نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
اگر کلید ورود به تنظیمات BIOS سیستم تان را نمیدانید، اصلاً نگران نباشید. شما میتوانید از قابلیت ورود به بایوس ویندوز ۱۱ و ویندوز ۱۰ استفاده کنید که امکان ورود به بایوس از طریق محیط ویندوز را میدهد. در ادامه به آموزش نحوه ورود به بایوس در ویندوز میپردازیم. هنگامی که صحبت از ورود به […]
اگر کلید ورود به تنظیمات BIOS سیستم تان را نمیدانید، اصلاً نگران نباشید. شما میتوانید از قابلیت ورود به بایوس ویندوز ۱۱ و ویندوز ۱۰ استفاده کنید که امکان ورود به بایوس از طریق محیط ویندوز را میدهد. در ادامه به آموزش نحوه ورود به بایوس در ویندوز میپردازیم.
هنگامی که صحبت از ورود به تنظیمات بایوس (اصطلاح غلط: ورود به بوت ویندوز ) میشود، معمولاً ذهن همه ما به سمت فشردن کلید Del قبل از بوت شدن سیستم میرود. با این حال خود ویندوز نیز امکان ورود به بایوس را به شما میدهد. برای ورود به بایوس در ویندوز کافی است یکی از روشهای معرفی شده در این نوشتار را انجام بدهید.
دسترسی به بایوس در ویندوز ۱۱ یا ویندوز ۱۰ میتواند با اهداف مختلفی صورت بگیرد که از فعال کردن XMP رم گرفته تا تغییر تنظیمات بوت، فست بوت و اورکلاک کردن را شامل میشود. خوشبختانه امکان ورود به بایوس در ویندوز وجود دارد.
یکی از راههای ورود به بایوس مادربرد در ویندوز، فشردن Shift هنگام رستارت سیستم است. برای این کار ابتدا باید از حساب کاربری یا اکانت ویندوز خود Log Out کنید. همچنین این روش ورود به بایوس در ویندوز در مرحله لاگین به ویندوز نیز قابل انجام است.
در همین رابطه بخوانید:
– نحوه ورود به بایوس لپ تاپ های ایسوس – نحوه ورود به بایوس لپ تاپ های لنوو
۱. شما باید ضمن پایین نگه داشتن دکمه Shift کیبورد، از منوی power یا خاموش-روشن کردن ویندوز گزینه Restart را انتخاب کنید.
۲. پس از رستارت سیستم، شما با پنجره Advanced startup روبرو میشوید.
۳. مسیر Troubleshoot > Advanced options > UEFI Firmware Settings را طی کرده و گزینه Restart را بزنید.
پس از راهاندازی دوباره سیستم، شما به صفحه تنظیمات بایوس منتقل میشوید.
۱. پنجره تنظیمات یا Settings را در ویندوز ۱۱ یا ۱۰ باز کنید.
به مسیر System > Recovery > Restart now بروید و سیستم را رستارت کنید.
حالا به مسیر Troubleshoot > Advanced options > UEFI Firmware Settings رفته و گزینه Restart را انتخاب کنید.
با این کار باید وارد صفحه بایوس سیستم یا لپتاپ شوید.
۱. دستور shutdown /r /o /f /t 00 را در Run ویندوز وارد کرده و آن را اجرا کنید تا سیستم راهاندازی مجدد شود. این دستور از طریق CMD، شرت کات و پاور شل هم قاب اجرا است.
۲. مسیر Troubleshoot > Advanced options > UEFI Firmware Settings را طی کرده و Restart را انتخاب کنید.
اکنون شما به صفحه تنظیمات بایوس مادربرد منتقل میشوید. این هم یکی دیگر از روشهای ورود به بایوس ویندوز بود.
