آیا قاب‌های ضدضربه گوشی ارزش هزینه و ضخامت اضافی را دارند؟

[ad_1] گوشی‌های هوشمند هر سال گران‌تر می‌شوند و برخی معتقدند که اکنون محافظت از آن‌ها با قاب‌های ضدضربه، ضروری‌تر از هر زمان دیگری است. اغلب اوقات، قاب اولین لوازم جانبی‌ای محسوب می‌شود که پس از خرید گوشی جدید به فکر تهیه‌ی آن می‌افتیم، چرا که مهم‌ترین نقش را در محافظت از گوشی در برابر سقوط […]

[ad_1]

گوشی‌های هوشمند هر سال گران‌تر می‌شوند و برخی معتقدند که اکنون محافظت از آن‌ها با قاب‌های ضدضربه، ضروری‌تر از هر زمان دیگری است. اغلب اوقات، قاب اولین لوازم جانبی‌ای محسوب می‌شود که پس از خرید گوشی جدید به فکر تهیه‌ی آن می‌افتیم، چرا که مهم‌ترین نقش را در محافظت از گوشی در برابر سقوط و ضربه‌های تصادفی دارد.

قا‌ب‌های ضدضربه یا به‌اصطلاح «Rugged» پس از گذشت ۱۸ سال از ارائه‌ی گوشی‌های هوشمند، هنوز هم مطمئن‌ترین روش محافظت از این گجت‌های گران‌‌قیمت و پرکاربرد به‌شمار می‌روند؛ اما آیا خرید قاب ضدضربه برای تمام کاربران ضروری است و نقاط مثبت آن بر نقاط منفی‌اش می‌چربد؟

استفاده‌ روزانه‌ شما از گوشی چگونه است؟

یکی از مهم‌ترین مواردی که هنگام انتخاب قاب باید در نظر بگیرید، نحوه‌ی استفاده‌ی روزمره‌ی خودتان است. یعنی چه زمانی، چقدر و کجا بیشتر از گوشی هوشمندتان استفاده می‌کنید. مثلاً افرادی که شغلشان به ساخت‌وساز ربط دارد یا کسانی که زمان زیادی را در خارج از منزل می‌گذرانند، قطعاً باید به فکر خرید یک قاب محافظ برای گوشی خود باشند.

درست است که نمی‌دانیم از بین ضربات شدید و خفیف روزمره، کدام‌یک تیر آخر را به پیکر گوشی می‌زند، اما بی‌شک احتمال آسیب دیدن گوشی هنگام سقوط روی سطوح سخت در پروژه‌ی ساختمان‌سازی بسیار بیشتر از زمانی است که گوشی داخل اتاق و روی فرش از دستتان بیفتد؛ بنابراین منطق حکم می‌کند که با یک قاب محافظ، احتمال آسیب دیدن گوشی را هنگام استفاده در محیط‌های پرریسک پایین بیاورید.

قاب‌های مستحکم، بهترین پیشنهاد برای افرادی هستند که سبک زندگی فعال و محیط کار پرخطری دارند. برخی از این قاب‌ها همچون مدل Unicorn Beetle Pro از برند ساپ‌کیس، نه‌تنها با پوسته‌ی سخت و یک محافظ صفحه‌نمایش اضافه، حفاظت کامل و قابل‌ اعتمادی در برابر سقوط ارائه می‌دهند، بلکه از تجهیزات جانبی جالبی همچون گیره‌ی کمربند نیز بهره می‌برند که حمل و دسترسی به گوشی را برای مواقع نیاز آسان‌تر می‌کند. قاب‌های اسپیگن و دیفندر نیز گزینه‌های بسیار خوبی هستند، اما برای دستیابی به بهترین نتیجه باید خودتان یک محافظ صفحه به آن‌ها اضافه کنید.

هر چند وقت یکبار گوشی از دستتان می‌افتد؟

شاید این سؤال عجیب به نظر برسد، اما سابقه‌ی شما و میزان دقتی که هنگام نگه داشتن گوشی در دست دارید، عامل مهم در خرید قاب محافظ است. برخی از کاربران، سربه‌هواتر هستند و گوشی خود را بیشتر از دیگران می‌اندازند. اگر شما هم یکی از این افراد هستید، به شدت توصیه می‌کنیم که به خرید یک قاب مقاوم با کیفیت بالا فکر کنید. یک قاب نازک و سبک شاید ظاهراً مناسب باشد، اما خطر آسیب به دستگاه را نیز بالا می‌برد.

