نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
گزارشهای اخیر بیانگر آن است که غولهای فناوری مانند اپل و سامسونگ برای دستیابی به گوشیهای باریکتر و قدرتمندتر، به دنبال راهکارهای نوینی از جمله خرید شرکت اینتل هستند. به گزارش سرویس فناوری تکناک، در حال حاضر پرچمداران بازار از تراشههای ۳ نانومتری بهره میبرند. اما برای حفظ طراحی باریک گوشیها و افزایش عملکرد، به […]
گزارشهای اخیر بیانگر آن است که غولهای فناوری مانند اپل و سامسونگ برای دستیابی به گوشیهای باریکتر و قدرتمندتر، به دنبال راهکارهای نوینی از جمله خرید شرکت اینتل هستند.
به گزارش سرویس فناوری تکناک، در حال حاضر پرچمداران بازار از تراشههای ۳ نانومتری بهره میبرند. اما برای حفظ طراحی باریک گوشیها و افزایش عملکرد، به تراشههای کوچکتر مثل تراشههای ۲ و ۱.۴ نانومتری نیاز میباشد.
اگرچه ممکن است این موضوع برای مصرفکنندگان عادی چندان مهم نباشد، اما در پشت صحنه برای استفاده از این نوع تراشهها، رقابت تنگاتنگی بین تولیدکنندگان گوشیهای هوشمند برای تولید دستگاههایی با طراحی باریک و عملکرد بالا، در جریان است.
بر اساس گزارشها، اپل موفق شده است تمامی تولید تراشههای ۲ نانومتری شرکت TSMC را برای آینده خود رزرو کند. در مقابل، سامسونگ نیز تلاشهای گستردهای را برای تولید تراشههای ۱.۴ نانومتری تا سال ۲۰۲۷ آغاز کرده است. با وجود این با چالشهای فنی متعددی روبهرو هستند.
پیشبینی میشود که حتی آیفون ۱۷ نیز از تراشههای ۲ نانومتری بهرهمند نشود که نشاندهنده روند کُند توسعه این فناوری است. همچنین سامسونگ به دلیل مشکلات تولید تراشههای اگزینوس با بازدهی پایین ۱۰ درصدی، تصمیم گرفته است در گوشیهای گلکسی S25 از این تراشهها استفاده نکند.
خرید شرکت اینتل توسط غولهای فناوری مانند: اپل یا سامسونگ، تأثیرات قابل توجهی بر مصرفکنندگان خواهد داشت.
در وهله اول، میتوان انتظار افزایش قیمت محصولات این شرکتها را داشت. با کنترل کامل بر تولید تراشهها، این شرکتها قادر خواهند بود قیمت محصولات خود را به صورت مستقل تعیین کنند و از وابستگی به سایر تأمینکنندگان بینیاز شوند.
همچنین این شرکتها میتوانند با اطمینان بیشتری به برنامهریزی تولید محصولات خود بپردازند و از بروز اختلالات در عرضه محصولات جلوگیری کنند.
در صورتی که اپل موفق به خرید اینتل شود و بتواند مودمهای سلولی مورد نیاز آیفون را به صورت داخلی تولید کند، به سودهای بسیار بالایی دست خواهد یافت.
این موضوع به اپل اجازه میدهد تا کنترل کاملی بر سختافزار و نرمافزار محصولات خود داشته باشد و تجربه کاربری بهتری را برای کاربران فراهم کند.
از سوی دیگر، اگر سامسونگ بتواند با خرید اینتل، تولید تراشههای اگزینوس را افزایش دهد، دیگر نیازی به استفاده از تراشههای شرکتهای رقیب نخواهد داشت و میتواند به بهبود عملکرد و کاهش هزینههای تولید محصولات خود کمک کند.
در سالهای اخیر، شاهد پیشرفتهای چشمگیری در زمینه دوربین و هوش مصنوعی گوشیهای هوشمند بودهایم. اما یکی از مهمترین چالشهای پیش روی صنعت تلفن همراه، افزایش عمر باتری است.
تولید باتریهایی با ظرفیت بالا و قابلیت شارژ سریع، میتواند به طور قابل توجهی تجربه کاربری را بهبود بخشد و به یک عامل تعیینکننده در انتخاب گوشی هوشمند تبدیل شود.
رقابت شدید بین شرکتهای بزرگ فناوری برای تولید بهترین گوشیهای هوشمند، به دنبال خود تحولات بزرگی را در این صنعت به همراه دارد.
خرید شرکتهای بزرگتر توسط غولهای فناوری، میتواند باعث تمرکز بیشتر بر نوآوری و توسعه فناوریهای جدید شود. با وجود این، مصرفکنندگان باید منتظر افزایش قیمتها و تغییرات در رویکرد شرکتها برای تولید محصولات باشند.
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دانشمندان مغزهای کوچک انسان را در فضا پرورش دادهاند تا درباره درمانهای جدید آلزایمر، پارکینسون و آسیبهای نخاعی تحقیق کنند. به گزارش ایسنا، محیط کمگرانش «ایستگاه فضایی بینالمللی» پژوهشگران را قادر ساخت تا ارگانوئیدهای مغز را تنها در ۷۲ ساعت پرورش دهند. این فرآیند روی زمین ممکن است ماهها طول بکشد. به نقل از دیلیمیل، […]
گروهی از متخصصان هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق شدند قدرتمندترین و جامعترین سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی را توسعه دهند و به گفته آنها با این اقدام زیست بوم هوش مصنوعی کشور مجهز به یک سنجه دقیق و یکپارچه برای ارزیابی LLMهای فارسی شد. به گزارش ایسنا، دکتر سعیده ممتازی؛ عضو هیات علمی دانشکده […]
سعید اشتیاقی، عضو اتاق بازرگانی ایران و چین و نایب رئیس اتحادیه لوازم صوتی و تصویری، باور دارد که ممنوع کردن واردات گوشیهای آیفون ارزبری برای واردات گوشیهای موبایل را کمتر از یک میلیون دلار کاهش داده اما در مقابل، باعث افزایش واردات غیرقانونی این گوشیهای تلفن همراه شده است. این عضو اتاق بازرگانی ایران […]
دانشگاه نیویورک با انجام اولین پیوند ریه دوگانه کاملا رباتیک در جهان به یک نقطه عطف پزشکی دست یافت. به گزارش ایسنا، یک زن ۵۷ ساله مبتلا به بیماری مزمن انسدادی ریه(COPD) با استفاده از سیستم رباتیک داوینچی تحت پیوند دوگانه ریه قرار گرفت. به نقل از آیای، برشهای کوچک بین دندهها به سیستم رباتیک […]