کدام بخش از زیرساخت های کشور بیشتر هدف حمله سایبری قرار گرفته اند؟ – تک ناک

بر اساس گزارش شرکت ارتباطات زیرساخت از حملات DDoS علیه زیرساخت‌های کشور در پاییز ۱۴۰۳، بیشترین میزان مقاصد تحت حمله در این بازه زمانی به شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت سیار با ۱۸/۱۰ درصد تعلق دارد. به گزارش تکناک ، شرکت ارتباطات زیرساخت به منظور آگاهی رسانی عمومی و تخصصی به متخصصان صنعت فناوری […]


بر اساس گزارش شرکت ارتباطات زیرساخت از حملات DDoS علیه زیرساخت‌های کشور در پاییز ۱۴۰۳، بیشترین میزان مقاصد تحت حمله در این بازه زمانی به شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت سیار با ۱۸/۱۰ درصد تعلق دارد.

به گزارش تکناک ، شرکت ارتباطات زیرساخت به منظور آگاهی رسانی عمومی و تخصصی به متخصصان صنعت فناوری اطلاعات و ارائه گزارش عملکرد اقدامات وزارت ارتباطات به مردم گزارش تحلیل جامعی از حملات DDoS علیه زیرساخت‌های کشور در پاییز ۱۴۰۳ را منتشر کرده است.

بر اساس اعلام شرکت ارتباطات زیرساخت، این گزارش بر اساس تحلیل های صورت پذیرفته بر داده های آماری متقن تدوین گردیده است و بیانگر عملکرد این شرکت در کیفیت مقابله با حملات مذکور می باشد.

در این گزارش سعی شده است که با شفافیت نسبت به ارائه تحلیل و آمارهای موجود از وضعیت حملات منع خدمت توزیع شده سخن گفته شود با این حال با توجه به سطح محرمانگی اطلاعات و عدم قابلیت انتشار عمومی آن در بخش هایی از گزارش از ارائه دقیق معیارها به شکل مستقیم جلوگیری گردیده است.

تمامی آمارهای این گزارش بر اساس تحلیل حملات منع خدمت توزیع شده صورت پذیرفته از تاریخ اول مهرماه سال ۱۴۰۳ الی ۳۰ آذر ماه سال ۱۴۰۳ به مدت زمان سه ماه می باشد.

در این گزارش میزان حملات مقابله شده به مقاصد سرویس های حیاتی و مورد نیاز جامعه اعلام شده که بیش از ۸۹/۴۸ درصد از این حملات برای محروم سازی کاربران ایرانی از دریافت خدمات مورد نیازشان بوده است.

لازم به ذکر است که میزان ۱۲/۵۸ پتابایت مجموع ترافیک آلوده مقابله شده در دوره پاییز است و همچنین میانگین حجم حملات در این دوره ۳۶/۴۳ گیگابیت بر ثانیه می باشد.

در بخش دیگری از این گزارش به طبقه بندی مقاصد تحت حمله پرداخته که بیشترین میزان به شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت سیار با ۱۸/۱۰ درصد تعلق دارد و کمترین آن به خبرگزاری ها با ۲/۹۸ درصد.

گفتنی است، با توجه به توسعه روز افزون تجهیزات حوزه IOT و همچنین با عنایت به افزایش رو به رشد بات های مورد استفاده، حمله کنندگان سهم قابل توجه کشورهای مذکور در حملات صورت پذیرفته به ایران، الزاما به معنای مدیریت و جهت دهی حملات توسط کشورهای نامبرده نبوده و بسیاری از این حملات با استفاده از تجهیزات آلوده متصل به شبکه و بدون آگاهی کاربران حقیقی صورت پذیرفته است.منبع:سیتنا



منبع: تکنک