نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
[ad_1] ایسنا/سمنان رئیس مرکز همکاریهای علمی بینالمللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: صنعت ساختمانسازی ما منطبق بر سرعت تغییرات جهانی حرکت نمیکند. امید رضاییفر در همایش هوش مصنوعی در دانشگاه سمنان اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم برای رسیدن به سرعت جهانی، این است که پیشساخته بودن ساختمان را جدی دنبال کنیم و ساختمان […]
[ad_1]
ایسنا/سمنان رئیس مرکز همکاریهای علمی بینالمللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: صنعت ساختمانسازی ما منطبق بر سرعت تغییرات جهانی حرکت نمیکند.
امید رضاییفر در همایش هوش مصنوعی در دانشگاه سمنان اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم برای رسیدن به سرعت جهانی، این است که پیشساخته بودن ساختمان را جدی دنبال کنیم و ساختمان را شبیه محصولات دیجیتال تحویل دهیم؛ یعنی صنعتیسازی را محدود به اجزای ساختمان نکنیم.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی نظام مهندسی سمنان، وی که در اختتامیهی دومین همایش ملی فناوریهای نوین و بهینهسازی انرژی با تاکید بر هوشِ مصنوعی در صنعت ساختمان سخن میگفت، ادامه داد: ما امروز منطبق بر سرعت تغییرات جهانی حرکت نمیکنیم. لازم است نظام فکری و اجرایی قویتری برای صنعت ساختمان رقم بزنیم. این اتفاق با خطرپذیری در حوزههای فناوری رقم میخورد در حالی که ما در زینت و ظاهر ساختمان تا حدی به روز شدهایم اما در مسائل زیرساختی هنوز به روز نیستیم.
وی افزود: ساختمان، به عنوان یکی از محرکهای اقتصادی، بسیار راهگشا است که در دنیا به عنوان راهبرد برون رفت از بحرانها مورد توجه است.
رئیس مرکز همکاریهای علمی بینالمللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: هوشمندسازی صنایع ساختمان و استفاده از هوش مصنوعی در دنیای امروز بسیار فراگیر است.طراحان و مصرفکنندگان میتوانند با استفاده از هوش مصنوعی به دادههایی دسترسی پیدا کنند که تعیینکنندهی آینده است بنابراین نباید از داده محوری غافل شویم.
رضاییفر تصریح کرد: حتی در قالب مشاوره و نظارت نیز میتوان از هوش مصنوعی استفادهی موثر داشت. در وزارت علوم، طی ۲ سال گذشته، یکی از محورهای شناخته شدهی فناوری که مورد توجه قرار گرفت، مشاهده و آزمایشگاهی و خدمات مبتنی بر داده ها و پردازش و مرتبسازی دادهها بود.
وی افزود: محور دیگری که در راستای ناترازیهای انرژی و چالشهای موجود مطرح است، حوزههای زیستمحیطی است که دیر یا زود با آن واجه خواهیم شد.
رئیس مرکز همکاریهای علمی بینالمللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: قطعا در صنایع مربوط به ساختمان، باید از قبل در تولیدات محصولات ساختمانی سرمایهگذاری میکردیم ولی این اتفاق نیفتاده است.
وی اظهار کرد:آیین نامه های روز دنیا از ۲۰ سال پیش به عنوان آییننامههای ارزیابی زیستمحیطی و انرژی ساختمانها در صنعت ساختمان سازی مورد استفاده است ما در کشور چنین آییننامهای نداریم.
رضاییفر اضافه کرد: در دنیا، مدیریت کارگاهها توسط هوش مصنوعی و به صورت هوشمند رقم میخورد و این روش میتواند بسیاری از مشکلات اجرایی کنونی کشور را در حوزهی طراحی و بهینهسازی و ارزیابی ساختمانها مرتفع کند.
وی با بیان اینکه تاکنون از ظرفیت مجموعههای مهندسی، برای صادرت خدمات فنی و مهندسی غفلت کردیم اظهار کرد: با توجه به ظرفیتهای موجود در کشورهای اطراف ایران، شرایط برای تبدیل شدن به یکی از صادرکنندگان خدمات فی مهندسی در کشور فراهم است اما ما از این ظرفیت با وجود برخورداری کشورمان از نیروهای متخصص، فاصله گرفتهایم در حالی که این موضوع آوردههای زیادی برای اقتصاد و صنعت ساختمان در پی دارد.
رئیس مرکز همکاریهای علمی بینالمللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در مرکز همکاریهای علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با همکاری پارکهای علم و فناوری و وزارت راه و شهرسازی، میتوان مسیر صادرات را برای مهندسان و خدمات فنی و مهندسی باز کرد.
انتهای پیام
[ad_2] Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
[ad_1] به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش ایسنا، حلقههای عجیب سرشار از گرد و غبار در این عکس احتمالا پوستههای سهبعدی هستند، اما نحوه ایجاد آنها هنوز مشخص نشده است. به نقل از ناسا، مکان ایجاد حلقهها به خوبی شناخته شده است. آنها در یک منظومه ستارهای دوتایی در فاصله ۶۰۰۰ سال نوری به سمت صورت […]
[ad_1] تحلیلهای ژنتیکی هوش مصنوعی، عوامل ژنتیکی مؤثر در بیماری پارکینسون و داروهای قابل استفاده مجدد را برای درمان بیماری پارکینسون شناسایی میکنند. به گزارش ایسنا، پژوهشگران «مرکز ژنوم کلینیک کلیولند»(CCGC) با موفقیت از مدلهای ژنتیکی پیشرفته هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری پارکینسون استفاده کردند. آنها عوامل ژنتیکی مؤثر در پیشروی بیماری و داروهای مورد […]
[ad_1] تیم کوک، مدیرعامل اپل، در جریان جلسهی توجیهی مربوطبه گزارش مالی جدید این شرکت به مسیر پیش روی آیفون اشاره کرد. به روایت کوک، فضای زیادی برای ایجاد نوآوری وجود دارد. این گفته در حالی مطرح میشود که شایعهها دربارهی رونمایی آیفون ۱۷ ایر به اوج رسیدهاند. کوک معمولا در جلسههای مالی جزئیات دقیقی […]
[ad_1] طبق اطلاعات فاششده، گوشی گلکسی S25 اج سامسونگ احتمالاً با دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی و نمایشگر مجهز به Gorilla Glass Victus 2 عرضه خواهد شد. به گزارش تکناک، گوشی گلکسی S25 اج در رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ معرفی شد. هنوز تاریخ دقیق عرضه این گوشی پرچمدار باریک مشخص نیست؛ اما افشاگری جدید جزئیات مهمی […]