تبدیل پلی استیشن ۴ اسلیم به کنسول دستی ممکن شد! [تماشا کنید]

یک ماد کننده به تازگی ویدئویی را به اشتراک گذاشته که در آن شاهد تبدیل پلی استیشن ۴ اسلیم به یک کنسول دستی کامل هستیم. برای این دستگاه از مادربرد اصلی PlayStation 4 Slim، چند مدار چاپی سفارشی، پرینتر سه‌بعدی و یک کنترلر Dual Shock استفاده شده است. کنسول‌های دستی اغلب دستگاه‌های گیمینگ قابل حملی […]


یک ماد کننده به تازگی ویدئویی را به اشتراک گذاشته که در آن شاهد تبدیل پلی استیشن ۴ اسلیم به یک کنسول دستی کامل هستیم. برای این دستگاه از مادربرد اصلی PlayStation 4 Slim، چند مدار چاپی سفارشی، پرینتر سه‌بعدی و یک کنترلر Dual Shock استفاده شده است.

کنسول‌های دستی اغلب دستگاه‌های گیمینگ قابل حملی هستند که امکان ارائه تجربه گرافیکی چشمگیر مانند آنچه در کنسول‌های خانگی شاهد آن هستیم را ندارد.

بر همین اساس، ایده تبدیل کنسول خانگی به یک کنسول دستی همواره در ذهن گیمرها وجود داشته است. در همین راستا، اخیراً یک ماد کننده خوش ذوق دست به کار شده و با انتشار یک ویدئوی ۲۷ دقیقه‌ای در یوتیوب، پروژه تبدیل PlayStation 4 به یک کنسول دستی را به اشتراک گذاشته است.

در این پروژه از مادربرد اصلی پلی‌استیشن ۴ اسلیم، یک قاب سفارشی ساخته شده با پرینت سه‌بعدی، تعدادی PCB و یک صفحه‌نمایش ۷ اینچی استفاده شده است. در نهایت به یک کنسول دستی رسیده‌ایم که تنها ۱.۷ کیلوگرم وزن داشته و ابعاد آن به ۲۴۹ در ۱۵۶ در ۴۹.۲ میلی‌متر می‌رسد.

یک پلی استیشن ۴ قابل حمل واقعی!

به گزارش Tomshardware، برای قرار دادن این مادربرد پلی‌استیشن ۴ در قاب پرینت شده، برخی از پورت‌ها و کامپوننت‌ها حذف شده است؛ علاوه بر این اندازه کلی هیت‌سینک آلومینیومی نیز کم‌تر شده تا علاوه بر وزن، امکان قرارگیری آن در کنسول وجود داشته باشد.

در همین رابطه بخوانید:

اولین کنسول دستی ایکس باکس به واقعیت تبدیل شد [تماشا کنید]

البته چنین کاری منجر به تأثیر منفی بر روی عملکرد سیستم خنک‌کننده خواهد شد، بر همین اساس فن به کار رفته در این کنسول دستی با سرعتی بالاتر از حالت عادی کار می‌کند.

یک پلی استیشن 4 قابل حمل واقعی!

نکته جالب آن است که یک کنترلر Dual Shock در این کنسول ادغام شده تا گیمرهای علاقه‌مند بتوانند با کمک آن به گشت و گذار در بازی بپردازند. برای تأمین انرژی این کنسول جذاب نیز از یک باتری با ظرفیت ۱۰۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی لیتیوم پلیمری استفاده شده که به ما اجازه می‌دهد بازی The Last Of Us را به مدت ۸۶ دقیقه بدون شارژ مجدد تجربه کنیم.

نظر شما در رابطه با این کنسول گیمینگ جالب چیست؟ چرا شرکت‌های تولیدکننده کنسول‌های گیمینگ از جمله سونی و مایکروسافت تمایلی به ساخت چنین دستگاهی ندارند؟



Source link