نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
[ad_1] شرکت سوئیسی SEALSQ اولین سخت افزار ایمن جهان در برابر تهدیدات کوانتومی را راهاندازی کرده است که بر خلاف بسیاری از سیستمهای آسیبپذیر امروزی، رمزگذاری آن آنقدر قوی است که میتواند در برابر حملات رایانههای فعلی و کوانتومی مقاومت کند. به گزارش ایسنا، شرکت SEALSQ که یک شرکت سوئیسی فعال در زمینه نیمهرساناهاست، با […]
[ad_1]
شرکت سوئیسی SEALSQ اولین سخت افزار ایمن جهان در برابر تهدیدات کوانتومی را راهاندازی کرده است که بر خلاف بسیاری از سیستمهای آسیبپذیر امروزی، رمزگذاری آن آنقدر قوی است که میتواند در برابر حملات رایانههای فعلی و کوانتومی مقاومت کند.
به گزارش ایسنا، شرکت SEALSQ که یک شرکت سوئیسی فعال در زمینه نیمهرساناهاست، با رونمایی از اولین سخت افزار مقاوم در برابر تهدیدات کوانتومی جهان موسوم به QS7001، در زمینه رمزنگاری کوانتومی پیشتاز است.
این شرکت سوئیسی در راه حلهای یکپارچه با استفاده از نیمهرساناها و خدمات تامین تخصص دارد و در عین حال سخت افزار و نرم افزار فناوری پسا کوانتومی را توسعه میدهد.
معیارهای KYBER و DILITHIUM برای امنیت انرژی کارآمد
امروزه اغلب رمزگذاریها مانند قفلی عمل میکنند که رایانههای کوانتومی آینده میتوانند آن را بشکنند. فناوری جدید SEALSQ یک قفل به اندازه کافی قوی ایجاد میکند که در برابر حملات رایانههای فعلی و کوانتومی مقاومت کند. این بسیار مهم است، زیرا رایانههای کوانتومی در نهایت میتوانند سیستمهای امن امروزی را مختل کنند و دادههای حساس و تراکنشهای مالی را در معرض خطر قرار دهند.
این پلتفرم برای رمزنگاری مقاوم در برابر حملات کوانتومی ساخته شده است و استانداردهای FIPS و معیارهای مشترک را برآورده میکند. این پلتفرم، الگوریتمهای KYBER و DILITHIUM را نشان میدهد و بازده انرژی و زمان آنها را با ریزکنترلکنندههای ایمن سنتی مقایسه میکند.
شرکت SEALSQ اشاره کرد که پلتفرم QS7001 که برای هوش مصنوعی، بلاکچین و اینترنت اشیاء طراحی شده است، در برابر تهدیدات کوانتومی محافظت ایجاد میکند.
این شرکت در بیانیهای اعلام کرد: این پلتفرم با احراز هویت، نشانهگذاری و رمزگذاری کارآمد دادهها و در عین حال پایبندی به گواهیهای سختگیرانه مانند FIPS و معیارهای مشترک، استاندارد جدیدی را برای تراکنشهای ایمن در عصر کوانتومی تعیین میکند.
این فناوری همچنین تعهد شرکت SEALSQ را به پیشرفت فناوری مقاوم در برابر تهدیدات کوانتومی نشان داد و نیاز روزافزون به راهحلهای ایمن در عصر محاسبات کوانتومی را برطرف کرد. پلتفرم QS7001 سطح جدیدی از امنیت را معرفی میکند که برای مقاومت در برابر ابررایانههای آینده طراحی شده است و دسته جدیدی را در بازار امنیت سخت افزاری ۷.۹ میلیارد دلاری ایجاد میکند.
علاوه بر این، شرکت SEALSQ دارای دو مزیت حیاتی در رقابت برای راه حلهای مقاوم در برابر تهدیدات کوانتومی است. به عنوان یک شرکت اولیه در این بازار که به سرعت در حال رشد است، از مزیت حرکت اول بهره میبرد و خود را جلوتر از رقبا قرار میدهد. علاوه بر این، پلتفرم آن از ریزکنترلکنندههای ایمن سنتی بهتر عمل میکند و امنیت و کارایی انرژی برتر را ارائه میدهد که فاکتورهایی کلیدی برای صنایعی هستند که به دنبال راه حلهای پیشرفته و پایدار هستند.
