نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با بیان ضرورت ایجاد شبکه جامع نخبگانی، از همکاری بنیاد با مجمع تشخیص مصلحت نظام به منظور فراهمسازی زمینه همکاریهای مشترک برای اثربخشی نخبگان و استعدادهای برتر خبر داد. به گزارش ایسنا، سعید خدایگان در نشست هماندیشی رؤسای بنیاد ملی نخبگان و پژوهشکده مطالعات مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد، با بیان […]
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با بیان ضرورت ایجاد شبکه جامع نخبگانی، از همکاری بنیاد با مجمع تشخیص مصلحت نظام به منظور فراهمسازی زمینه همکاریهای مشترک برای اثربخشی نخبگان و استعدادهای برتر خبر داد.
به گزارش ایسنا، سعید خدایگان در نشست هماندیشی رؤسای بنیاد ملی نخبگان و پژوهشکده مطالعات مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد، با بیان ضرورت همافزایی در شناسایی نخبگان و حمایت از ایشان در راستای اثرگذاری و همچنین اجرای برنامه و راهبردهای مشترک در حیطه بکارگیری استعدادهای برتر در عرصه حکمرانی، گفت: بنیاد ملی نخبگان در دوره جدید برای تسهیل فرآیندهای شناسایی، جذب و حمایت از مستعدان و نخبگان با همکاری با دستگاههای مختلف کشور در بخش تدوین سیاستهای راهبردی و ریلگذاریهای اصلی از جمله مجمع تشخیص مصلحت نظام آمادگی کامل دارد.
وی شکلدهی ارتباط مستمر و تعامل با نخبگان را یکی از رویکردهای بنیاد ملی نخبگان دانست و افزود: تعامل با مستعدان و نخبگان و ایجاد امید و انگیزه در این اجتماع در شرایط امروز کشور و ایجاد شبکه نخبگانی جامع یک ضرورت انکارناشدنی است.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به لزوم شناسایی و جذب نخبگان متخصص در حکمرانی و سیاستگذاری کلان کشور، گفت: هیاتهای اندیشهورز و اندیشکدهها از جمله ظرفیتهایی هستند که میتوانند به تحقق بکارگیری نخبگان در سیاستگذاری و حکمرانی کشور کمک کنند.
وی در ادامه با تأکید بر این که باید اندوختههای نخبگانی ما به خوبی شناسایی شوند و شبکهسازی قوی صورت گیرد و بنیاد در این زمینه از تمام ظرفیتهای خود استفاده میکند، افزود: رهبر معظم انقلاب نیز بارها بر این موضوع تأکید داشتهاند و این مهم میتواند با همراهی بخشهای اثرگذار در عرصه حمکرانی محقق شود.
حمایت پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام از نخبگان
محمدرضا مجیدی، رئیس پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در این نشست، با اشاره به حمایت این پژوهشکده از نخبگان بیان کرد: در این پژوهشکده از نخبگانی که در سطوح کلان و راهبردی نظام بتوانند اثرگذار باشند و اظهار نظر کنند، حمایت میشود.
وی گفت: پژوهشکده در قالب پنج کمیسیون و مجمع فعالیت دارد و این کمیسیونها با ۲۲ کمیته کار میکنند که شناسایی و تعامل با نخبگان راهبردی در این چارچوب صورت میگیرد.
مجیدی با بیان اینکه بنیاد میتواند بازوی معرفی نخبگان به پژوهشگاهها، پژوهشکدهها و مراکز پژوهشی کشور باشد، ادامه داد: این نخبگان به عنوان اعضای مؤثر در سیاستگذاری در امور نخبگان بکار گرفته میشوند. از سوی دیگر بنیاد ملی نخبگان نیز میتواند به عنوان مرجع شناسایی نخبگان و استعدادهای برتر در بسط فعالیتهای پژوهشکده به این مجموعه یاری رساند.
رئیس پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان از آمادگی پژوهشکده برای همکاری با بنیاد ملی نخبگان در تدوین پیشنویس برنامهای جامع و ملی در حوزه شناسایی نخبگان در حوزه سیاستگذاری راهبردی خبر داد.
به نقل از بنیاد ملی نخبگان، در این نشست ضمن بررسی زمینههای تعامل و همکاری، مقرر شد نمایندگانی از دو مجموعه برای پیگیری توافقات صورت گرفته معرفی شوند و انعقاد تفاهمنامه همکاریهای مشترک در دستور کار قرار گرفت.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تصویر ماهوارهبر ایرانی در عکسی که ایلان ماسک در حساب ایکس خود منتشر کرده است، به چشم میخورد. به گزارش ایسنا، «ایلان ماسک» مدیرعامل شرکت «اسپیسایکس»(SpaceX) در حساب ایکس خود، عکسی را از چندین موشک منتشر کرد که ماهوارهبر ایرانی «سفیر» نیز در میان آنها دیده میشود. ماهوارهبر سفیر، اولین موشک ماهوارهبر ساخت ایران بود […]
طبق یافتههای اولیهی سازمان رقابت و بازارهای انگلستان (CMA)، محدودیتهای اپل بر مرورگرهای موبایل درحال «خفهکردن» نوآوری و عقب نگهداشتن ویژگیهای جدیدی است که میتواند به نفع کاربران آیفون باشد. در گزارش CMA، گروه تحقیقات مستقل به این نتیجه رسید که سیاستهای مرورگر سفاری اپل، مرورگرهای رقیب را از اجرای برخی ویژگیها مانند فناوریهای سرعت […]
گوشی POP 9 تکنو با نمایشگر ۶/۶۷ اینچی ۹۰ هرتزی، پردازنده هلیو G50 مدیاتک، دوربین تکی ۱۳ مگاپیکسلی و قیمت ۷۹ دلار در هند عرضه شد. به گزاش تکناک، تکنو جدیدترین گوشی هوشمند اقتصادی خود با نام POP 9 را در بازار هند رونمایی کرد. ناگفته نماند که نسخه 5G این گوشی در ماه سپتامبر معرفی شد. POP 9 بهعنوان […]
آژانس فضایی آمریکا (ناسا) قصد دارد از دو شرکت خصوصی، اسپیس ایکس و بلو اوریجین، برای انجام ماموریتهای پیچیدهتر در ماه استفاده کند. بر اساس این برنامه جدید، اسپیس ایکس مسئولیت ارسال یک روور (خودروی ماهنورد) پیشرفته و بلو اوریجین مسئولیت ارسال یک پایگاه کوچک برای سکونت فضانوردان در ماه را بر عهده خواهند گرفت. […]