نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
[ad_1] پژوهشگران پردیس پزشکی دانشگاه کلرادو آنشوتز داروی امیدوارکنندهای را پیدا کردهاند که میتواند به بازیابی بینایی در افراد مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس (MS) و سایر بیماریهای عصبی که به نورونها آسیب میزند، کمک کند. به گزارش ایسنا، این دارو به نام LL-۳۴۱۰۷۰، توانایی مغز را برای ترمیم میلین آسیب دیده که غلاف محافظ اطراف […]
[ad_1]
پژوهشگران پردیس پزشکی دانشگاه کلرادو آنشوتز داروی امیدوارکنندهای را پیدا کردهاند که میتواند به بازیابی بینایی در افراد مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس (MS) و سایر بیماریهای عصبی که به نورونها آسیب میزند، کمک کند.
به گزارش ایسنا، این دارو به نام LL-۳۴۱۰۷۰، توانایی مغز را برای ترمیم میلین آسیب دیده که غلاف محافظ اطراف رشتههای عصبی است، افزایش میدهد.
به نقل از مدیکالاکسپرس، آسیب به میلین نشانه بیماریهایی مانند اماس و همچنین پیامد طبیعی افزایش سن است که اغلب منجر به از دست رفتن بینایی، از دست دادن مهارتهای حرکتی و زوال شناختی میشود.
این تحقیق که بر روی بینایی متمرکز بود، نشان داد که در حالی که مغز توانایی ترمیم خود را در هنگام آسیب دیدگی میلین دارد، این روند میتواند آهسته و ناکارآمد باشد. محققان مشاهده کردند که LL-۳۴۱۰۷۰ به طور قابل توجهی روند ترمیم را تسریع میکند و عملکرد مغز مربوط به بینایی را در موشها حتی پس از آسیب شدید بهبود میبخشد.
ایتان هیوز (Ethan Hughes)، نویسنده ارشد و دانشیار گروه سلولی و زیستشناسی رشدی میگوید: این تحقیق ما را به جهانی نزدیکتر میکند که در آن مغز ظرفیت درمان خود را دارد. ما امیدواریم با استفاده از این پتانسیل، به افراد مبتلا به بیماریهایی مانند اماس کمک کنیم و به طور بالقوه برخی از آسیبها را معکوس کنیم و به افراد این فرصت را بدهیم تا بینایی و عملکرد شناختی خود را بازیابند.
محققان دریافتند که درمان باعث میشود فرآیند ترمیم پس از آسیب جدی بسیار مؤثرتر باشد و اهمیت مداخله با آسیب شدید را نشان میدهد. حتی ترمیم جزئی میلین به طور قابل توجهی عملکردهای مغز مرتبط با بینایی را بهبود میبخشد.
دکتر دانیل دنمن (Daniel Denman)، نویسنده ارشد این مطالعه و استادیار دپارتمان فیزیولوژی و بیوفیزیک، میگوید: سالها میدانستیم که میلین نقش مهمی در عملکرد مغز دارد. این مطالعه نقش میلین قشر مغز را در عملکرد بینایی نشان میدهد. این دارو میتواند متحولکننده باشد، زیرا مکانیسمهای ترمیم طبیعی مغز را تسریع میکند.
محققان قصد دارند این دارو را بر سایر نواحی مغز آزمایش کرده و درمان را اصلاح کنند، به این امید که آن را حتی مؤثرتر کرده و در نهایت در دسترس بیماران قرار دهند.
هیوز میگوید: این کشف، آغاز کار است. ما خوشبین هستیم که LL-۳۴۱۰۷۰ و درمانهای مشابه روزی میتوانند با بهبود عملکرد کلی مغز و کیفیت زندگی، مزایای واقعی و ملموسی را برای بیماران فراهم کنند.
انتهای پیام
[ad_2] Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
[ad_1] به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش ایسنا، حلقههای عجیب سرشار از گرد و غبار در این عکس احتمالا پوستههای سهبعدی هستند، اما نحوه ایجاد آنها هنوز مشخص نشده است. به نقل از ناسا، مکان ایجاد حلقهها به خوبی شناخته شده است. آنها در یک منظومه ستارهای دوتایی در فاصله ۶۰۰۰ سال نوری به سمت صورت […]
[ad_1] تحلیلهای ژنتیکی هوش مصنوعی، عوامل ژنتیکی مؤثر در بیماری پارکینسون و داروهای قابل استفاده مجدد را برای درمان بیماری پارکینسون شناسایی میکنند. به گزارش ایسنا، پژوهشگران «مرکز ژنوم کلینیک کلیولند»(CCGC) با موفقیت از مدلهای ژنتیکی پیشرفته هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری پارکینسون استفاده کردند. آنها عوامل ژنتیکی مؤثر در پیشروی بیماری و داروهای مورد […]
[ad_1] تیم کوک، مدیرعامل اپل، در جریان جلسهی توجیهی مربوطبه گزارش مالی جدید این شرکت به مسیر پیش روی آیفون اشاره کرد. به روایت کوک، فضای زیادی برای ایجاد نوآوری وجود دارد. این گفته در حالی مطرح میشود که شایعهها دربارهی رونمایی آیفون ۱۷ ایر به اوج رسیدهاند. کوک معمولا در جلسههای مالی جزئیات دقیقی […]
[ad_1] طبق اطلاعات فاششده، گوشی گلکسی S25 اج سامسونگ احتمالاً با دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی و نمایشگر مجهز به Gorilla Glass Victus 2 عرضه خواهد شد. به گزارش تکناک، گوشی گلکسی S25 اج در رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ معرفی شد. هنوز تاریخ دقیق عرضه این گوشی پرچمدار باریک مشخص نیست؛ اما افشاگری جدید جزئیات مهمی […]