نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دیدار با برگزیدگان المپیادهای علمی گفت: برنامهریزی برای حفظ و نگهداشت نخبگان و کسب رضایتمندی آنها از اولویتهای این وزارتخانه است. به گزارش ایسنا، حسین سیمایی صراف در دیدار با برگزیدگان المپیادهای علمی که در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، با اشاره به […]
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دیدار با برگزیدگان المپیادهای علمی گفت: برنامهریزی برای حفظ و نگهداشت نخبگان و کسب رضایتمندی آنها از اولویتهای این وزارتخانه است.
به گزارش ایسنا، حسین سیمایی صراف در دیدار با برگزیدگان المپیادهای علمی که در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، با اشاره به اینکه این نشست، پیرو نشست قبلی با برگزیدگان المپیادهای دانش آموزی در سه ماهه اخیر و برای شنیدن نظرات آنان تشکیل می شود، اظهار داشت: بسیار خرسندم از اینکه کشور ما سرمایهای غنی از استعدادهای برتر و نخبه دارد که به وجود آنها در دنیا افتخار میکند.
وی تصریح کرد: علاقهمندی شما به ایران عزیز به اندازهای است که با وجود امکان مهاجرت، خوشبختانه در کشور هستید، خواهید بود و دیگران را نیز به ماندن و خدمت به کشور تشویق میکنید. ما هم وظیفه داریم تا عوامل غیر شخصی که باعث مهاجرت می شوند را کم کنیم.
وزیر علوم خاطرنشان کرد: باید به سمتی برویم که مهاجرت تنها یک مسئله عادی و بر اساس مسائل شخصی باشد، البته هر کسی حق دارد محل زندگیاش را انتخاب کند؛ اما حتی اگر مهاجرت کرد، باید ارتباط او با کشور حفظ شود.
سیمایی صراف در بخش دیگر سخنان خود خطاب به برگزیدگان المپیادهای علمی گفت: شما که از سد المپیاد گذر کردهاید، نباید صرفا در تخصص خود غرق شوید؛ بلکه باید سعی کنید به علوم بین رشته ای احاطه داشته باشید و اطلاعاتی فراتر از گرایش تحصیلی خود کسب کنید.
وی اظهار کرد: دانشجویان در هر رشته ای که باشند باید با تاریخ و فرهنگ غنی خود و مشاهیر علمی، هنری و فرهنگی کشور آشنا باشند و به هویت اجتماعی خود افتخار کنند.
وزیر علوم در پایان سخنان خود اظهار امیدواری کرد که چنین نشستهایی را بتوانیم سالی دو بار و با جمع بزرگتری از نخبگان برگزار کنیم.
ایجاد شبکه ملی نخبگانی کشور بر بستر یکی از سکوهای مجازی
رضا محمدی، سرپرست سازمان سنجش آموزش کشور نیز در این دیدار با بیان اینکه شما نخبگان علمی سرمایههای جمهوری اسلامی ایران هستند، اظهار داشت: سازمان سنجش آموزش کشور آمادگی دارد از ظرفیت نخبگان کشور، در حوزه فناوری و سایر حوزهها بهرهمند شود.
وی همچنین بر ایجاد یک شبکه اکوسیستم ارتباطی نخبگانی تاکید کرد و گفت: شبکه ملی نخبگانی کشور باید بر بستر یکی از سکوهای مجازی ایجاد شود.
سرپرست سازمان سنجش آموزش کشور در ادامه سخنان خود اظهار داشت: در سال ۱۴۰۳ تعداد ۱۸۰ نفر از برگزیدگان المپیادی از طریق پذیرش با آزمون و همچنین ۶۷ نفر بدون آزمون به موسسات آموزش عالی و دانشگاههای کشور معرفی شدهاند.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، گفتنی است، در این دیدار برگزیدگان المپیادهای علمی دیدگاهها، پیشنهادات و نقطه نظرات خود را در فضایی صمیمانه با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در میان گذاشتند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
گزارش قیمت گوشی میانردهی پیکسل 9a برای بازار اروپا منتشر شده است که آن را به رقیب مستقیم آیفون 16e تبدیل میکند. تاکنون جزئیات زیادی دربارهی پیکسل 9a شنیدهایم. این گوشی در مقایسه با پیکسل 8a ابعاد بزرگتر و باتری پرظرفیتتری دارد، صفحهنمایش آن از ۶٫۱ اینچ نسل قبل بزرگتر خواهد بود و از نوار […]
اپل برای رفع ممنوعیت آیفون ۱۶ در اندونزی، توافقی با مقامات این کشور انجام داده که این هفته رسمی خواهد شد. این شرکت حاضر است بیش از یک میلیارد دلار سرمایهگذاری کند تا مشکل را برطرف کند و فروش این مدل را در اندونزی ممکن سازد. به گزارش تکناک، پس از ماهها مذاکره میان اپل […]
مایکروسافت ماه گذشته مدل استدلالی o1 شرکت OpenAI را بهرایگان در اختیار تمام کاربران کوپایلت قرار داد. اکنون ردموندیها استفادهی نامحدود از مدل استدلالی o1 و قابلیتهای صوتی کوپایلت را برای همهی کاربرانش فراهم کرده اند. پیشاز این هر دو قابلیت Think Deeper که با مدل o1 کار میکند و Voice در Copilot برای کاربران […]
۱۰۰۰ هنرمند آلبومی بیصدا منتشر کردهاند تا اعتراض خود را به فروش حق نشر آثار موسیقی بریتانیا به هوش مصنوعی اعلام کنند. این آلبوم نمادی از اعتراض به استفاده از حقوق هنری بدون اجازه در پروژههای هوش مصنوعی است. به گزارش تکناک، دولت بریتانیا در تلاش است با اصلاح قوانین حق نشر، شرایطی را فراهم […]