نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
[ad_1] اسپیسایکس از هفته آینده آزمایش نسخه بتای اینترنت ماهوارهای استارلینک را آغاز میکند. این فناوری میتواند پوشش اینترنتی در مناطق دورافتاده را بهبود ببخشد. به گزارش تکناک، شرکت اسپیسایکس اعلام کرد که هفته آینده آزمایش نسخه بتای اینترنت ماهوارهای استارلینک را آغاز خواهد کرد. این فناوری جدید امکان دسترسی مستقیم گوشیهای هوشمند به اینترنت […]
[ad_1]
اسپیسایکس از هفته آینده آزمایش نسخه بتای اینترنت ماهوارهای استارلینک را آغاز میکند. این فناوری میتواند پوشش اینترنتی در مناطق دورافتاده را بهبود ببخشد.
به گزارش تکناک، شرکت اسپیسایکس اعلام کرد که هفته آینده آزمایش نسخه بتای اینترنت ماهوارهای استارلینک را آغاز خواهد کرد. این فناوری جدید امکان دسترسی مستقیم گوشیهای هوشمند به اینترنت ماهوارهای را فراهم میکند و پوشش اینترنت موبایلی را به تقریباً تمامی نقاط زمین گسترش میدهد.
dev مینویسد که استارلینک، پروژه اینترنت ماهوارهای شرکت اسپیسایکس، از زمان راهاندازی اولین ماهوارههای خود در نوامبر ۲۰۱۹، توانسته است تغییرات اساسی در حوزه اینترنت ایجاد کند. این منظومه که درحالحاضر شامل نزدیک به ۷,۰۰۰ ماهواره مدار پایینی زمین (LEO) در ارتفاع ۵۵۰ کیلومتری است، سرعت دادهای بیش از ۶۵ برابر ماهوارههای سنتی زمینثابت ارائه میدهد.
استارلینک ابتدا برای کاربران خانگی طراحی شده بود؛ اما بهتدریج خدمات خود را به سایر کاربران و شرکتهای تجاری و حملونقل دریایی و هوایی گسترش داد. حتی امکان پخش ویدئوهای زنده از فضا ازطریق این شبکه فراهم شده است؛ دستاوردی که زمانی بهدلیل موانع جوی غیرممکن تصور میشد.
۲۵ آگوست ۲۰۲۲، اسپیسایکس و اپراتورهای موبایلی در سراسر جهان طرحی را معرفی کردند که هدف آن اتصال مستقیم ماهوارهها به گوشیهای هوشمند کاربران است. این فناوری جدید ارسال پیامک و برقراری تماس تلفنی و انتقال داده را به هر نقطهای از جهان که آسمان مشاهدهکردنی باشد، ممکن میسازد.
فناوری یادشده قابلیتهای ویژهای را ارائه میدهد. برای مثال، فردی که در مناطق دورافتادهای نظیر کوهستانها یا بیابانها گم شده است، میتواند فارغ از فاصله از برجهای موبایلی، درخواست کمک کند. همچنین، امکان استفاده از دادههای نقشهبرداری برای بازگشت به مکان امن نیز از دیگر قابلیتهای این فناوری است.
ماهوارههای مجهز به Direct to Cell با استفاده از مودمهای eNodeB مانند برجهای موبایلی در فضا عمل میکنند. این ماهوارهها دادهها را به شبکه زمینی استارلینک ارسال و سپس به شبکه اپراتورهای موبایلی شریک منتقل میکنند. این فرایند امکان ارسال پیامها و برقراری تماسها را بهصورت لحظهای فراهم میکند.
همچنین، ماهوارههای استارلینک با گوشیهای هوشمند امروزی سازگار هستند و به سختافزار جدید نیاز ندارند. مجموعه ماهوارههای Direct to Cell نقاط کور ارتباطی را در سراسر جهان حذف خواهند کرد و با هر پرتاب جدید، پوشش اینترنت ماهوارهای را گسترش خواهند داد.
