نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
در یک نقطه عطف فضایی مهم، هند به چهارمین کشوری تبدیل شد که توانسته ماهوارهها را در مدار به هم متصل کند. به گزارش ایسنا، هند به اثبات تواناییهای برنامه فضایی خود ادامه میدهد. دو ماهواره آزمایشی اتصال فضایی سازمان تحقیقات فضایی هند(ISRO) طی ماموریتی موسوم به SpaDex، روز گذشته (۱۵ ژانویه) با موفقیت در […]
در یک نقطه عطف فضایی مهم، هند به چهارمین کشوری تبدیل شد که توانسته ماهوارهها را در مدار به هم متصل کند.
به گزارش ایسنا، هند به اثبات تواناییهای برنامه فضایی خود ادامه میدهد.
دو ماهواره آزمایشی اتصال فضایی سازمان تحقیقات فضایی هند(ISRO) طی ماموریتی موسوم به SpaDex، روز گذشته (۱۵ ژانویه) با موفقیت در مدار زمین قرار گرفتند و هند را به چهارمین کشوری تبدیل کرد که یک اتصال یا اصطلاحا لنگرگاه را در فضا انجام میدهد. سه کشور شامل ایالات متحده، روسیه و چین هستند.
سازمان تحقیقات فضایی هند در شبکه اجتماعی ایکس گفت: لنگر انداختن فضاپیما با موفقیت به پایان رسید! این لحظهای تاریخی است. تبریک به کل تیم! تبریک به هند!
ماموریت SpaDeX در تاریخ ۳۰ دسامبر ۲۰۲۴ با یک موشک PSLV هندی پرتاب شد و ماموریتی را برای نمایش فناوری اتصال خودکار بومی این کشور آغاز کرد.
مقامات سازمان تحقیقات فضایی هند درباره مأموریت SpaDeX نوشتند: این فناوری برای جاهطلبیهای فضایی هند، مانند ماموریتهای هند در کره ماه، آوردن نمونه از ماه، ساخت و بهرهبرداری از ایستگاه فضایی بهاراتیا آنتاریکش(Bharatiya Antariksh) و غیره ضروری است. فناوری لنگر انداختن در فضا زمانی که برای دستیابی به اهداف ماموریت مشترک به پرتاب چند موشک نیاز است، ضروری است.
ایستگاه فضایی بهاراتیا آنتاریکش یک ایستگاه فضایی در مدار زمین است که هند قصد دارد تا سال ۲۰۳۵ یا بیشتر آن را در فضا سرهمبندی کند.
این کشور در حال حاضر در حال کار بر روی یک ماموریت رباتیک آوردن نمونه از ماه به نام «چاندرایان ۴(Chandrayaan ۴) است که قرار است در سال ۲۰۲۸ پرتاب شود.
ماموریت SpaDeX از دو ماهواره به نامهای تارگت(Target) و چیسر(Chaser) تشکیل شده است که وزن هر یک از آنها ۲۲۰ کیلوگرم است. این دو در ابتدا قرار بود در تاریخ ۶ ژانویه به هم متصل شوند، اما سازمان فضایی هند این تلاش را چندین بار برای انجام آزمایشها و شبیهسازیهای بیشتر به تعویق انداخت.
سرانجام «تارگت» و «چیسر» با موفقیت از فاصله ۱۵ متری تا فاصله ۳ متری یکدیگر رسیدند و سپس فرآیند اتصال را تکمیل کردند.
به گفته سازمان فضایی هند، اوضاع همچنان خوب به نظر میرسد.
سازمان فضایی هند شب گذشته در پست دیگری در X نوشت: فرآیند پس از اتصال و کنترل دو ماهواره به عنوان یک شیء واحد با موفقیت انجام شد.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
پتنت جدید سامسونگ به دستگاهی اشاره میکند که بهجای استفاده از سوئیچهای مکانیکی معمولی، از دکمه کلید رسانا با قابلیت هدایت الکتریکی استفاده میکند. به گزارش تکناک، سامسونگ پتنت جدیدی را ثبت کرده که نشاندهنده برنامههای این شرکت برای اضافهکردن دکمه کلید رسانا به دستگاههای آینده است. این فناوری که جزئیات آن بهتازگی منتشر شده، […]
هالیدی (halliday) از عینک هوشمند جدید خود رونمایی کرد که تغییرات بزرگی را در دنیای فناوری پوشیدنی رقم میزند. این عینک هوشمند به جای استفاده از لنزهای معمولی، تصاویر را مستقیماً به میدان دید کاربر میتاباند، بدون نیاز به لنز. این ویژگی باعث میشود که تجربه کاربری بسیار متفاوت از مدلهای قبلی باشد. به گزارش […]
به گزارش خبرآنلاین، تا نوامبر ۲۰۲۴ طی ۱۱ ماه، موفق به فروش ۹,۸۵۷,۹۳۸ دستگاه خودرو در سراسر جهان شده است که این عدد شامل فروش برندهای زیرمجموعهٔ تویوتا یعنی هینو، دایهاتسو و لکسوس هم میشود. به نقل از پدال، فروش گروه فولکسواگن طی ۱۲ ماه سال ۲۰۲۴ با ۲.۳ درصد کاهش به ۹,۲۳۹,۵۰۰ دستگاه رسیده […]
دونالد ترامپ، رئیسجمهور منتخب، تعدادی از انتصابات و مشاوران خود را معرفی کرد و آنها دوشنبه بهطور رسمی وارد کاخ سفید میشوند؛ پیشبینی میشود حامیان و دارندگان رمزارزها بهزودی تأثیر زیادی بر سیاستهای ایالات متحده در حوزهی فناوریهای نوظهور خواهند گذاشت. صنعت ارزهای دیجیتال سالها با شکایتها و اقدامات اجرایی دولت ایالات متحده دستبهگریبان بوده […]