نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
ایلان ماسک میخواهد که ایستگاه فضایی بینالمللی در اسرع وقت از مدار خارج شود. او میگوید: بیایید به مریخ برویم. به گزارش ایسنا، ایلان ماسک فکر میکند که باید از ایستگاه فضایی بینالمللی گذر کرد و به سمت هدف بزرگتری حرکت کرد. به نقل از اسپیس، رئیس شرکت فضایی خصوصی اسپیسایکس و مشاور نزدیک ترامپ […]
ایلان ماسک میخواهد که ایستگاه فضایی بینالمللی در اسرع وقت از مدار خارج شود. او میگوید: بیایید به مریخ برویم.
به گزارش ایسنا، ایلان ماسک فکر میکند که باید از ایستگاه فضایی بینالمللی گذر کرد و به سمت هدف بزرگتری حرکت کرد.
به نقل از اسپیس، رئیس شرکت فضایی خصوصی اسپیسایکس و مشاور نزدیک ترامپ روز گذشته در صفحه ایکس خود نوشت: زمان آغاز آمادهسازی برای خارج کردن ایستگاه فضایی فرا رسیده است. این (ایستگاه) به هدف خود عمل کرده است. سودمندی بسیار کمی دارد. بیایید به مریخ برویم.
در پست دیگری، او جدول زمانی مورد نظر خود را بیان کرد و نوشت: تصمیم با رئیس جمهور است، اما توصیه من در اسرع وقت است. من دو سال آینده را توصیه میکنم.
ناسا و شرکای آن در پروژه ایستگاه فضایی بینالمللی که شامل آژانس فضایی کانادا، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات هوافضای ژاپن و آژانس فضایی روسیه میشوند، توسعه این آزمایشگاه مداری را در سال ۱۹۹۸ آغاز کردند. این آزمایشگاه مداری از ماه نوامبر سال ۲۰۰۰ به طور مداوم میزبان فضانوردان بوده است و به بشریت کمک کرده تا در فضا بهتر بماند و زندگی کند.
در حال حاضر پایان این ایستگاه که نشانههایی از سن بالای خود را نشان میدهد، به پایان راه نزدیک شده است. شرکا قصد دارند ایستگاه را به صورت کنترل شده در سال ۲۰۳۰ با استفاده از وسیله نقلیهای که توسط اسپیسایکس ارائه شده است، به سمت مدار زمین بکشانند تا در مدار بسوزد.
همهی اعضاء به جز یکی با این جدول زمانی همراه هستند. روسیه بارها گفته است که میخواهد برنامه ایستگاه فضایی بینالمللی را زودتر ترک کند و در حال حاضر تنها تا سال ۲۰۲۸ به حضور در آن متعهد است که یک سال پس از زمانی است که ماسک میخواهد این آزمایشگاه مداری را پایین بکشد.
افکار ماسک در مورد این موضوع را نباید به عنوان تفکرات بیهوده رد کرد، زیرا به نظر میرسد او در مورد مسائل متعددی توجه ترامپ را دارد. به عنوان مثال، ماسک در حال حاضر یک حسابرسی گسترده از دولت فدرال را از طریق یک گروه مشاوره به نام وزارت کارآیی دولت رهبری میکند. این ممیزی تا به امروز منجر به اخراج هزاران نفر در چندین آژانس شده است و انتظار میرود در آینده نزدیک تعداد بیشتری از کارکنان اخراج شوند.
تمرکز ماسک بر مریخ به عنوان مقصد بعدی بشریت پس از مدار پایین زمین، جای تعجب ندارد. این میلیاردر مدتهاست که سیاره سرخ را در نظر داشته است. به عنوان مثال، در یک پست، او سفر به ماه را یک عامل «حواس پرتی» دانست و گفت که ما مستقیما به مریخ میرویم.
با این حال، در حال حاضر انجام چنین کاری، جزء برنامههای ناسا نیست. این آژانس در تلاش است تا فضانوردان را از طریق برنامه آرتمیس خود به ماه برساند و نزدیکترین همسایه زمین را به عنوان یک پله به سیاره سرخ فتح کند.
مقامات آژانس فضایی ناسا در بیانیهای گفتند: برنامههای ماموریت فعلی ناسا مستلزم استفاده از ایستگاه فضایی بین المللی و ایستگاههای فضایی تجاری آینده در مدار پایین زمین برای انجام علوم پیشگامانه و همچنین یک زمین آموزشی برای ماموریتهای سرنشیندار به ماه و مریخ است. ما مشتاقانه منتظر شنیدن بیشتر در مورد برنامههای دولت ترامپ برای خود آژانس و گسترش اکتشاف به نفع همه هستیم.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ایسوس موس معطر جدیدی به نام Fragrance Mouse معرفی کرده است که تجربهای متفاوت و منحصربهفرد را برای کاربران به ارمغان میآورد. به گزارش تکناک، ایسوس محصول جدیدی به نام Fragrance Mouse معرفی کرده است که با استفاده از روغنهای معطر، رایحهای تازه منتشر میکند. این موس بیسیم مخزن روغن قابل شستوشو و پرکردن دارد […]
اعطای تسهیلات به دانشجویان رشتههای مهندسی از سوی صندوق قرضالحسنه دانشجویان ایران به مناسبت روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندسی انجام میشود. به گزارش ایسنا، این تسهیلات باهدف کاهش دغدغههای مالی دانشجویان و ایجاد شرایط مناسب برای تمرکز بر فعالیتهای علمی و پژوهشی ارائه میشود. دانشجویان رشتههای مختلف مهندسی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی […]
ثبتنام جشنواره ملی دانشآموزی رویانا ویژه دانشآموزان دورههای اول و دوم متوسطه از تاریخ ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ آغاز شده و مراحل مختلف آن تا تاریخ ۸ خردادماه ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت. به گزارش ایسنا، جشنواره «رویانا» در سه مرحله برگزار میشود که هر مرحله فرصتی برای دانشآموزان فراهم میآورد تا ایدههای خود را پیش ببرند […]
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها بر ضرورت استفاده صنایع از پتانسیل اساتید و دانشجویان به منظور حل مشکلات کشور تاکید کرد و گفت: بیش از سه میلیون جوان دانشجو و صد هزار استاد در دانشگاههای ما حضور دارند که میتوانیم از ظرفیت و پتانسیل آنها در جهت حل مشکلات کشور استفاده کرد. […]