اسپیسایکس برای آزمایش نسخه بتای اینترنت ماهوارهای استارلینک از ۲۷ ژانویه ۲۰۲۵، درخواست مجوز موقت ویژهای ارائه کرده است. این آزمایش بهصورت جهانی و با مشارکت اپراتورهای منتخب آغاز خواهد شد و تا ۲۶ جولای ۲۰۲۵ ادامه خواهد یافت.
اسپیسایکس تاکنون نشان داده است که مجموعههای ماهوارهای مدار پایین راهی کارآمد برای کسب درآمد در صنعت فضایی هستند. شرکتهایی نظیر پروژه کویپر از شرکت آمازون نیز در تلاشاند تا نخستین دسته از ماهوارههای اینترنتی خود را در سال ۲۰۲۵ به فضا پرتاب کنند. این رقابت میتواند سرعت اینترنت را برای کاربران در سراسر جهان افزایش دهد.
درحالحاضر، شبکه استارلینک شامل نزدیک به ۷,۰۰۰ ماهواره در مدار پایین زمین است که اینترنت پرسرعت را به بیش از ۴/۶ میلیون کاربر در ۱۱۸ کشور ارائه میدهد. اسپیسایکس هر هفته بیش از ۲۰ ماهواره جدید را پرتاب میکند که بسیاری از آنها به فناوری Direct to Cell مجهز هستند.
علاوهبر توافق با استارلینک، اپراتور Kyivstar پیشتر همکاری محدودی با شرکت بریتانیایی OneWeb برای ترکیب خدمات ماهوارهای با شبکه زمینی خود کرده بود. بااینحال، به گفته منابع فوربز اوکراین، این پروژه پساز چند آزمایش اولیه متوقف شد و پیشرفت دیگری نکرد.
[ad_2] منبع: تکنک
این مطلب بدون برچسب می باشد.
[ad_1] به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش ایسنا، حلقههای عجیب سرشار از گرد و غبار در این عکس احتمالا پوستههای سهبعدی هستند، اما نحوه ایجاد آنها هنوز مشخص نشده است. به نقل از ناسا، مکان ایجاد حلقهها به خوبی شناخته شده است. آنها در یک منظومه ستارهای دوتایی در فاصله ۶۰۰۰ سال نوری به سمت صورت […]
[ad_1] تحلیلهای ژنتیکی هوش مصنوعی، عوامل ژنتیکی مؤثر در بیماری پارکینسون و داروهای قابل استفاده مجدد را برای درمان بیماری پارکینسون شناسایی میکنند. به گزارش ایسنا، پژوهشگران «مرکز ژنوم کلینیک کلیولند»(CCGC) با موفقیت از مدلهای ژنتیکی پیشرفته هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری پارکینسون استفاده کردند. آنها عوامل ژنتیکی مؤثر در پیشروی بیماری و داروهای مورد […]
[ad_1] تیم کوک، مدیرعامل اپل، در جریان جلسهی توجیهی مربوطبه گزارش مالی جدید این شرکت به مسیر پیش روی آیفون اشاره کرد. به روایت کوک، فضای زیادی برای ایجاد نوآوری وجود دارد. این گفته در حالی مطرح میشود که شایعهها دربارهی رونمایی آیفون ۱۷ ایر به اوج رسیدهاند. کوک معمولا در جلسههای مالی جزئیات دقیقی […]
[ad_1] طبق اطلاعات فاششده، گوشی گلکسی S25 اج سامسونگ احتمالاً با دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی و نمایشگر مجهز به Gorilla Glass Victus 2 عرضه خواهد شد. به گزارش تکناک، گوشی گلکسی S25 اج در رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ معرفی شد. هنوز تاریخ دقیق عرضه این گوشی پرچمدار باریک مشخص نیست؛ اما افشاگری جدید جزئیات مهمی […]