نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مدیر عامل گوگل رسما اعلام کرد که یک چهارم کدهای جدید این شرکت در حال حاضر توسط هوش مصنوعی تولید میشود. به گزارش ایسنا، ساندار پیچای(Sundar Pichai) مدیر عامل گوگل به تازگی فاش کرده است که هوش مصنوعی در حال حاضر بیش از یک چهارم کدهای جدید را برای محصولات گوگل تولید میکند. به عبارت […]
مدیر عامل گوگل رسما اعلام کرد که یک چهارم کدهای جدید این شرکت در حال حاضر توسط هوش مصنوعی تولید میشود.
به گزارش ایسنا، ساندار پیچای(Sundar Pichai) مدیر عامل گوگل به تازگی فاش کرده است که هوش مصنوعی در حال حاضر بیش از یک چهارم کدهای جدید را برای محصولات گوگل تولید میکند.
به عبارت دیگر، ابزارهای هوش مصنوعی در حال حاضر تأثیر بسیار زیادی بر توسعه نرم افزارهای گوگل دارند.
به نقل از انگجت، پیچای افزود که برنامه نویسان انسانی بر کدهای تولید شده توسط رایانه و هوش مصنوعی نظارت میکنند.
وی خاطرنشان کرد که کدنویسی هوش مصنوعی به «افزایش بهرهوری و کارایی» کمک میکند و اطمینان میدهد که مهندسان کارهای بیشتری انجام دهند و سریعتر حرکت کنند.
کارشناسان میگویند، اینکه ۲۵ درصد از کدنویسی گوگل را هوش مصنوعی میدهد، درصد بسیار زیادی است و گوگل تنها یکی از شرکتهایی است که برای انجام وظایف پیچیده کدنویسی به الگوریتمهای هوش مصنوعی متکی شده است.
طبق نظرسنجی از توسعهدهندگان در سال ۲۰۲۴، بیش از ۷۵ درصد از پاسخدهندگان در حال حاضر از ابزارهای هوش مصنوعی برای کمک به توسعه نرمافزارهای خود استفاده میکنند یا در حال برنامهریزی برای استفاده از آن هستند.
نظرسنجی دیگری نیز نشان داده است که ۹۲ درصد از توسعهدهندگان مستقر در ایالات متحده در حال حاضر از ابزارهای کدنویسی هوش مصنوعی استفاده میکنند.
این میتواند خطرناک باشد، چرا که همین طور که هوش مصنوعی به انجام وظایف کدنویسی ادامه میدهد، تجربیات انسانی شروع به کاهش میکند و این در نهایت میتواند منجر به تضعیف پایگاه دانش انسانی شود که در آن انسانها نمیدانند چگونه خطاهای ایجاد شده توسط الگوریتمهای هوش مصنوعی را برطرف کنند. این موجب میشود در آینده تشخیص اشکالات در میان کدهای هوش مصنوعی تقریباً غیرممکن شود.
البته هنوز به آن نقطه نرسیدهایم. ضمن اینکه کدنویسی به کمک هوش مصنوعی نیز هنوز هیچ نشانهای از کاهش سرعت را نشان نمیدهد.
کدنویسی با کمک هوش مصنوعی از سال ۲۰۲۲ همزمان با معرفی برنامه هوش مصنوعی Copilot به راه افتاد. از آن زمان، شرکتهایی مانند آنتروپیک(Anthropic)، متا(Meta)، گوگل و اوپنایآی(OpenAI) همگی مجموعههای نرمافزار کدنویسی شده توسط هوش مصنوعی را منتشر کردند.
اخیراً نیز اعلام شده است که Copilot اکنون میتواند با مدلهای هوش مصنوعی معرفی شده توسط شرکتهای آنتروپیک و گوگل نیز علاوه بر مدل هوش مصنوعی اوپنایآی استفاده شود.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
براساس گزارش Decrypt و The Crypto Times، یک استریمر ۱۳ ساله میمکوینی به نام کوانت (Quant) را طراحی کرد و جامعهی ارزهای دیجیتال پس از کلاهبرداری او از سرمایهگذاران، متوجه این موضوع شد. کلاهبرداری استریمر جوان اوایل این هفته در جریان لایو استریم رخ داد. پسر جوان در ویدیوی خود با خوشحالی در حال تماشای […]
جشنواره دانشجویی بنیاد آموزش فناوری نانو و تقدیر از برگزیدگان سیزدهمین مسابقه ملی نانو روز چهارشنبه، ۷ آذرماه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار میشود. به گزارش ایسنا، جشنواره دانشجویی بنیاد آموزش فناوری نانو به عنوان بزرگترین رقابت علمی در موضوع علم و فناوری نانو، ۷ آذرماه ۱۴۰۳ با هدف تقدیر از برگزیدگان سیزدهمین مسابقه ملی فناوری نانو، نهادهای […]
یاهو پس از گذشت شش سال وقفه با معرفی یک لانچر جدید برای اندروید، بازگشتی غافلگیرکننده داشته است. به گزارش تکناک، یاهو با عرضه یک لانچر جدید به نام Yahoo Launcher، دوباره وارد عرصه لانچرهای اندروید شده و توجهات را به خود جلب کرده است. هنوز جزئیات کاملی از این لانچر منتشر نشده است، اما […]
ایسنا/اصفهان میدانهای مغناطیسی بینستارهای با هدایت گازها، کنترل فرآیندهای گرانشی و تأثیر بر ستارهزایی، نقش مهمی در شکلگیری و تکامل کهکشانها ایفا میکنند. علیرضا بیات، کارشناس نجوم درباره میدانهای مغناطیسی به خبرنگار ایسنا اظهار کرد: میدان مغناطیسی یکی از چهار نیروی بنیادین کیهان است که در کنار گرانش، نیروی هستهای قوی و نیروی هستهای ضعیف، […]