نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
یک مخترع ژاپنی به نام هیروشی ایشی گورو(Hiroshi Ishiguro) در طول ۱۸ سال اخیر شش ربات شبیهسازی شدهی عظیم از روی خودش ساخته است که هر کدام شباهت زیادی به او دارند. به گزارش ایسنا، آخرین ساخته او که Geminoid HI-6 نامیده میشود، یک نسخه اندرویدی از تلهپورت شده شبیه به خود او است که […]
یک مخترع ژاپنی به نام هیروشی ایشی گورو(Hiroshi Ishiguro) در طول ۱۸ سال اخیر شش ربات شبیهسازی شدهی عظیم از روی خودش ساخته است که هر کدام شباهت زیادی به او دارند.
به گزارش ایسنا، آخرین ساخته او که Geminoid HI-6 نامیده میشود، یک نسخه اندرویدی از تلهپورت شده شبیه به خود او است که در حال حاضر در آزمایشگاه او در دانشگاه اوزاکا نمایش داده میشود.
به نقل از سیانبیسی، ایشی گورو میگوید این ربات برای سهولت کار او طراحی شده است و در واقع، برخی از وظایفی را بر عهده گرفته است که خودش توانایی انجام آنها را ندارد.
او در مصاحبهای جدید گفت: ویژگی اصلی این نسخه، قابلیت مکالمه با آن است. ما آن را با یک مدل زبانی بزرگ ادغام کردهایم و سپس ۱۰ کتاب و تقریبا تمام مصاحبههای رسانهای من را وارد آن کردهایم.
او افزود: در ابتدا وقتی مشغول به کاری بودم، از این ربات برای سخنرانی استفاده میکردم. اما اکنون، پس از سخنرانیها، این Geminoid HI-6 میتواند به سؤالات مخاطبان پاسخ دهد.
این ربات ترسناک همچنین میتواند حالات صورت ایشی گورو را شبیهسازی کند. پوست صورت این ربات از سیلیکون ساخته شده و احساس پوست واقعی انسان را منتقل میکند.
ربات ایشی گورو هنوز قادر به راه رفتن نیست، اما او امیدوار است در «آینده ای نزدیک» به آن «مکانیسم راه رفتن روی دو پا» را نیز بدهد.
صدای Geminoid HI-6 نیز به طور دقیق شبیه صاحبش نیست و بیشتر شبیه یک مرد بالغ معمولی با لهجه غیرمعمول صحبت میکند.
با این وجود، ساختن رباتی که تا این حد ممکن شبیه به انسان واقعی باشد، وظیفه اصلی ایشی گورو است، زیرا او و همکارانش آیندهای را دنبال میکنند که در آن تعامل با یک ربات انساننما عادی میشود.
او به سیانبیسی گفته است: اگر ما انتظار داریم که روابط بهتری با یک ربات داشته باشیم، بسیار مهم است که با ربات احساس صمیمیت پیدا کنیم و ربات را به عنوان عضوی از اجتماع خود بپذیریم.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
با توجه به عضویت سازمان فضایی ایران در سازمان همکاری فضایی آسیا- اقیانوسیه (اپسکو)، هرساله امکان بهرهمندی از سهمیه بورس تحصیلی دولت چین در رشتههای مرتبط با فناوری فضایی و کاربردهای آن در دو مقطع کارشناسی ارشد ودکترا در چند دانشگاه معتبر آن کشور برای متقاضیان حائز شرایط از کشورهای عضو آن سازمان از جمله […]
دانشمندان خواستار استفاده فوری از راهحلهای میکروبی برای مقابله با تغییرات اقلیمی شدهاند و از تشکیل یک کارگروه برای تسهیل اجرای این راهحلها حمایت میکنند. به گزارش تکناک، در آستانه اجلاس COP29، انجمن میکروبیولوژی کاربردی بینالمللی (AMI) با همکاری سازمانهای علمی معتبر جهان این بیانیه مشترک را منتشر کردهاند، که همزمان در چندین مجله علمی […]
رئیس سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور طی حکمی از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت منصوب شد. به گزارش ایسنا، وزیر صمت دکتر داریوش اسماعیلی را به عنوان «معاون وزیر صمت و رئیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور» منصوب کرد. در متن حکم سید محمد اتابک خطاب به داریوش اسماعیلی آمده است: “نظر […]
با برگزاری نخستین همایش نوآوری و فناوریهای دیجیتال تاجیکستان، زمینه برای عرضه توانمندی شرکتهای دانشبنیان در عرصه بینالمللی فراهم میشود. به گزارش ایسنا، نخستین همایش بینالمللی نوآوری و فناوریهای دیجیتال «تاجیکستان دیجیتال»، پنجم آذرماه جاری با هدف معرفی توانمندیهای فناورانه کشورهای شرکت کننده در شهر دوشنبه برگزار میشود. این رویداد که میزبان رقبای قدرتمند از سایر کشورها […]