این روزها بسیاری از سازندگان قاب‌های ضدضربه مدعی هستند که محصولاتشان استانداردهای نظامی را کسب کرده‌اند، اما این ادعا می‌تواند کاملاً بی‌پایه‌واساس باشد. هرگز قاب را صرفاً به این دلیل که سازنده‌اش می‌گوید آزمایش شده یا استاندارد نظامی (MIL-STD) را کسب کرده است، نخرید؛ چرا که این گواهینامه‌ها غیرقابل خطا نیستند و لحظه‌ای که گوشی خود را می‌اندازید، متغیرهای زیادی در تعیین آسیب دیدن آن دخالت دارد.

خرید قاب‌های ضدضربه «ضروری» نیست

بنابراین بهتر است قاب‌هایی بخرید که محافظت کامل و ۳۶۰ درجه را با پوسته‌هایی بادوام و محافظ صفحه‌نمایش داخلی ارائه دهند. برندهایی مانند i-Blason و Poetic قاب‌های محافظ خوبی می‌سازند که برای کسانی که گوشی‌شان زیاد از دستشان می‌افتد، مناسب هستند.

چقدر به زیبایی‌شناسی اهمیت می‌دهید؟

اگر از آن دسته افرادی هستید که زیبایی را در اولویت قرار می‌دهید و داشتن بهترین ظاهر گوشی برایتان اهمیت بالایی دارد، ممکن است از طراحی اغلب قاب‌های ضدضربه خوشتان نیاید. این قاب‌‌ها اگرچه از نظر کاهش ضخامت و بهبود طراحی، راه درازی را طی کرده‌اند، اما هنوز هم حجیم هستند و ظاهر زیبای گوشی‌تان را پنهان می‌کنند. برندهای مختلفی مانند OtterBox، UAG و حتی اسپیگن در تلاش هستند تا قاب‌های مقاومی ارائه دهند که در عین ارائه‌ی بهترین محافظت فیزیکی، ظاهر خوبی هم داشته باشند.

یکی از قاب‌های مناسب برای کاربرانی که به ظاهر گوشی خود اهمیت می‌دهند، مدل Grip از Dbrand است. گریپ نیز تا حدودی زمخت محسوب می‌شود، اما حفاظتی عالی در برابر سقوط ارائه می‌کند و به شما امکان می‌دهد قاب مد نظرتان را از بین پوسته‌های مختلفی انتخاب کنید که ظاهر و حتی حس دستگاه شما را کاملاً تغییر می‌دهند.

سفارشی کردن قاب با پوسته‌های مختلف، راه بسیار خوبی برای متمایز کردن گوشی در عین ارائه‌ی حفاظت بالا است. برندهایی مانند اسپیگن و UAG نیز قاب‌های مقاوم ساده‌ای عرضه می‌کنند که ارزش بررسی دارند.

گوشی‌های هوشمند امروزی ماندگارترند

سازندگان گوشی‌های هوشمند، در دستگاه‌های جدید خود و به‌ویژه در مدل‌های بالارده از مواد محکم‌تر و باکیفیت‌تری استفاده می‌کنند. با گذشت هر سال، گوشی‌های هوشمند بادوام‌تر می‌شوند؛ برای مثال، نمایشگر گلکسی S25 اولترا نمایشگر فوق‌العاده مقاومی دارد که به‌گفته‌ی سامسونگ، می‌تواند از سقوط از ارتفاع ۲٫۲ متری جان سالم به در ببرد. بدین‌ترتیب، خرید قاب‌های ضدضربه که زمانی توجیه‌پذیر بودند، اکنون شاید بهترین انتخاب نباشند و جذابیت خود را برای بسیاری از کاربران از دست داده‌ باشند.

این‌روزها کاربران معمولاً قاب‌های Rugged را تنها برای گوشی‌هایی تهیه می‌کنند که پول گزافی بابت آن‌ها پرداخته باشند. از طرفی خود این دستگاه‌ها که پرچمداران برندهای مختلف هستند، اغلب مجهز به آخرین فناوری گوریلا گلس کورنینگ، قاب پشتی سرامیکی و فریم‌های فلزی مانند فولاد ضدزنگ، آلومینیوم یا حتی تیتانیوم هستند و نیازی به این همه تمهیدات ندارند.

