نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
اندروید ۱۵ با بهرهگیری از فناوری نرخ نوسازی متغیر (VRR)، نرخ نوسازی نمایشگر را با محتوای بازیها همگامسازی و تجربه بصری بینظیری برای گیمرها فراهم میکند. به گزارش تکناک، گوگل با انتشار نسخه اندروید ۱۵ به پیشرفت مهمی در نمایشگرهای اندروید دست یافته و پشتیبانی واقعی از نرخ نوسازی متغیر (VRR) را معرفی کرده است. […]
اندروید ۱۵ با بهرهگیری از فناوری نرخ نوسازی متغیر (VRR)، نرخ نوسازی نمایشگر را با محتوای بازیها همگامسازی و تجربه بصری بینظیری برای گیمرها فراهم میکند.
به گزارش تکناک، گوگل با انتشار نسخه اندروید ۱۵ به پیشرفت مهمی در نمایشگرهای اندروید دست یافته و پشتیبانی واقعی از نرخ نوسازی متغیر (VRR) را معرفی کرده است. این ویژگی نرخ نوسازی تطبیقی (ARR) نام دارد و به نمایشگرها اجازه میدهد تا نرخ تازهسازی خود را براساس نوع محتوای نمایشدادهشده بهصورت پویا تنظیم کنند. هدف اصلی این فناوری کاهش مصرف انرژی و بهبود تجربه کاربری است.
درحالحاضر، فناوری VRR در نمایشگرهای اندروید فقط در برخی از پنلهای پیشرفته، مانند پنلهای 8T LTPO (اکسید پلیکریستالی با دمای پایین) موجود است. این پنلها از نرخ نوسازی متغیر بهرهمند هستند؛ اما درواقع تنها در بین مجموعهای از نرخهای ازپیشتعیینشده جابهجا میشوند و امکان تنظیم پیوسته از ۱ تا ۱۲۰ هرتز را ندارند. برای مثال، پنل 8T LTPO در گوشی iQOO Neo9 Pro، تنها در نرخهای مشخصی همچون ۱، ۱۰، ۳۰، ۶۰ و ۱۲۰ هرتز نوسازی میشود و نرخهای بین این مقادیر را نمیتواند انتخاب کند.
این محدودیتها ناشی از چهارچوب نرمافزاری اندروید است که پیشاز نسخه ۱۵ فقط از حالتهای نمایش مجزا پشتیبانی میکرد. این وضعیت با فناوری VRR در کامپیوترها متفاوت است؛ جایی که نرخ نوسازی میتواند بلافاصله با نرخ فریم هماهنگ و متناسب با فریمهای رندرشده تنظیم شود. این همگامسازی بلادرنگ باعث انتقال نرمتر و واکنش سریعتر هنگام بازیها میشود؛ اما اندروید تا به امروز فاقد این سطح از انعطافپذیری بوده است.
گوگل با انتشار اندروید ۱۵، چهارچوب نمایش اندروید را بازنگری کرده و پشتیبانی واقعی از نرخ نوسازی تطبیقی را فراهم آورده است. در این نسخه، نمایشگرها میتوانند در حالت نمایش واحد، نرخ نوسازی خود را تنظیم کنند.
این بهبود ازطریق بهروزرسانی در لایه انتزاعی سختافزار Hardware Composer (HWC) به دست آمده است و نسخه ۳ HWC HAL این امکان را به سیستم میدهد تا نرخ نوسازی را بر اساس نوع محتوا و بدون نیاز به تغییر حالت بهینهسازی کند. ویژگی مذکور کاهش لگ یا لرزشهای بصری را بهدنبال دارد که اغلب در نتیجه تغییر حالتهای نمایش رخ میداد.
گیزموچاینا مینویسد که قابلیت استفاده از ARR در اندروید ۱۵ نیازمند سازگاری سختافزاری است. این ویژگی فقط در برخی از دستگاههای جدید مانند گوشیهای مجهز به پردازنده انسنپدراگون ۸ الیت کوالکام کاربردی خواهد بود. دستگاههای قدیمیتر حتی درصورت بهروزرسانی به اندروید ۱۵، ممکن است بهدلیل پشتیبانینشدن سختافزاری یا کرنل، از این قابلیت بهرهمند نشوند.
نکته مهم این است که ARR جدید گوگلهمگامسازی مشابه کامپیوتر برای بازیها را نمیتواند ارائه دهد و تنها نرخهای تازهسازی مجاز است که با تقسیمکنندههای اثر پارگی (TE) پنل همخوانی دارند.
اگرچه ارتقای ARR در اندروید ۱۵ گامی مثبت به شمار میرود، پذیرش گسترده آن به پشتیبانی سختافزاری و تمایل تولیدکنندگان به استفاده از نسخه ۳ HWC HAL بستگی دارد. این امر ممکن است ویژگی مذکور را به مدلهای جدیدتر و پرچمدار محدود کند. بااینحال، اضافهشدن پشتیبانی واقعی از VRR در اندروید، بهعنوان تحولی مهم در بهینهسازی مصرف انرژی و بهبود تجربه نمایشگر در دستگاههای اندروید محسوب میشود.
منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
محققان مرکز تحقیقات نوآوری و فناوری نروژ موسوم به SINTEF نشان دادند که با استفاده از نانوحباب میتوان داروی ضدسرطان را به ریه رساند. این فناوری برای چند سرطان دیگر نیز با موفقیت آزمایش شده و شرکتی برای توسعه این فناوری به ثبت رسیده است. به گزارش ایسنا، تحویل نانوداروها با استفاده از حبابهای حاوی گاز […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، گروه بهمن قصد دارد به زودی نسخه فیس لیفت فیدلیتی پرایم را تحت عنوان فیدلیتی الیت روانه بازار کند. کراس اووری که در بحث ساختار کلی و قوای فنی دقیقاً با نمونه پرایم مشترک است و تفاوت آن ها تنها در برخی قسمت های کابین، نمای جلو و عقب خلاصه می شود. تصاویر منتشر شده نشان می دهد که […]
رزبری پای نسخهی بهروزرسانیشدهای از کامپیوتر تکبرد پیکو ۲ با تراشهی وایفای داخلی را معرفی کرد. این برد که Pico 2 W نام دارد، با میکروکنترلر RP2350 تغذیه میشود که در انواع مختلف پروژهها به کار میرود. قیمت برد رزبری پای مدل پیکو ۲ W هفت دلار است که تنها دو دلار بیشتر از پیکو […]
محققان آزمایشگاه ملی فناوری انرژی آمریکا (NETL) از سیال به دست آمده از قطران زغال سنگ برای تولید گرافن استفاده کردند. به گزارش ایسنا، آنها فرآیندی کم هزینه برای تبدیل ضایعات قطران زغال سنگ به گرافن را با کیفیت بالا توسعه دادند. این تیم تاکید کرد که این نتیجه میتواند عملکرد سیستمهای ابرخازن ذخیرهکننده انرژی را […]