نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
یک شرکت دانشبنیان، موفق به احیا گیاه دارویی «وج» شده است. این دستاورد نه تنها به عنوان کاندیدای نویدبخش برای درمان آلزایمر شناخته میشود، بلکه به عنوان عاملی مؤثر در توسعه اقتصاد روستایی نیز عمل میکند. به گزارش ایسنا، یک شرکت دانشبنیان به تولید و فرآوری گیاه دارویی «وج» و عصاره روغنی آن میپردازد. گیاه «وج» […]
یک شرکت دانشبنیان، موفق به احیا گیاه دارویی «وج» شده است. این دستاورد نه تنها به عنوان کاندیدای نویدبخش برای درمان آلزایمر شناخته میشود، بلکه به عنوان عاملی مؤثر در توسعه اقتصاد روستایی نیز عمل میکند.
به گزارش ایسنا، یک شرکت دانشبنیان به تولید و فرآوری گیاه دارویی «وج» و عصاره روغنی آن میپردازد. گیاه «وج» که پیش از این تصور میشد در ایران منقرض شده است، در منابع طب سنتی کاربردهای فراوانی دارد.
به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری، این شرکت پس از حدود نیم قرن از آخرین گزارش گیاه وج در ایران، موفق به بازکشف این گیاه شده و با توجه به خطر انقراض آن، به سمت اهلیسازی و کشت آن رفته است. پس از یک دهه فعالیت، این شرکت به فناوری کشت این گیاه بومی و ارزشمند دست یافته است.
عباس قلیپور، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان، با اشاره به کاربردهای گیاه وج افزود: این گیاه در طب سنتی برای رفع مشکلات گوارشی، کلیه و کبد مورد استفاده قرار میگرفته و در مطالعات جدید نیز به عنوان کاندیدای درمان آلزایمر معرفی شده است. همچنین در صنایع عطرسازی کاربرد دارد.
وی ادامه داد: عصاره تولیدی این مجموعه با نام اکسیر وج در پیشگیری و درمان بیماریهای مفاصل مانند آرتروز، روماتیسم، کمردرد و رفع اسپاسمهای عضلانی بسیار مؤثر است.
به گفته این فعال فناور، بزرگترین دستاورد این مجموعه، بومیسازی کشت گیاه وج است. این گیاه تا پیش از این تنها در هند و سریلانکا کشت میشد، اما اکنون ایران، به سومین تولیدکننده آن تبدیل شده است. همچنین این شرکت موفق به بومیسازی تولید مواد اولیه این گیاه که پیشتر وارداتی بود، شده است.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان خاطرنشان کرد: ما اولین مزرعه پنج هکتاری گیاه وج را ایجاد کردهایم. هدف مجموعه ما به دو بخش تقسیم میشود یکی بومیسازی گیاه وج و دومی اشتغالآفرینی که با توسعه کشت اتفاق خواهد افتاد.
قلیپور درخصوص تاثیر این گیاه در مناطق کمبرخوردار گفت: کشت گیاه وج در مزارع و روستاها، موجب اشتغالزایی در مناطق کمتر برخوردار میشود. همچنین ارزش افزوده بالای این گیاه دارویی، میتواند به اقتصاد روستایی کمک شایانی کند.
وی ضمن تاکید بر اهمیت کیفیت گیاهان دارویی و فرآوری آنها اظهار امیدواری کرد: با حمایتهای برنامه ملی آبادیران و تسهیلگریهای این برنامه، بتوانند به توسعه کشت این گیاه بهویژه در مناطق روستایی و کمتر برخوردار دست پیدا کنند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تیک تاک که متعلق به شرکت چینی بایتدنس است، از روز یکشنبه (۳۰ دی) در ایالات متحده فیلتر خواهد شد؛ مگر اینکه توافقی برای فروش آن به یک سرمایهگذار آمریکایی صورت گیرد یا دیوان عالی ایالات متحده مداخله کند. این اولینبار است که دولت آمریکا میخواهد دسترسی به اپلیکیشنی با حجم بالای کاربر (حدود ۱۷۰ […]
شرکت NeuroBionics، استارتاپی منشعب از دانشگاه MIT، با توسعه فناوریهای پیشرفتهای در تلاش است تا درمان بیماریهای عصبی را متحول کند. به گزارش تکناک ،این شرکت با استفاده از الیاف زیستالکتریکی فوقالعاده نازک، راهکاری کمتهاجمی برای درمان بیماریهایی مانند افسردگی، صرع، پارکینسون و حتی مشکلات پیچیدهای مانند درد مزمن و بیاختیاری ارائه میدهد. فناوری NeuroBionics […]
تینا مزدکی_ تاخیر در پروازها چیز جدیدی نیست، اما کانتاس شرکت هواپیمایی استرالیایی، بهانهای جدید برای پروازهای دیرهنگام ارائه کرده است. این شرکت می گوید که خدماتش بین سیدنی و ژوهانسبورگ به دلیل سقوط زبالههای فضایی به تعویق افتاده است. این پروازها از همان بخشی عبور میکنند که شرکت آمریکایی اسپیس ایکس برای سرنگونی موشکها […]
پولستار ممکن است بهزودی امکان فروش خودروهایش را در بازار پراهمیت آمریکا از دست بدهد، اما این باعث نشده است که خودروساز پرحاشیه، دست از رونمایی محصولات جدید بکشد. این شرکت ساعاتی پیش مراسمی کوچک برگزار کرد تا بهصورت اولیه از خودرو شاسیبلند جمعوجور Polestar 7 پردهبرداری کند. پولستار ۷ قرار است در اروپا تولید […]