نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
آئیننامه جدید ارتقای علوم انسانی، اجتماعی و هنر در جلسه شورای تحول و ارتقای علوم انسانی بررسی و آماده طرح در شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت. به گزارش ایسنا به نقل از مرکز رسانه وروابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، یکی از محورهای اصلی این جلسه، بررسی و تصویب مادهای جدید در آییننامه ارتقاء […]
آئیننامه جدید ارتقای علوم انسانی، اجتماعی و هنر در جلسه شورای تحول و ارتقای علوم انسانی بررسی و آماده طرح در شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت.
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز رسانه وروابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، یکی از محورهای اصلی این جلسه، بررسی و تصویب مادهای جدید در آییننامه ارتقاء با عنوان «فناوری» بود. این ماده به عنوان یک ماده مستقل، جایگاهی ویژه برای فعالیتهای فناورانه در حوزه علوم انسانی و هنر قائل میشود.
به گفته دکتر سعیدرضا عاملی، رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی، فناوری، نوع آوری و مسئولیت اجتماعی باید بهعنوان ابزاری کلیدی در مسیر پژوهشی برای حل مسائل کشور در نظر گرفته شود.
وی تاکید کرد: ضروری است تعریف عملیاتی دقیقی از فناوری ارائه شود تا اعضای هیئت علمی بتوانند بر اساس آن فعالیتهای خود را ساماندهی کنند. همچنین باید از همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای ایجاد شرکتهای دانش بنیان در حوزه علوم انسانی بهره گرفت.
رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی در این نشست، به مسیرهای ارتقاء اشاره کرد که شامل مسیرهای آموزشی، آموزشی-پژوهشی و پژوهشی است.
وی تاکید کرد: برای هر مسیر، سازوکار امتیازات باید بهصورت دقیق مورد بررسی و نقد قرار گیرد.
دکتر عاملی، با تأکید بر اهمیت استفاده از اعضای هیئت علمی گروههای علوم انسانی و هنر در حوزه فناوری، اظهار داشت: ضروری است با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ایجاد شرکتهای دانش بنیان در حوزه علوم انسانی را پیگیری کنیم.
وی با اشاره به اهمیت تعریف عملیاتی از مفهوم فناوری در علوم انسانی و هنر، عنوان کرد: در حوزههایی مانند روانشناسی و مشاوره، بازتولید علوم در حوزه نرم و دیجیتال، ظرفیتهای جدیدی را در زیستبوم دوم علم به وجود آورده است.
عاملی تأکید کرد: با تعریف عملیاتی از فناوری و تدوین الگوریتمهای مرتبط، میتوان خروجیهای علمی را به سازوکارهای کاربردی تبدیل کرد که این امر اساتید را به سمت فعالیتهای فناورانه سوق میدهد.
در ادامه جلسه، اعضا به بررسی مصادیق فناوری در حوزههای مختلف علوم انسانی و هنر پرداختند و بر ضرورت تبیین دقیق این مفاهیم برای تسهیل در اجرای آییننامههای مرتبط تأکید کردند. در این جلسه بعد از نزدیک به ۲۰۰۰ نفر ساعت کار تخصصی و معطوف به ظرفیت های خاص حوزه علوم انسانی، اجتماعی و هنر، آئین نامه ارتقای علوم انسانی، اجتماعی و هنر جمع بندی و آماده طرح در شورایعالی انقلاب فرهنگی شد.
در این اقدام با مرکزیت دبیرخانه شورای تحول و ارتقای علوم انسانی و مرکز تحقیقات سیاست علمی و همکاری دانشگاه ها و حوزه های علمیه کار به جمع بندی رسید.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
یک هفته تا رونمایی سری گلکسی S25 باقی مانده و سیل افشاگریها درباره گوشیهای پرچمدار جدید سامسونگ از هر سو به راه افتاده است. اکنون، تصویری داریم که قابهای چرمی رسمی سامسونگ برای گلکسی S25 پلاس و گلکسی S25 اولترا را نشان میدهد. کاربری با نام Jukanlosreve در ایکس تصویری منتشر کرده که جعبهی قابهای […]
سامسونگ از توسعه تراشه مدیریت انرژی جدید (PMIC) خود موسوم به S2MIW06 برای شارژ بیسیم خبر داد که از توان ۵۰ وات و استاندارد Qi2 پشتیبانی میکند. به گزارش تکناک، سامسونگ اخیراً از تراشه جدید شارژ بیسیم خود برای گوشیهای هوشمند پرده برداشته است. این تراشه که با نام S2MIW06 شناخته میشود، مدار مجتمع مدیریت […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش روزیاتو، جنگنده ها نیز می توانند در طول عمر خود در چندین نوع و مدل ساخته شوند و F/A-18 نیز از این قاعده مستثنی نیست. این هواپیما برای اولین بار در سال ۱۹۸۳ برای تفنگداران دریایی ایالات متحده وارد سرویس شد و از آن زمان تاکنون در خدمت باقی […]
رئیس انجمن جامعهشناسی ایران، خاستگاه جهانی مسئولیت اجتماعی را فرآیند مدرنیزاسیون و بروز توسعههای اقتصادی و فنی دانست و گفت: مفهوم واقعی مسئولیت اجتماعی مربوط به اتفاقات دنیای معاصر است. به گزارش ایسنا، دکتر سعید معیدفر، رئیس انجمن جامعهشناسی ایران در نخستین پیشنشست همایش ملی تجارب و مسئولیت اجتماعی در ایران در محل پژوهشکده مطالعات […]