نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
یکی از کارشناسان خبره فعال در حوزه رمزارزها بر این باور است که به زودی بیت کوین در میزبانی از برنامههای دیفای، از اتریوم و سولانا پیشی میگیرد. به گزارش تکناک، بنیانگذار کاردانو در اظهارنظری تازه مدعی شده است که شبکه بیت کوین میتواند پذیرای موج بعدی امور مالی غیرمتمرکز یا همان دیفای باشد. به […]
یکی از کارشناسان خبره فعال در حوزه رمزارزها بر این باور است که به زودی بیت کوین در میزبانی از برنامههای دیفای، از اتریوم و سولانا پیشی میگیرد.
به گزارش تکناک، بنیانگذار کاردانو در اظهارنظری تازه مدعی شده است که شبکه بیت کوین میتواند پذیرای موج بعدی امور مالی غیرمتمرکز یا همان دیفای باشد.
به نقل از زیکریپتو، چارلز هاسکینسون، بنیانگذار شبکه کاردانو گفته که شبکه بیت کوین با وجود آنکه با چالشهایی مانند: کارمزد گزاف و سرعت کم در پردازش تراکنشها روبهرو است، اما میتواند بستری مناسب برای برپایی برنامههای دیفای باشد.
هاسکینسون میگوید که بیت کوین به دلیل برخورداری از نقدینگی وافر و امنیتی خدشهناپذیر، قادر است اتریوم و سولانا را در حوزه دیفای پشت سر بگذارد. این کارشناس خبره گفته است که قصد دارد برنامههای سازمانیافتهای را برای بازکردن دیفای به بلاک چین بیت کوین به مرحله اجرا بگذارد.
هاسکینسون از سال ۲۰۱۳ قدم به وادی رمزارزها گذاشته و فعالانه تلاش کرده است تا عموم مردم را با بیت کوین و مفاهیم رمزنگاری آشنا کند.
خالق کاردانو در پی آن است که پروژه آموزشی تازهای را با محوریت قابلیتهای نهانی شبکه بیت کوین کلید بزند. از قرار معلوم، او قصد دارد در این پروژه، توسعهدهندگان را با کموکیف ایجاد برنامه در بستر بیت کوین آشنا کند.
گفتنی است که توسعهدهندگان میتوانند از زبانی موسوم به «آیکن» (Aiken) برای توسعه قراردادهای هوشمند در بستر شبکه بیت کوین استفاده کنند.
بنیانگذار کاردانو میگوید که توسعهدهندگان قادر هستند دست به توسعههای برنامههای ترکیبی سازگار با شبکههای کاردانو و بیت کوین بزنند و کارمزد تراکنشهای خود را هم در قالب بیت کوین پرداخت کنند.
هاسکینسون معتقد است که به زودی پای دیفای به قلمرو شبکه بیت کوین باز میشود و این شبکه قادر است از نظر عملکرد در این حوزه، اتریوم و سولانا را به سادگی پشت سر بگذارد.
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ایسنا/اصفهان میدانهای مغناطیسی بینستارهای با هدایت گازها، کنترل فرآیندهای گرانشی و تأثیر بر ستارهزایی، نقش مهمی در شکلگیری و تکامل کهکشانها ایفا میکنند. علیرضا بیات، کارشناس نجوم درباره میدانهای مغناطیسی به خبرنگار ایسنا اظهار کرد: میدان مغناطیسی یکی از چهار نیروی بنیادین کیهان است که در کنار گرانش، نیروی هستهای قوی و نیروی هستهای ضعیف، […]
مغز تنها جایی در بدن ما نیست که خاطرات در آن شکل میگیرند. محققان دانشگاه نیویورک کشف کردند که یادگیری از طریق تکرار، ممکن است برای همهی سلولهای ما بنیادی باشد. فرآیند یادگیری در سلولهای غیرمغزی همچنین ممکن است به توضیح اینکه چرا استراحتکردن ابزاری قدرتمند برای یادگیری است، کمک کند. نیکولای کوکوشکین، عصبشناس بهنقل […]
پروژه محرمانه اینفینیتی سامسونگ اندروید را بهگونهای هک میکند تا هکرها نتوانند به آن نفوذ کنند و بدینترتیب امنیت محصولاتش افزایش یابد. به گزارش تکناک، سامسونگ با پروژهای طبقهبندیشده با نام اینفینیتی تلاش میکند تا سیستمعامل اندروید را در برابر حملات سایبری محافظت کند. این پروژه با هدف مقابله با تهدیدات پیشرفته و به کمک […]
رئیس سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی با بیان اینکه این سازمان تاکنون ذخایر اقتصادی لیتیوم به عنوان عنصر پایه توسعه باتری های لیتیوم-یون را شناسایی نکرده است، گفت: ذخایری که در شورابه ها و همچنین در پگماتیتها شناسایی کردیم به اندازهای اقتصادی نیست که بخش خصوصی تمایل به سرمایه گذاری در این محوطه ها داشته […]