ورود به بایوس در ویندوز بر روی همه کامپیوترها و لپتاپها یکسان است و فرقی نمیکند که یک لپتاپ یا کامپیوتر ورک استیشن داشته باشید. این روش از طریق قابلیت عیبیابی یا Troubleshoot ویندوز کار میکند که یکی از گزینههای آن دسترسی به تنظیمات بایوس است. با این حال باید توجه داشت که این قابلیت بر روی کامپیوترهای قدیمی فاقد بایوس UEFI کار نمیکند، چراکه ویندوز قادر به ارتباط با بایوس قدیمی نیست.
UEFI یک نرمافزار پیشرفتهتر و جامعتر در سختافزارهای چند نسل اخیر است که نمونهای از مزایای آن را میتوان در ورود به بایوس از طریق ویندوز مشاهده کرد. بنابراین اگر کامپیوتر شما فرمویر UEFI نداشته باشد، ویندوز قادر به ورود به بوت ویندوز نخواهد بود و باید از طریق همان روش فشردن مکرر کلید Delete در زمان بوت شدن سیستم عمل کنید.
در صورتی که مادربرد سیستم شما مجهز به نرمافزار UEFI نیست، میتوانید از کلیدهای زیر برای ورود به بایوس (ورود به بوت ویندوز) استفاده کنید:
دسترسی به بایوس در ویندوز کار آسانی است و با طی کردن چند مرحله ساده میتوان به صفحه ستآپ مادربرد رسید. برای این کار روشهای مختلفی وجود دارد اما به طور مبتنی بر گزینه Advanced options در بخش ریکاوری ویندوز هستند. این روش در هر دو ویندوز ۱۰ و ویندوز ۱۱ کار میکند.
در نظر داشته باشید امکان تغییر تنظیمات بایوس در ویندوز مستقیماً وجود ندارد، بنابراین برخی تنظیمات و گزینهها فقط از طریق ورود به بایوس قابل دسترس هستند.
تنظیمات مرتبط با سختافزار، اورکلاکینگ، گزینههای بوت و فرکانسها تنها از طریق بایوس قابل دستیابی است.
دستکاری بیمورد بایوس میتواند باعث بوت نشدن، کرش کردن یا حتی خرابی قطعات سیستم شما شود.
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
این قابلیت به کاربران مسافر اجازه میدهد کاربران راننده را در جریان شرایط و ترجیحاتشان در سفر قرار دهند. با اضافه شدن قابلیتهای جدید، کاربران میتوانند پیش از ثبت درخواست سفر، مواردی از جمله همراه داشتن بار و چمدان، تنظیم دمای مطلوب خودرو، تمایل به سکوت در طول سفر و پخش موسیقی را به کاربر […]
شرکت «اوپنآیآی» به حمایت مالی از پژوهشهای دانشگاهی درباره الگوریتمهای هوش مصنوعی میپردازد که میتوانند قضاوتهای اخلاقی انسانها را پیشبینی کنند. به گزارش ایسنا، شرکت «اوپنآیآی»(OpenAI) فاش کرد که برای یک پروژه با عنوان «پژوهش اخلاق هوش مصنوعی»(Research AI Morality) به پژوهشگران «دانشگاه دوک»(Duke University) کمک مالی اعطا کرده است. به نقل از تک کرانچ، […]
تراشه گرافیکی GB202 که قرار است در کارت گرافیک RTX 5090 استفاده شود، بزرگترین تراشه دسکتاپ انویدیا از سال ۲۰۱۸ تاکنون خواهد بود. به گزارش تکناک، انویدیا قصد دارد با عرضه کارت گرافیک جدید RTX 5090، رکوردی جدید در ابعاد تراشههای گرافیکی دسکتاپ ثبت کند. براساس گزارش منابع معتبر، تراشه گرافیکی GB202 در این کارت […]
دیوار با معرفی «پیشنهاد هوشمند آگهی»، تجربه جدیدی در خرید و فروش آنلاین ایجاد کرده است. این قابلیت که در شهرهای بزرگ فعال شده، با استفاده از هوش مصنوعی، آگهیهای مرتبط با نیاز کاربران را به صورت خودکار نمایش میدهد و باعث کاهش ۲۰ درصدی زمان جستجوی کاربران میشود. شاید برای شما هم پیش آمده […]