نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
شرکت زیستفناوری «لول زیرو هلث» برای ابداع یک دستگاه جدید تلاش میکند که میتواند به صورت مداوم بر سطح هورمونهای بدن نظارت کند. به گزارش ایسنا، «اولا رستمووا»(Ula Rustamova) و «ایرنه جیا»(Irene Jia) بنیانگذاران شرکت زیستفناوری «لول زیرو هلث»(Level Zero Health) در حال تلاش برای اختراع یک فناوری جدید هستند که میتواند به میلیونها نفر […]
شرکت زیستفناوری «لول زیرو هلث» برای ابداع یک دستگاه جدید تلاش میکند که میتواند به صورت مداوم بر سطح هورمونهای بدن نظارت کند.
به گزارش ایسنا، «اولا رستمووا»(Ula Rustamova) و «ایرنه جیا»(Irene Jia) بنیانگذاران شرکت زیستفناوری «لول زیرو هلث»(Level Zero Health) در حال تلاش برای اختراع یک فناوری جدید هستند که میتواند به میلیونها نفر کمک کند. اگر آنها موفق شوند، یک دستگاه پزشکی را برای نظارت مداوم بر هورمونهای بدن ارائه خواهند داد.
به نقل از تک کرانچ، چنین دستگاهی میتواند برای سلامتی هورمونها همان کاری را انجام دهد که فناوریهای نظارت مداوم بر قند خون برای بررسی سلامتی افراد مبتلا به دیابت انجام دادهاند.
هورمونها تقریبا همه جنبههای بدن را از سلامت باروری گرفته تا پیری کنترل میکنند و بر همه چیز از سطح انرژی گرفته تا خلقوخو تأثیر میگذارند. رستموا گفت: همه اینها توسط هورمونهای شما تنظیم میشوند. اکنون میدانیم که آنها چقدر از زندگی روزمره شما را تنظیم میکنند.
لول زیرو هلث امیدوار است با تطبیق نوع سوزنهای مورد تایید «سازمان غذا و داروی آمریکا»(FDA) که در دستگاههای نظارت مداوم بر قند خون استفاده میشوند، این دستگاه را به سرعت برای نظارت مداوم بر هورمون ابداع کنند. گفتن این حرف آسان است اما انجام دادن آن بسیار دشوارتر خواهد بود زیرا حسگرها و حتی علم پشت آن، همگی در حال توسعه هستند. این سوزنها نمونههای کوچک و پراکنده را از مایع بینابینی میگیرند که در فضاهای اطراف سلولها یافت میشود و از مویرگهای خونی به بیرون نشت میکند. اندازهگیری گلوکز در این مایع برای دستگاههای نظارت مداوم بر قند خون یک علم ثابت است اما درباره هورمونها حداقل هنوز این طور نیست.
رویکرد لول زیرو هلث، ساخت حسگری است که هورمونهای گوناگون را با اسکن «آپتامر»(Aptamer) شناسایی و اندازهگیری میکند. جیا توضیح داد: آپتامرها «مولکولهای تکرشتهایDNA » یا «ssDNA» هستند که به طور ویژه به مولکولهای مورد نظر متصل میشوند و تحت تغییرات ساختاری برگشتپذیر قابل تشخیص با روشهای الکتروشیمیایی و نوری قرار میگیرند. به عبارت دیگر، آنها در حال ساخت حسگری هستند که میتواند چگالی مولکولی یک هورمون خاص را با تعیین میزان اتصال آن به رشتههای DNA آپتامر تشخیص دهد.
اولین حسگرهایی که لول زیرو هلث روی آنها کار میکند، به شناسایی پروژسترون، استروژن، کورتیزول و تستوسترون میپردازند. آنها این هورمونها را انتخاب کردهاند زیرا به آنها امکان میدهند تا اولین دستگاههای خود را برای دو نیاز قابل توجه درمانهای IVF و تستوسترون پایین استفاده کنند.
هدف لول زیرو هلث این نیست که مصرفکنندگان مستقیما دستگاهها را بخرند. این دستگاهها توسط ارائهدهندگان مراقبتهای بهداشتی تجویز خواهند شد و به کیتهای آزمایش خانگی هورمون شباهت خواهند داشت. رستمووا گفت: چنین کیتهایی سعی دارند هورمونها را در ادرار، عرق یا بزاق اندازهگیری کنند اما نتایج در بهترین حالت با تردید همراه هستند. تنها راه دقیق ممکن برای اندازهگیری هورمونها، گرفتن قطره خون است.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دانشمندان مغزهای کوچک انسان را در فضا پرورش دادهاند تا درباره درمانهای جدید آلزایمر، پارکینسون و آسیبهای نخاعی تحقیق کنند. به گزارش ایسنا، محیط کمگرانش «ایستگاه فضایی بینالمللی» پژوهشگران را قادر ساخت تا ارگانوئیدهای مغز را تنها در ۷۲ ساعت پرورش دهند. این فرآیند روی زمین ممکن است ماهها طول بکشد. به نقل از دیلیمیل، […]
گروهی از متخصصان هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق شدند قدرتمندترین و جامعترین سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی را توسعه دهند و به گفته آنها با این اقدام زیست بوم هوش مصنوعی کشور مجهز به یک سنجه دقیق و یکپارچه برای ارزیابی LLMهای فارسی شد. به گزارش ایسنا، دکتر سعیده ممتازی؛ عضو هیات علمی دانشکده […]
سعید اشتیاقی، عضو اتاق بازرگانی ایران و چین و نایب رئیس اتحادیه لوازم صوتی و تصویری، باور دارد که ممنوع کردن واردات گوشیهای آیفون ارزبری برای واردات گوشیهای موبایل را کمتر از یک میلیون دلار کاهش داده اما در مقابل، باعث افزایش واردات غیرقانونی این گوشیهای تلفن همراه شده است. این عضو اتاق بازرگانی ایران […]
دانشگاه نیویورک با انجام اولین پیوند ریه دوگانه کاملا رباتیک در جهان به یک نقطه عطف پزشکی دست یافت. به گزارش ایسنا، یک زن ۵۷ ساله مبتلا به بیماری مزمن انسدادی ریه(COPD) با استفاده از سیستم رباتیک داوینچی تحت پیوند دوگانه ریه قرار گرفت. به نقل از آیای، برشهای کوچک بین دندهها به سیستم رباتیک […]