عملکرد گرافیکی پردازنده‌های Core Ultra 200S اینتل مشخص شد؛ در حد و اندازه GTX 1050 Ti انویدیا!

به تازگی اولین بنچمارک‌های گرافیکی پردازنده‌های Core Ultra 200S اینتل به بیرون درز کرده که از عملکرد بسیار چشمگیر آن نسبت به نسل‌های قبلی حکایت دارد. به عنوان مثال گرافیک پردازنده Core Ultra 9 285K از این نظر در سطح کارت گرافیک GTX 1050 Ti  انویدیا قرار می‌گیرد. جزئیات بیشتر را در شهر سخت افزار بخوانید. بسیاری از گیمرها مشتاقانه […]


به تازگی اولین بنچمارک‌های گرافیکی پردازنده‌های Core Ultra 200S اینتل به بیرون درز کرده که از عملکرد بسیار چشمگیر آن نسبت به نسل‌های قبلی حکایت دارد. به عنوان مثال گرافیک پردازنده Core Ultra 9 285K از این نظر در سطح کارت گرافیک GTX 1050 Ti  انویدیا قرار می‌گیرد. جزئیات بیشتر را در شهر سخت افزار بخوانید.

بسیاری از گیمرها مشتاقانه منتظر تست عملکرد گرافیک یکپارچه‌ پردازنده‌های Core Ultra 200S اینتل بودند و در همین رابطه نتایج بنچمارک اولیه‌ Core Ultra 200S اینتل نشان می‌دهد که عملکرد گرافیک یکپارچه‌ این تراشه‌ها به‌ همراه گرافیک مجزا چنگی به دل نمی‌زند.

اما اگر به گرافیک یکپارچه این پردازنده‌ها دل بسته‌اید باید بگوییم که تیم آبی، ارتقای چشمگیری را برای عملکرد پردازنده‌های گرافیکی مجتمع خودش نوید داده و نتایج بنچمارک‌های منتشر شده نیز موید همین امر هستند.

بنچمارک گیمینگ پردازنده Core Ultra 9 285K اینتل

در همین رابطه عملکرد گرافیکی پردازنده‌ Core Ultra 9 285K اینتل مورد تست قرار گرفته است. این پردازنده دارای ۴ هسته‌ Xe با فرکانس ۲۰۰۰ مگاهرتز بوده و نتایج بنچمارک‌ها نیز جهش بزرگی را در عملکرد گیمینگ این پردازنده‌ نشان می‌دهد. در واقع گرافیک یکپارچه‌ پردازنده Core Ultra 9 285K در سطح کارت گرافیک GTX 1050 Ti انویدیا ظاهر شده است.

بر اساس گزارش wccftech گرافیک یکپارچه‌ Core Ultra 9 285K در بنچمارک 3DMark Time Spy امتیاز ۲۲۸۸ را کسب کرد که فقط ۲ درصد کمتر از امتیاز ۲۳۳۶ کارت گرافیک GTX 1050 Ti است. GTX 1050 Ti یکی از محبوب‌ترین کارت‌های گرافیک گیمینگ انویدیا بوده و اکثر بازی‌ها را با تنظیمات متوسط و سرعت ۴۰ تا ۶۰ فریم‌ بر ثانیه اجرا کند.

بر اساس نتایج این بنچمارک‌ها، می‌توان روی پردازنده‌ مذکور برای اجرای اکثر بازی‌ها با نرخ فریم مناسب و وضوح 1080p و تنظیمات گرافیکی متوسط حساب باز کرد. از طرفی باید گفت که مصرف انرژی پردازنده‌ Core Ultra 9 285K در حدود ۶۰ وات عنوان شده است.

در همین رابطه بخوانید:

فروش سریع پردازنده Core Ultra 9 285K دردسرساز شد؛ موجودی پردازنده های جدید اینتل کم است

– دسترسی به سرعت خیره‌کننده ۷.۵ گیگاهرتز بر روی پردازنده Core Ultra 9 285K اینتل

بنابراین می‌توان گفت که پردازنده Core Ultra 200S هنگام اجرای بازی روی گرافیک یکپارچه، ازنظر مصرف انرژی در مقایسه با نسل قبلی خود برتری چشمگیری دارد. نکته جالب‌تر اینکه روی کاغذ عملکرد گیمینگ پردازنده‌های  Core Ultra 7 265K و Core Ultra 5 245K نیز در یک سطح خواهد بود.



Source link