نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: برگزاری هفته علم ایران و عراق یک فرصت مناسب است تا دو کشور برای طراحی همکاریهای بلند مدت علمی با یکدیگر اقدام کنند. در این راستا دین، زبان و میراث مشترک تمدنی، پایههای استوارِ تعمیق روابط دو کشور است. به گزارش ایسنا، حسین سیمایی صراف در آیین افتتاحیه هفته […]
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: برگزاری هفته علم ایران و عراق یک فرصت مناسب است تا دو کشور برای طراحی همکاریهای بلند مدت علمی با یکدیگر اقدام کنند. در این راستا دین، زبان و میراث مشترک تمدنی، پایههای استوارِ تعمیق روابط دو کشور است.
به گزارش ایسنا، حسین سیمایی صراف در آیین افتتاحیه هفته علم ایران و عراق در دانشگاه الزهرا (س) در شهر مقدس کربلا با قدردانی از وزیر آموزش عالی عراق و تمام دست اندرکاران این اجلاس گفت: این رویداد فرصتی گرانبها برای تأمل در تاریخ مشترک، میراث علمی غنی، و قابلیتهای نامحدود همکاری میان دو ملت بزرگ ایران و عراق فراهم آورده است.
وی تصریح کرد: ایران و عراق، بهعنوان دو کشور همسایه با تاریخی کهن و تمدنی بهقدمت هزاران سال، همواره در خط مقدم تولید علم، فرهنگ و دانش در کنار یکدیگر بوده و مهد بزرگترین مراکز علمی و فرهنگی در جهان اسلام بودهاند؛ که از جمله آنها میتوان به حوزههای علمیه در نجف و کربلا در کشور عراق و حوزههای علمیه و مراکز دانش در خراسان ایران اشاره کرد.
وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری افزود: دانشمندانی همچون شیخ طوسی، خواجه نصیرالدین طوسی، فارابی، ابن سینا و دیگر بزرگان علم و دانش، همواره پلی برای ارتباط میان دو ملت بودهاند و امروز نیز آثار آنان همچنان چراغ راه نسلهاست.
سیمایی صراف تاکید کرد: برگزاری هفته علم، گامی مهم برای تعمیق همکاریها و بهرهبرداری از میراث علمی و فرهنگی مشترکمان خواهد بود؛ ما بهعنوان دو ملت بزرگ از ظرفیتهای علمی و فرهنگی فراوانی برخورداریم که میتوانند پایهای مستحکم برای همکاری پایدار ایجاد کنند.
وی با بیان اینکه ایران و عراق به توسعه نیازمند هستند و این توسعه تنها از طریق حرکت علمی و پژوهشی ممکن میشود، اظهار کرد: دین، زبان، و میراث مشترک تمدن اسلامی، پایههای استواری برای تعمیق روابط بین دو کشور هستند.
وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری افزود: از دیرباز، سنتهای پژوهشی در حوزههای علمیه و دانشگاههای ما نشاندهنده پیوند نزدیک بین علوم اسلامی و تجربی بوده است؛ و اکنون باید این پیوندها را تقویت کرده و گامی بزرگ بهسوی پیشرفت علم و فناوری برداریم.
سیمایی صراف گفت: هفته علم یک فرصت بینظیر برای یادگیری از دستاوردهای یکدیگر و همچنین برای طراحی برنامههای بلندمدت و عملی برای آینده همکاریهای دو کشور است.
وی به برخی از محورهای اصلی همکاری علمی که میتوانند به تقویت روابط کمک کنند اشاره و تصریح کرد: تعریف پروژههای پژوهشی مشترک در موضوعاتی مانند مسائل زیستمحیطی، مدیریت منابع آب و انرژی، و علوم پزشکی از جمله حوزههای اولویتدار هستند که میتوانیم از طریق همکاری در آنها به پیشرفت چشمگیری دست یابیم.
وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری، تبادل استادان و پژوهشگران را محور دیگر همکاری دانست که به ایران و عراق این امکان را میدهد تا با تقویت برنامههای تبادل علمی، نسل جدیدی از پژوهشگرانی را پرورش دهند که درک عمیقی از مسائل دو کشور دارند و راهحلهای مؤثری ارائه میدهند.
سیمایی صراف تاکید کرد: باید همکاری در فناوریهای پیشرفته را با جدیت دنبال کنیم و از فرصت همکاری در حوزههایی مانند هوش مصنوعی، زیستفناوری، و فناوری نانو غافل نباشیم.
وی به حمایت از پژوهشهای علوم انسانی و اسلامی اشاره کرد و گفت: با توجه به میراث غنی مشترک میان ایران و عراق، میتوانیم پژوهشهای گستردهای در حوزههایی مانند تاریخ، فلسفه، و عقاید انجام دهیم که نهتنها الهامبخش دو ملت، بلکه کل جهان اسلام خواهند بود.
وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه ایران و عراق هر یک به تنهایی از امکانات علمی عظیمی برخوردارند و دانشگاههای دو کشور در رتبهبندیهای جهانی جایگاههای برجستهای دارند تاکید کرد: همکاری میان دو کشور میتواند این ظرفیتها را در خدمت حل مسائل منطقهای و جهانی قرار داده و الگویی برای دیگر کشورها باشد.
سیمایی صراف در پایان به نقش مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی در ایران و مرجع بزرگ شیعه حضرت آیتالله العظمی سید علی سیستانی در عراق اشاره کرد و گفت: این بزرگان همواره در ترویج علم و دانش و تقویت روحیه همکاری میان دو ملت پیشگام هستند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شیائومی ۱۵ یکی از گوشیهای پرچمدار شیائومی برای سال ۲۰۲۵ است که میتواند تا حد بسیار زیادی، نیاز شما را از بابت یک گوشی پرچمدار رفع کند. در این مطلب از مجموعه تک ناک با بررسی شیائومی ۱۵ همراه ما باشید. بررسی طراحی شیائومی ۱۵ شیائومی ۱۵ با طراحی مدرن و مینیمال، بهراحتی توجه کاربران […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در گزارش این خبرگزاری آمده است که ایران با رونمایی رسمی موشک زمین به هوای سرگردان “۳۵۹” گام بزرگی در توانمندیهای موشکی و پهپادی خود برداشته است. ۳۵۹ که به طور خاص برای درگیری و نابودی هواپیماهای نظامی در ارتفاع بالا، مانند سیستمهای هشدار و کنترل هوابرد (آواکس) و تانکرهای سوختگیری هوایی […]
شاید شستشوی حوله موضوع بیاهمیتی بهنظر برسد، اما الیزابت اسکات، استاد زیستشناسی و مدیر مرکز بهداشت و بهداشت خانگی دانشگاه سیمونز در بوستون آمریکا که به موضوع شستشوی حوله و روشهای انتشار میکروبها در خانه علاقهمند است، میگوید: «هر چیزی که روی حوله وجود دارد و میتواند به ما آسیب بزند، احتمالا منشا انسانی دارد.» […]
دنیای بازیهای دیجیتال در حال تغییر است و هر روز مفاهیم جدیدی مانند متاورس، بلاکچین و هویت دیجیتال به آن اضافه میشود. در این میان، خالق بازی محبوب PUBG، “برندن گرین”، چشماندازی فراتر از یک بازی آنلاین معمولی دارد. پروژهی او، “آرتِمیس”، قرار است به بستری برای تجربه و تعامل اجتماعی بدل شود که از […]