نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران با بیان اینکه در بازه زمانی ۲۰۲۴ تا ۲۰۳۷ دهه بین المللی علوم برای توسعه پایدار نامگذاری شده است گفت:این دهه به دنبال ارتقای نقش علم در پیگیری اهداف توسعه پایدارو تلاش برای آینده ای امن تر و مرفه تر برای همه است. به گزارش ایسنا، حسین فرطوسی […]
دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران با بیان اینکه در بازه زمانی ۲۰۲۴ تا ۲۰۳۷ دهه بین المللی علوم برای توسعه پایدار نامگذاری شده است گفت:این دهه به دنبال ارتقای نقش علم در پیگیری اهداف توسعه پایدارو تلاش برای آینده ای امن تر و مرفه تر برای همه است.
به گزارش ایسنا، حسین فرطوسی در مراسم افتتاحیه سیزدهمین رویداد هفته ترویج علم گفت: امروز در اینجا جمع شده ایم تا روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه را گرامی بداریم روزی که به بهانه آن اهمیت علم و فناوری در زندگی و نقش آن در تحول و پیشرفت جوامع را یادآور شده و از دستاوردهای علمی تجلیل میکنیم.
وی افزود: از زمان کشف آتش تا دنیای دیجیتال امروز، پیشرفتهای علمی همواره ما را به سوی آینده ای روشن تر و بهتر هدایت کرده اند. علم نه تنها درک ما از جهان را افزایش داده بلکه باعث بهبود کیفیت زندگی، توسعه فناوریهای نوین و در نتیجه حل بسیاری از مشکلات جهانی شده است.
فرطوس اظهار کرد : هر کدام از این این نوآوریها نتیجه تلاشهای علمی بی وقفه است از داروهایی که سلامتی ما را تضمین می کنند تا گوشی هایی هوشمندی که در دستانمان مدام توجه ما را جلب میکنند علم به ما قدرت داده تا مسافتهای طولانی را در کوتاهترین زمان ممکن طی کنیم با انسانها در سراسر جهان در ارتباط باشیم و به منابع عظیمی از اطلاعات دسترسی داشته باشیم علم تنها مجموعه ای از دانشها و اطلاعات نیست، بلکه نگرشی در زندگی است که به ما می آموزد با کنجکاوی به دنیا نگاه کنیم، پرسش کنیم و به دنبال پاسخ های جدید باشیم. و این جاست که گفته اند که العلم سلطان.
دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران اضافه کرد:در آگوست ۲۰۲۳ مصادف با مرداد ماه ۱۴۰۲ مجمع عمومی سازمان ملل متحد، دوره زمانی ۲۰۳۳۷-۲۰۲۴ (۱۴۰۳ تا ۱۴۱۴) را به عنوان دهه بین المللی علوم برای توسعه پایدار اعلام کرد. هدف از اعلام این دهه که رهبری آن به عهده یونسکو گذاشته شده سامان دادن طیف گسترده ای از رشته های علمی از جمله علوم پایه و کاربردی علوم اجتماعی و انسانی و همچنین زمینه های میان رشته ای و نوظهور برای کمک به تغییرات دگرگون کننده در جوامع اقتصاد و محیط زیست است.
به گفته وی در واقع ترویج همکاری های بین المللی در زمینه های علمی و فناوری افزایش دسترسی به آموزش علمی و تقویت ظرفیت های پژوهشی در کشورهای در حال توسعه هدف اصلی این دهه است.
فرطوسی ادامه داد: این دهه به ما مردم دنیا فرصت میدهد تا دانش و منابع خود را به اشتراک بگذاریم و با هم برای آینده ای پایدارتر و عادلانه تر تلاش کنیم و این دهه به دنبال ارتقای نقش علم در پیگیری اهداف توسعه پایدارو تلاش برای آینده ای امن تر و مرفه تر برای همه است.
وی اظهار کرد: موضوع روز جهانی علم امسال نیز با توجه به دهه بین المللی علوم برای توسعه پایدار، «بهره گیری از نیروی تفکر و توانمندسازی آینده انتخاب شده است. این موضوع نشان دهنده اهمیت بی نظیر تفکر خلاق و نوآوری در ایجاد پیشرفتهای علمی و فناوری و شکل دهی به آینده ای روشن تر و بهتر است.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
احتمالاً آدرس را اشتباه تایپ کردهاید. شما به طور خودکار به صفحهٔ اول هدایت خواهید شد. برای دسترسی سریعتر بر روی خانه یا جستجو کلیک کنید. خبر آنلاین
انسانها در طول تکامل در مقایسه با خویشاوندان نخستیسان خود، مغزهای نامتناسب و بزرگی داشتهاند؛ اما چنین ارتقاء عصبی چشمگیری، بدون هزینه نبوده است. دانشمندانی که مشغول مطالعهی این بدهبستان تکاملی بودهاند، ویژگیهای ژنتیکی منحصربهفردی را کشف کردهاند که نشان میدهد سلولهای مغز انسان چگونه استرس ناشی از کارکرد مغز بزرگ را کنترل میکنند. این […]
شیائومی ظاهراً در حال کار روی گوشی میانرده جدیدی است که از باتری ۷۰۰۰ میلیآمپرساعتی و پردازنده اسنپدراگون 8s الیت بهره خواهد برد. به گزارش تکناک، طبق جدیدترین افشاگری Digital Chat Station، شیائومی در حال آمادهسازی خود برای عرضه گوشی میانرده با باتری قدرتمند ۷۰۰۰ میلیآمپرساعتی است. این دستگاه قرار است از پردازنده کوالکام اسنپدراگون […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ستار هاشمی وزیر ارتباطات در یازدهمین همایش سالانه بانکداری نوین و نظامهای پرداخت با بیان اینکه ۸۳ و نیم درصد گوشیهای تلفن همراه در کشور فیلترشکن دارند، گفت: چند نفر از بزرگواران حاضر در این جلسه معتقدند که حملات به زیرساختهای بانکی در دو سال اخیر قابل ملاحظه و معنی دار بیشتر […]