امروزه حتی قاب‌هایی با توانایی مقاومت در برابر نفوذ آب نیز در بازار فروخته می‌شود، اما اکثر پرچم‌داران جدید دارای گواهی IP68 هستند که نه‌تنها مقاومت در برابر گرد و غبار را تأیید می‌کند، بلکه تضمین می‌کند که دستگاه می‌تواند حداقل تا ۳۰ دقیقه در عمق ۱٫۵ متری آب دوام بیاورد. بنابراین استفاده از قاب ضدآب محافظت بیشتری به گوشی‌های پرچمدار امروزی اضافه نمی‌کند.

قاب‌های ضدضربه به‌ندرت زیبا هستند

در شرایطی که شرکت‌های مطرحی چون اپل و سامسونگ خود را برای عرضه‌ی گوشی‌های فوق‌باریک آیفون ۱۷ ایر و گلکسی S25 اج آماده می‌کنند، استفاده از قاب ضدضربه می‌تواند ضخامت گوشی را به‌راحتی دو برابر کند و وزن آن را بسیار بالاتر ببرد. امروزه وزن اغلب پرچمداران بیش از ۲۰۰ گرم است و افزودن یک قاب سنگین و ضخیم به آن‌ها، به تولید یک آجر هوشمند منجر می‌شود! پرچم‌دارهای امروزی با بدنه‌ای شیک و دقت ساختی فوق‌العاده تولید می‌شوند و یک قاب ضخیم، عملاً تمام جذابیت ظاهری آن‌ها را از بین می‌برد.

قاب ضدضربه می‌تواند ضخامت گوشی را به‌راحتی دو برابر کند

بخشی از قیمت بالای هزار دلاری گوشی‌های پرچم‌دار به دلیل دقت و ظرافتی است که در فرایند تولید آن‌ها به کار گرفته شده؛ وگرنه اغلب ویژگی‌های سخت‌افزاری آن‌ها را می‌توان با نصف قیمت در یک قاتل پرچمدار نیز پیدا کرد. برخی می‌گویند که با محافظت از دستگاه، ارزش آن تا هنگام فروش مجدد حفظ می‌شود، اما بسیاری نیز گوشی‌های خود را تا زمان خراب شدن نمی‌فروشند و این اختلاف قیمت برایشان چندان چشمگیر نخواهد بود.

قاب‌های‌ محافظ قطور و ضدضربه به درد افرادی می‌خورند که در محیط‌های پرریسک کار می‌کنند یا از گوشی‌های خود برای ماجراجویی در فضای باز و طبیعت استفاده می‌کنند. در این شرایط، حفاظت اضافه شاید ارزش بددست شدن گوشی را داشته باشد؛ اما برای اکثر کاربران، تنها یک قاب استاندارد با محافظت اولیه در برابر سقوط کافی است و ایمنی لازم برای استفاده‌های روزمره را ارائه می‌دهد. بدین ترتیب انتخاب قاب ضدضربه، چندان ضروری نیست و بیشتر به ترجیحات و عادات شخصی شما بستگی دارد. اگر به ظاهر و زیبایی گوشی چندان اهمیت نمی‌دهید، مسلماً از داشتن یک قاب ضدضربه ضرر نخواهید کرد.

اگرچه زیبایی امری سلیقه‌ای است، نمی‌توان انکار کرد که اغلب قاب‌های مقاوم این روزها کمی از زیبایی و ظرافت گوشی‌های هوشمند می‌کاهند. البته در سال‌های اخیر دیگر نمی‌توان گفت که تمام قاب‌های مستحکم طراحی ناخوشایندی دارند؛ زیرا قاب‌هایی که در این مطلب از آن‌ها نام بردیم، به‌مراتب شیک‌تر از قاب‌های گذشته به نظر می‌رسند؛ بااین‌حال اگر محیط کار پرخطری دارید، اجازه ندهید که زیبایی گوشی، شما را از خرید قاب محافظ منصرف کند، چرا که ایمن بودن بهتر از پشیمانی است‌.

درصورتی‌که محیط کار پرمخاطره‌ای ندارید و گوشی‌تان زیاد از دستتان نمی‌افتد، یک قاب ساده برایتان کافی است؛ چراکه گوشی‌های هوشمند امروزی دوام زیادی دارند و یک قاب ساده هم می‌تواند بدون تبدیل کردن گوشی شما به یک پاره‌آجر زرهی، در عین محافظت از آن در برابر ضربه و خراش‌های کوچک، به شما اجازه دهد تا از تماشا و لمس طراحی زیبای آن لذت ببرید.

[ad_2]

Source link