فنی آن را به اشتراک گذاشت. این گوشی جذاب که در چهار رنگ و با قیمت پایه ۶۲۰ دلار عرضه خواهد شد، به پردازنده اسنپدراگون ۸ الیت، صفحهنمایش OLED، باتری ۵۴۰۰ میلیآمپری و دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با قابلیتهای مبتنی بر AI مجهز است.
پس از مدتها انتظار، امروز بالاخره شرکت چینی شیائومی از گوشی جدید Xiaomi 15 رونمایی کرد. شیائومی در رویداد معرفی این دستگاه مدعی شد که گوشی شیائومی 15 پیکربندی سختافزاری قدرتمند را در کنار مجموعهای از ویژگیهای نوآورانه در اختیار کاربر قرار خواهد داد.
این گوشی که قرار است در چهار رنگ بنفش یاسی، سبز روشن، مشکی و سفید عرضه شود، در مدل پایه برچسب قیمت ۶۲۰ دلار را به همراه خواهد داشت. البته شیائومی از یک مدل خاص و ویژه به نام نسخه نقرهای (Silver) نیز رونمایی کرده که در پشت آن قاب شیشهای به رنگ نقرهای با طرحهای سه بعدی وجود داشته و میتواند نور را مانند آینه انعکاس دهد.
از دیگر ویژگیهای گوشی Xiaomi 15 میتوان به صفحه نمایش ۶.۳۶ اینچی OLED با رزولوشن ۲۶۷۰ در ۱۲۰۰ پیکسل اشاره کرد. این صفحهنمایش به لطف استفاده از فناوری ساخت سهبعدی LIPO تولید شده و میتواند ۱۰ برابر مقاومتر از نسل قبل در مقابل سقوط از ارتفاع ظاهر شود. به گفته شیائومی، لایه محافظ این صفحهنمایش Dragon Crystal glass نام دارد.
در این بخش همچنین باید به رفرشریت متغیر بین ۱ تا ۱۲۰ هرتز و حداکثر روشنایی ۳۲۰۰ نیت هم اشاره کرد که به کاربر اجازه میدهد حتی در زیر نور مستقیم خوشید نیز بدون مشکل از گوشی خود استفاده کند.
به گزارش Xiaomitime، برجستهترین ویژگی گوشی شیائومی ۱۵ را میتوان استفاده از تراشه پرچمدار اسنپدراگون ۸ الیت توصیف کرد که عملکرد بالا را تضمین میکند. در کنار این پردازنده حداقل ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه ذخیرهسازی وجود خواهد داشت.
برای این گوشی از یک سیستم خنککننده جدید استفاده شده تا به طور مؤثر شاهد دفع گرما و عملکرد بهتر در دراز مدت باشیم.
در زمینه تأمین انرژی نیز شیائومی تصمیم گرفته به سراغ یک باتری ۵۴۰۰ میلیآمپر ساعتی برود که ۷۹۰ میلیآمپر ساعت از مدل قبلی بزرگتر بوده و نوید شارژدهی بیشتر را میدهد. پشتیبانی از شارژ سریع سیمی ۹۰ وات و شارژ بیسیم ۵۰ وات نیز در نظر گرفته شده است.
در نهایت به پیکربندی بخش دوربین میرسیم که با همکاری نزدیک شرکت لایکا طراحی شده است. در پشت گوشی شاهد آرایش دوربین سهگانه هستیم که قابلیتهای مبتنی بر هوش مصنوعی را به همراه دارد.
دوربین اصلی یک سنسور ۵۰ مگاپیکسلی Light Hunter 900 با f/1.62 و OIS است. در کنار آن، یک سنسور اولترا واید ۵۰ مگاپیکسلی و یک سنسور ۵۰ مگاپیکسلی تلهفوتو وجود دارد که هردو ساخت سامسونگ هستند.
در جلو یک سنسور ۳۲ مگاپیکسلی OV32B40 در مرکز سوراخ پانچ قرار گرفته که نقش دوربین سلفی را برعهده خواهد داشت.
نظر شما در رابطه با گوشی جدید شیائومی چیست؟ آیا چنین محصولی میتوان نقش یک پرچمدار پرقدرت را برعهده بگیرد؟
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ابرکامپیوتر «ال کاپیتان» موفق شد با رکورد ۱.۷۴۲ «اگزافلاپس» (واحد اندازهگیری پردازش داده) عنوان قدرتمندترین ابرکامپیوتر جهان را به خود اختصاص دهد. پیش از این رکورد سرعت پردازش دادههای ابرکامپیوترها متعلق به ابرکامپیوتر «فرانتیر» ۱.۳۵۳ اگزافلاپس، بود که الکاپیتان توانست این رکورد را بشکند. مترجم: محیا ذوالفقاری / خبرنگار: سمیه ایمانیان / تدوینگر: محمدرضا زمانیان […]
بنابر گزارش Coin Telegraph، شرکتهای فیفا و Mythical Games با همکاری یکدیگر، قدمی بزرگ در دنیای بازیهای ویدئویی و بلاکچین برداشتهاند. آنها با معرفی بازی جدید خود با نام FIFA Rivals، قصد دارند تا تجربه بازی فوتبال را برای میلیونها نفر در سراسر جهان متحول کنند. در واقع، FIFA Rivals بازی رایگان و مبتنیبر موبایل […]
گوشیهای سری گلکسی سامسونگ همواره در میان برترین گزینههای بازار اندروید قرار دارند. این گوشیها نمایشگرهای زیبا، دوربینهای عالی و تجربه نرمافزاری قابل اعتمادی ارائه میدهند. با این حال، در زمینه بازیهای موبایلی، تجربه کاربران به همان روانی نیست. اگرچه گوشیهای سامسونگ توانمند هستند، اما عواملی وجود دارد که ممکن است بر تصمیم شما تأثیر […]
برای نخستین بار، دانشمندان با انجام آزمایشی بحثبرانگیز، موفق شدند به راز شنوایی یکی از بزرگترین و هوشمندترین موجودات روی زمین، یعنی نهنگهای رده والآستخوانی، پی ببرند. به گزارش سرویس اخبار علمی رسانه فناوری تکنا، در سال ۲۰۲۳، محققان با صید موقت دو نهنگ مینکی جوان در سواحل نروژ و اتصال الکترودهایی به بدن آنها، […]