نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
همایش بینالمللی «رویکردهای نوین به ظرفیتهای دریایی و بندری در راستای تحقق منافع ملی» با هدف تدوین دیپلماسی دریایی و بندری، از سوی شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری سینا و با همکاری دانشگاه علامهطباطبائی برگزار میشود. به گزارش ایسنا، همایش بینالمللی «رویکردهای نوین به ظرفیتهای دریایی و بندری در راستای تحقق منافع ملی» با […]
همایش بینالمللی «رویکردهای نوین به ظرفیتهای دریایی و بندری در راستای تحقق منافع ملی» با هدف تدوین دیپلماسی دریایی و بندری، از سوی شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری سینا و با همکاری دانشگاه علامهطباطبائی برگزار میشود.
به گزارش ایسنا، همایش بینالمللی «رویکردهای نوین به ظرفیتهای دریایی و بندری در راستای تحقق منافع ملی» با هدف تدوین دیپلماسی دریایی و بندری، از سوی شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری سینا و با همکاری دانشگاه علامهطباطبائی برگزار میشود. در این همایش ظرفیتهای دریایی ایران به دیگر کشورها معرفی و راهکارهای تقویت روابط میان ایران و دیگر کشورها به بحث و گفتوگو گذاشته میشود.
مجیدرضا مؤمنی، معاون پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامهطباطبائی و دبیر اجرایی همایش، یکی از اهداف اصلی این رویداد را بینالمللیسازی بنادر ایران و تبدیل آنها به حلقههای مؤثر در زنجیره ترانزیت جهانی بیان کرد.
وی با اشاره به موقعیت راهبردی ایران در چهارراه کریدورهای بینالمللی گفت: همایش بینالملی رویکردهای نوین به ظرفیتهای دریایی و بندری می تواند زمینهساز تحول و رونق هرچه بیشتر بنادر کشور در سطح جهانی شود.
مومنی عنوان کرد: در این رویداد بینالمللی پژوهشگران، متخصصان و فعالان صنعت دریایی حضور دارند و قرار است چالشها و موانع توسعه همکاریهای دریایی و بندری میان ایران و دیگر کشورها با نگاهی به روندهای تازه در حوزه حملونقل و ارتباطات دریایی بهصورت تخصصی بررسی شود.
وی با بیان اینکه کاربرد هوش مصنوعی و فناوریهای نوین در صنعت بندری و دریایی یکی از موضوعات کلیدی است، تصریح کرد: استفاده از فناوریهای پیشرفته، علاوه بر بهبود عملکرد بنادر، تدبیر مناسبی برای کاهش تأثیر تحریمها و ایجاد یک صنعت دریایی مقاوم و تحریمناپذیر برای کشور درراستای تحقق اهداف ملی کشور است.
دبیر اجرایی همایش با تاکید بر رویکرد جامع و راهبردی همایش و مورد بحث واقع شدن موضوعات راهبردی و کلیدی، گفت: دیپلماسی بندری و سیاست خارجی، تجارت و بازاریابی دریایی، اقتصاد دریامحور، حقوق کشتیرانی و بیمه دریایی، منابع انسانی در صنعت دریایی و فناوریهای نوین در حملونقل دریایی و پارهای مسائل دیگر در همایش بهصورت تخصصی و براساس دیدگاههای علمی کارشناسان و مدعوین بررسی میشوند.
وی ارتباط دانشگاه و صنعت را پیوندی مهم و تعیینکننده برای آینده دریایی ایران دانست و افزود: برگزارکنندگان همایش رویکردهای نوین به ظرفیتهای دریایی و بندری ایران بر این باورند که همافزایی میان دانشگاه و صنعت، کلید توسعه پایدار و پیشرفت بنادر ایران است. ایجاد فضایی برای تبادل دانش و تجربه میان متخصصان داخلی و بینالمللی، نهتنها به ارتقای زیرساختهای دریایی و بندری کشور کمک خواهد کرد، بلکه فرصتهایی تازه برای بهبود تعاملات بینالمللی و افزایش سهم ایران در تجارت جهانی فراهم میآورد.»
فناوریهای نوین دریایی و نقش هوش مصنوعی در صنعت کشتیرانی، اقتصاد دریامحور و تأثیر آن بر منافع ملی، دیپلماسی بندری- دریایی و سیاست خارجی، توسعه منابع انسانی و سرمایهگذاری در صنعت دریایی و بندری، تجارت و بازاریابی دریایی- بندری، حقوق کشتیرانی و بیمه دریایی از جمله محورهای اصلی همایش بینالمللی رویکردهای نوین به ظرفیتهای دریایی و بندری است.
همایش بینالمللی «رویکردهای نوین به ظرفیتهای دریایی و بندری جمهوری اسلامی ایران در راستای تحقق منافع ملی» فردا، دوم بهمن ماه سال جاری از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۸:۳۰ در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامهطباطبائی برگزار میشود.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش فرادید، این سکهها در پارچه و همینطور در لایهای از «سرب» پیچیده و دفن شده بودند؛ کاری که شاید برای حفاظت از آنها در برابر «مصادره» انجام شده باشد. این سکهها که برخی در ضرابخانههای کوچک و روستایی ضرب شدهاند، بسیار کمیاب و مربوط به سالهای ۱۰۳۶ تا ۱۰۴۴ […]
طبق ادعای بلومبرگ و به گفتهی 9to5Mac، آیپد ایر ۲۰۲۵ در اوایل سال ۲۰۲۵ عرضه خواهد شد که زودتر از حد انتظارات است. انتظار میرود این آیپد بهجای تراشهی M4، از تراشهی M3 استفاده کند و ظاهراً این موضوع را یکی از افشاگران تأیید کرده است. با اینکه افشاگری اخیر به تاریخ عرضهی آیپد ایر […]
چین طرح یارانه محصولات دیجیتال جدیدی اجرا کرده که باعث کاهش درخورتوجه قیمت آیفون و سایر گوشیهای هوشمند شده است. به گزارش تکناک، چین از طرح جدیدی برای حمایت از خرید محصولات دیجیتال، ازجمله گوشی هوشمند و تبلت و ساعت هوشمند خبر داده است که از ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵ به اجرا درمیآید. این برنامه با […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مطالعهای که در سال گذشته انجام شد، نشان داد که وقتی پای هوش مصنوعی به جنگهای شبیهسازی شده و سناریوهای دیپلماتیک میرسد، این فناوری تمایل به انتخاب رویکرد تهاجمی از جمله استفاده از سلاحهای هستهای دارد. طی این مطالعه که در دانشگاه کرنل در ایالات متحده صورت گرفت، از پنج LLM […]