ارسال ۳۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش ملی «زنان، تربیت اجتماعی و جامعه مهدوی»

قائم مقام ریاست دانشگاه آزاد با بیان اینکه ۳۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش ملی «زنان، تربیت اجتماعی و جامعه مهدوی» ارسال شده است، گفت: نویسندگان و پژوهشگران این ۳۰۰ مقاله برای ما از ارزش و اهمیت بالایی برخوردارند و نباید آنها را رها کرد؛ بلکه باید آنها را به نوعی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قلمداد […]



قائم مقام ریاست دانشگاه آزاد با بیان اینکه ۳۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش ملی «زنان، تربیت اجتماعی و جامعه مهدوی» ارسال شده است، گفت: نویسندگان و پژوهشگران این ۳۰۰ مقاله برای ما از ارزش و اهمیت بالایی برخوردارند و نباید آنها را رها کرد؛ بلکه باید آنها را به نوعی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قلمداد کرده و با آنها کار کرد تا برای همایش‌ها و رویدادهای علمی آینده ورزیده‌تر شوند.

به گزارش ایسنا، سومین جلسه شورای سیاست‌گذاری همایش ملی «زنان، تربیت اجتماعی و جامعه مهدوی» با حضور علی سروری مجد، قائم مقام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد شریفانی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و عاصمه قاسمی، مشاور ریاست دانشگاه در امور زنان و خانواده در سازمان مرکزی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، آرام معاون دانشگاه آزاد اسلامی واحد امارات که به صورت مجازی در این نشست حضور داشت، به ارائه گزارشی از تعداد مقالات ارسال شده به دبیرخانه جشنواره و روند بررسی و انتخاب مقالات برتر ارائه کرد.

سروری مجد قائم مقام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه ۳۰۰ مقاله ای که به دبیرخانه این همایش ارسال شده، بسیار ارزشمند است، گفت: نویسندگان و پژوهشگران این ۳۰۰ مقاله برای ما از ارزش و اهمیت بالایی برخوردارند و نباید آنها را رها کرد؛ بلکه باید آنها را به نوعی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قلمداد کرده و با آنها کار کرد تا برای همایش‌ها و رویدادهای علمی آینده ورزیده‌تر شوند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه دانشجویان نسبت به گذشته از سطح علمی و کارآیی کمتری برخوردارند و باید از اساتید خود برای نگارش مقاله یا انجام پژوهش کمک بگیرند، عزیزانی که در این زمینه کار می‌کنند را باید فرصت دانست و قدر شناخت.  

سروری مجد با بیان اینکه اساس کار دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی جریان‌سازی است، تصریح کرد: خانم قاسمی به عنوان مشاور ریاست دانشگاه در امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی با برگزاری این همایش به دنبال جریان‌سازی و ایجاد گفتمان در حوزه زنان است که از ارزش بالایی برخوردار است. باید توجه داشت که برگزاری تنها یک همایش در سال در این زمینه بسیار کمک است و انشاءالله باید کمک کنیم تا فعالیت‌های این‌چنینی تکثیر شود.

وی در پایان از زحمات و تلاش‌های تمامی دست اندرکاران این همایش قدردانی کرد.

لازم به ذکر است پیشنهاد جمع‌آوری و تألیف کتاب مقالات همایش ملی «زنان، تربیت اجتماعی و جامعه مهدوی» از سوی قائم مقام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شد که به تأیید اعضای شورای سیاست‌گذاری همایش رسید و قرار شد مقالات ارسالی به دبیرخانه همایش توسط آرام رئیس کمیته علمی همایش جمع‌آوری و در قالب یک کتاب مجموعه مقالات چاپ و منتشر شود.

همچنین عاصمه قاسمی، مشاور ریاست دانشگاه در امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه گزارشی درخصوص پیگیری و اجرای مصوبات جلسات قبل شورای سیاست‌گذاری همایش پرداخت و ضمن تشکر از دست‌اندرکاران گفت: در مذاکراتی که با واحدهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان و اردبیل صورت گرفته، بناست برنامه‌های جانبی همایش ملی «زنان، تربیت اجتماعی و جامعه مهدوی» که قرار است در حاشیه این همایش برگزار شود، برعهده این چهار واحد باشد.

وی افزود: این برنامه‌های جانبی شامل برپایی نمایشگاه کتاب در حاشیه همایش، ساخت و پخش کلیپ از فعالیت‌های مرتبط با موضوع تربیت اجتماعی، مهدویت و…، تولید محتوای مهدوی و ارائه در روز همایش، رویداد دختران و مادران مهدوی و… است.

قاسمی خاطرنشان کرد: از میان ۳۰۰ مقاله ارسالی به دبیرخانه این همایش، تعداد ۹ مقاله به عنوان مقالات برتر برگزیده خواهد شد. این مقالات برگزیده ۵/۳ نمره پژوهشی برای نویسندگان آنها به همراه خواهد داشت که هم برای پایه و هم بری ارتقای آنها مفید خواهد بود.

وی در پایان اظهار داشت: مقالات برتر برای چاپ در شماره‌های بهار، تابستان و پاییز مجلات وزارتین ارسال خواهد شد.

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین شریفانی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه برای فضای علمی ترویجی که در دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده است، خداوند را شاکریم، گفت: البته که دانشگاهی با این وسعت و پراکندگی، باید هم چنین برنامه‌های فرهنگی و ترویجی داشته باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین شریفانی نیز از زحمات شبانه‌روزی کمیته علمی و کمیته اجرایی و دیگر دست‌اندرکاران برگزاری همایش ملی «زنان، تربیت اجتماعی و جامعه مهدوی» قدردانی و برای آنان آرزوی توفیق روزافزون کرد.

در پایان، داوری مشاور قائم مقام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تشکر از برگزاری همایش و همچنین دفتر امور زنان و خانواده، گفت: به زعم بنده این همایش دو موضوع را دنبال می کند؛ یکی بحث علمی مهدویت و دیگری بحث فرهنگ‌سازی و گفتمان‌سازی.

وی خاطرنشان کرد: برای دستیابی به اهداف اصلی همایش، باید بتوانیم افراد بیشتری را تشویق و برای برگزاری همایش‌های ملی و بین‌المللی در آینده جذب کنیم.  

بحث و تبادل نظر در خصوص جزئیات نحوه برگزاری همایش، گزارش کمیته علمی همایش در رابطه مقالات ارسالی، تصمیم گیری درخصوص تعداد مقالات برتر، تصمیم‌گیری در مورد جوایز برگزیدگان و هدایای شرکت کنندگان و… از جمله دیگر موارد مطرح‌شده در این نشست بود.

انتهای پیام



Source link