نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
تلاش ۲.۳ میلیون یورویی اتحادیه اروپا برای بازیافت زبالههای هستهای به عناصر کمیاب خاکی که برای همه مصارف از تلفنهای هوشمند گرفته تا دستگاههای MRI حیاتی هستند، آغاز شده است. به گزارش ایسنا، تلاشی نوآورانه برای بازتعریف مدیریت زبالههای هستهای در اتحادیه اروپا آغاز شده است. در یک پروژه جدید، از روشهای جداسازی برای بررسی […]
تلاش ۲.۳ میلیون یورویی اتحادیه اروپا برای بازیافت زبالههای هستهای به عناصر کمیاب خاکی که برای همه مصارف از تلفنهای هوشمند گرفته تا دستگاههای MRI حیاتی هستند، آغاز شده است.
به گزارش ایسنا، تلاشی نوآورانه برای بازتعریف مدیریت زبالههای هستهای در اتحادیه اروپا آغاز شده است. در یک پروژه جدید، از روشهای جداسازی برای بررسی قابلیت بازیافت زبالههای هستهای استفاده خواهد شد.
به نقل از آیای، این ابتکار سه ساله با کمک مالی ۲.۳ میلیون یورویی، کارشناسانی از آلمان، فرانسه، سوئد و رومانی را گردهم میآورد تا زبالههای هستهای را به مواد خام با ارزش تبدیل کنند.
احیای زبالههای هستهای
پروفسور کریستینا کواشنینا(Kristina Kvashnina) و گروهش، این باور متعارف را که زبالههای هستهای محصول نهایی با گزینههای محدود هستند به چالش میکشند.
در این پروژه، آنها با حمایت اتحادیه اروپا به دنبال برداشت لانتانیدها به عنوان اجزای حیاتی در فناوریهایی از باتریها گرفته تا تجهیزات پزشکی، از اعماق زبالههای هستهای هستند.
پروفسور کواشنینا توضیح میدهد که هدف ما مهندسی یک ماده موفق است که در ابتدا عناصر فردی را از مخلوطهای مصنوعی جدا میکند. در حالی که ما با گامهای کوچک شروع میکنیم، چشمانداز ما بر روی کاربردهای گسترده است. این پروژه نوید یک تغییر اساسی در مدیریت زبالههای هستهای با بازیافت مواد رادیواکتیو ذخیره شده دائمی را میدهد.
تضمین یک مزیت استراتژیک از طریق بازیافت
لانتانیدها گروه مهمی از عناصر شیمیایی را تشکیل میدهند که موقعیتهای ۵۸ تا ۷۱ را در جدول تناوبی مدرن اشغال میکنند و شامل چندین عنصر کمیاب زمین هستند. این عناصر به طور گسترده در فناوریهای مدرن مورد استفاده قرار میگیرند و در همه چیز از صفحه نمایش تلفنهای هوشمند و باتری خودروهای الکتریکی گرفته تا عوامل کنتراست MRI و آهنرباهای قدرتمند یافت میشوند. به رغم استفاده گسترده و نقش ضروری آنها در فناوریهای مختلف، لانتانیدها کمیاب هستند و عمدتا از چین تهیه میشوند و یک آسیبپذیری استراتژیک در زنجیرههای تامین جهانی ایجاد میکنند.
پروفسور کریستینا کواشنینا، هماهنگ کننده پروژه و یک فیزیکدان برجسته، ضرورت استراتژیک پشت رویکرد نوآورانه خود و گروهش را بیان میکند و میگوید: با بازیافت لانتانیدها از زبالههای هستهای، ما نه تنها به دنبال تامین منبع پایدار این مواد گرانبها هستیم، بلکه هدف ما نیز تامین منابع پایدار برای کاهش وابستگی به تامین کنندگان خارجی است. او بر مزایای این ابتکار، که افزایش بهرهوری منابع و کمک به پایداری محیطی است، تاکید میکند.
فشار به سمت بازیابی منابع هستهای
پروفسور کواشنینا اشتیاق خود را به اشتراک میگذارد و میگوید چند سال آینده سفری هیجان انگیز از کشف و نوآوری است. با ادغام درک تجربی با مدلهای نظری و پیشرفتهای مواد، ما مرزهای امکانپذیر در مدیریت زباله را جابجا میکنیم.
این رویکرد چند رشتهای ظرفیت نوآورانه پروژه را افزایش میدهد و باعث میشود راه حلهای عملی و آماده ارائه شود که میتواند استانداردهای صنعت را در سطح جهانی متحول کند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شرکت Parallels پشتیبانی از شبیهسازی x86 را در ماشین مجازی Parallels Desktop 20.2 اضافه کرد. میخائیل اوشاکوف، مدیر محصول پارالل، در پستی نوشت که این «پیشنمایش فناوری اولیه» به شما امکان میدهد تا ویندوز نسخهی x86 را روی مک با پردازندهی M1 یا جدیدتر شبیهسازی کنید؛ البته نباید انتظار عملکرد خارقالعادهای داشت. اوشاکوف میگوید که […]
بهتازگی تصاویری منتشر شده است که قابهای چرمی رسمی سامسونگ برای سری گلکسی S25 پلاس و گلکسی S25 اولترا را نشان میدهد. به گزارش تکناک، سامسونگ در حال آمادهسازی قابهای رسمی برای سری پرچمدار گلکسی S25 است. براساس اطلاعات فاششده، این قابها شامل نسخههای سیلیکونی و چرمی و دارای پایه نگهدارنده خواهند بود و احتمالاً […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش گجتنیوز،اخباری که از ونزوئلا میرسد حاکی از آن است که پس از چند روز قطع و فیلترینگ تلگرام، دسترسی به این پیامرسان محبوب مجددا برقرار شده است. با این حال، محدودیتهای اینترنتی در این کشور همچنان ادامه دارد و بسیاری از خدمات آنلاین همچنان در دسترس نیستند. مقامات […]
سرویس علمی و دانشگاهی ایسنا امروز ۲۶ دی شاهد اخبار گوناگونی بود که این گزارش به اختصار به آنها پرداخته است. به گزارش ایسنا، اخبار جالب امروز سرویس علمی و دانشگاهی در حوزههایی همچون هوش مصنوعی، علم، فناوری، دانشبنیانها، جهاددانشگاهی و صنفی، فرهنگی و دانشجویی به اختصار در این گزارش آورده شدهاند. برای مطالعه نسخه کامل […]