این شرکت میافزاید: پیشرفت سریع محاسبات کوانتومی زمینههایی مانند هوش مصنوعی و بلاکچین را متحول میکند، اما همچنین آسیبپذیریهایی را در سیستمهای رمزنگاری فعلی از جمله الگوریتمهای RSA که از میلیونها تراکنش روزانه محافظت میکند، آشکار میکند.
یک فناوری چشمگیر، اما دارای موانع بر سر راه خود
رمزنگاری پسا کوانتومی یا PQC به آن دسته از روشهای رمزگذاری اشاره دارد که برای مقاومت در برابر حملات رایانههای کوانتومی ساخته شدهاند. افزایش قدرت محاسباتی کوانتومی ممکن است بتواند سیستمهای رمزنگاری فعلی مانند RSA و ECC را که برای محافظت از دادههای حساس استفاده میشوند، از بین ببرد.
در حالی که این دستاورد، یک فناوری قابل توجه است، پذیرش گسترده آن با چالشهای متعددی روبروست. این چالشها شامل سرعت انتقال صنعت به استانداردهای مقاوم در برابر تهدیدات کوانتومی است. علاوه بر این، عواملی مانند هزینه و مقیاسپذیری نقش مهمی در تعیین موفقیت این فناوریها خواهند داشت.
در نهایت، رقابت از سوی بازیگران شناخته شده در صنعت نیمهرساناها میتواند بر اتخاذ راه حلهای جدید تأثیر بگذارد.
توسعه یک پلتفرم مقاوم در برابر تهدیدات کوانتومی توسط شرکت SEALSQ نشان دهنده گام مهمی در جهت ایمنسازی سیستمهای حیاتی در عصر محاسبات کوانتومی است. تکامل مداوم این زمینه مستلزم تحقیق و توسعه مداوم برای اطمینان از اقدامات امنیتی قوی است که میتواند به طور موثر از دادهها محافظت کند.
انتهای پیام
[ad_2] Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
[ad_1] به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش ایسنا، حلقههای عجیب سرشار از گرد و غبار در این عکس احتمالا پوستههای سهبعدی هستند، اما نحوه ایجاد آنها هنوز مشخص نشده است. به نقل از ناسا، مکان ایجاد حلقهها به خوبی شناخته شده است. آنها در یک منظومه ستارهای دوتایی در فاصله ۶۰۰۰ سال نوری به سمت صورت […]
[ad_1] تحلیلهای ژنتیکی هوش مصنوعی، عوامل ژنتیکی مؤثر در بیماری پارکینسون و داروهای قابل استفاده مجدد را برای درمان بیماری پارکینسون شناسایی میکنند. به گزارش ایسنا، پژوهشگران «مرکز ژنوم کلینیک کلیولند»(CCGC) با موفقیت از مدلهای ژنتیکی پیشرفته هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری پارکینسون استفاده کردند. آنها عوامل ژنتیکی مؤثر در پیشروی بیماری و داروهای مورد […]
[ad_1] تیم کوک، مدیرعامل اپل، در جریان جلسهی توجیهی مربوطبه گزارش مالی جدید این شرکت به مسیر پیش روی آیفون اشاره کرد. به روایت کوک، فضای زیادی برای ایجاد نوآوری وجود دارد. این گفته در حالی مطرح میشود که شایعهها دربارهی رونمایی آیفون ۱۷ ایر به اوج رسیدهاند. کوک معمولا در جلسههای مالی جزئیات دقیقی […]
[ad_1] طبق اطلاعات فاششده، گوشی گلکسی S25 اج سامسونگ احتمالاً با دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی و نمایشگر مجهز به Gorilla Glass Victus 2 عرضه خواهد شد. به گزارش تکناک، گوشی گلکسی S25 اج در رویداد گلکسی آنپکد سامسونگ معرفی شد. هنوز تاریخ دقیق عرضه این گوشی پرچمدار باریک مشخص نیست؛ اما افشاگری جدید جزئیات مهمی […]