نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
سوئد جدیدترین فناوری پهپادی خود را معرفی کرده است که به پهپادهای مختلف با اندازههای متفاوت این امکان را میدهد که به صورت هماهنگ و همکار عمل کنند. به گزارش تکناک، نوآوریها در زمینه پهپادها به تقویت نیروهای نظامی در سراسر جهان کمک کردهاند. پهپادها که میتوانند برای شناسایی و نبرد استفاده شوند، اکنون بخش […]
سوئد جدیدترین فناوری پهپادی خود را معرفی کرده است که به پهپادهای مختلف با اندازههای متفاوت این امکان را میدهد که به صورت هماهنگ و همکار عمل کنند.
به گزارش تکناک، نوآوریها در زمینه پهپادها به تقویت نیروهای نظامی در سراسر جهان کمک کردهاند. پهپادها که میتوانند برای شناسایی و نبرد استفاده شوند، اکنون بخش مهمی از تاکتیکهای جنگ مدرن هستند.
استراتژیستهای نظامی در سراسر جهان در حال تلاش برای معرفی فناوریهای جدید گروههای پهپادی هستند، که قادر به وارد کردن خسارات گسترده و انجام نظارت بر دشمنان در میدان جنگ باشند.
در همین راستا، سوئد نیز با رونمایی از فناوری پهپادی پیشرفته جدید، قابلیتهای نظارتی و شناسایی ارتش خود را به سرعت گسترش میدهد. پالت جانسون، وزیر دفاع سوئد اعلام کرد که این فناوری جدید در تمرین نظامی Arctic Strike به نمایش گذاشته خواهد شد.
فناوری پهپادی سوئد که به تازگی به ناتو پیوسته است، نشاندهنده تسریع روند تسلیحاتی این کشور است. سوئد نگران گسترش درگیریهای منطقهای میباشد و برای تقویت توان دفاعی خود نیاز به پذیرش ریسکهایی دارد، که اغلب انجام نمیدهد. جانسون اشاره کرد که این فناوری میتوانست پنج سال زمان ببرد تا تکمیل شود، اما در ۱۲ ماه گذشته به دلیل نیاز فوری، این روند به سرعت طی شد.
این فناوری پهپادی که توسط شرکت Saab و نیروهای مسلح سوئد توسعه یافته، برای پهپادهایی با وزن ۵۵.۱ پوند معرفی شده است. با استفاده از این فناوری جدید، یک سرباز میتواند تا ۱۰۰ پهپاد را به طور همزمان برای جمعآوری اطلاعات کنترل کند.
این پروژه به سوئد این امکان را میدهد که از پهپادهای معمولی با اندازهها، برد و تواناییهای مختلف استفاده کند و پهپادها را به گروههایی تبدیل نماید که به طور خودکار وظایف مختلفی مانند: شناسایی و نظارت را انجام دهند.
جانسون در این زمینه گفت: «به عنوان مثال، این گروه پهپادی میتواند اشیای دشمن را پیدا و آنها را شناسایی کند. پهپادها میتوانند وظایف خود را بین یکدیگر تقسیم کنند. آنها به پایگاه خود باز میگردند، باتری خود را شارژ میکنند و سپس دوباره به کار خود ادامه میدهند.»
شرکت Saab که در این پروژه نقش دارد، در گذشته فناوریهای مختلف دیگری برای پهپادها توسعه داده است. در نوامبر سال گذشته، فناوری خودمختار گروه پهپادی Saab در آزمایشهای پروژه Convergence 2024 به نمایش درآمد، که یک ماه در ایالات متحده برگزار شد.
یک تیم بزرگ از بریتانیا، متشکل از ۴۰ نفر از شرکت BlueBear متعلق به Saab و پرسنل آزمایشگاه علوم و فناوری دفاعی وزارت دفاع بریتانیا (Dstl)، نشان دادند که چگونه میتوان از هوش مصنوعی برای هماهنگ کردن گروههای خودمختار پهپادهای بدون سرنشین استفاده کرد.
AUKUS که یک شراکت امنیتی سهجانبه بین استرالیا، بریتانیا و ایالات متحده میباشد، آزمایشهایی برگزار کرده است تا نقش مهم فناوری BlueBear را در همکاری گروههای پهپادهای بدون سرنشین نشان دهند.
سیستم مأموریت Centurion که از هوش مصنوعی BlueBear استفاده میکند، به یک اپراتور واحد این امکان را میدهد که یک گروه متنوع از پهپادهای خودمختار را هدایت کند. شرکت Saab در آگوست ۲۰۲۳ شرکت BlueBear را خریداری کرد.
آخرین فناوری گروه پهپادی که توسط Saab برای سوئد معرفی شده است، چندین وظیفه انجام میدهد، که از جمله آنها میتوان به جمعآوری اطلاعات، نظارت و شناسایی، همچنین ایجاد یک لینک ارتباطی اشاره کرد. این فناوری به پهپادها، امکان میدهد که حتی وقتی در محیط جنگ الکترونیکی هستند، دادههای خود را به اپراتور ارسال کنند.
شرکت Saab میگوید که پرسنل میتوانند تنها در چند روز روی این سیستم تسلط پیدا کنند، که این موضوع به نیروهای مسلح سوئد اجازه میدهد به سرعت قابلیتهای گروه پهپادی خود را گسترش دهند. طبق گزارشهای Aviation Week، پس از تأیید کامل این فناوری، این نوآوری جدید در سال ۲۰۲۵ در واحدهای ارتش سوئد به کار گرفته خواهد شد.
منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
کوچکترین گونههای گربه وحشی زنده گربه پاسیاه (Felis nigripes) و گربه خالزنگاری (Prionailurus rubiginosus) هستند. طول این گربهها به ترتیب ۳۵ تا ۵۲ سانتیمتر و ۳۵ تا ۴۸ سانتیمتر است. پژوهشگران با بررسی فسیلهای جدید تخمین زدند که اندازه گربه مشابه یا حتی کوچکتر از دو این گربه وحشی امروزی بوده است. آنها فکر میکنند […]
پساز مشکلات ایجادشده برای تیکتاک، کاربران این شبکه اجتماعی بهسرعت در حال ثبتنام و فعالیت در اپلیکیشن چینی ردنوت هستند. به گزارش تکناک، موجی از کاربران تیکتاک بهسمت اپلیکیشن چینی ردنوت، شبکه اجتماعی مشابه اینستاگرام، اما با ویژگیهای منحصربهفرد، در حال مهاجرت هستند. ردنوت که با نام ژیا هانگ شو نیز شناخته میشود، تقلیدی از […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به نقل از سی ان ان بیزینس، سرنوشت تیک تاک در آمریکا حالا در دست دیوان عالی این کشور قرار دارد؛ اما شرایط برای این شبکه اجتماعی خوب به نظر نمیرسد. روز جمعه هفته گذشته، دیوان عالی آمریکا استماع نهایی را برگزار کرد تا استدلال وکلای این شرکت را در مورد قانونی که […]
سرویس علمی و دانشگاهی ایسنا امروز ۲۷ دی شاهد اخبار گوناگونی بود که این گزارش به اختصار به آنها پرداخته است. به گزارش ایسنا، اخبار جالب امروز سرویس علمی و دانشگاهی در حوزههایی همچون هوش مصنوعی، علم، فناوری، دانشبنیانها، جهاددانشگاهی و صنفی، فرهنگی و دانشجویی به اختصار در این گزارش آورده شدهاند. برای مطالعه نسخه کامل خبر […]