نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
هزاران نفر گفتهاند واکسنهای کرونا به آنها آسیب زده است. اما سیستم مراقبت بهداشتی غیرمتمرکز آمریکا، تشخیص عوارض جانبی نادر را دشوار کرده و اطلاعات دقیقی دربارهی علائم مختلفی که ممکن است پس از تزریق واکسن رخ داده باشند، ارائه نداده است. دکتر گریگوری پولند، سردبیر سابق مجله Vaccine و رئیس موسسه تحقیقات آتریا گفت […]
هزاران نفر گفتهاند واکسنهای کرونا به آنها آسیب زده است. اما سیستم مراقبت بهداشتی غیرمتمرکز آمریکا، تشخیص عوارض جانبی نادر را دشوار کرده و اطلاعات دقیقی دربارهی علائم مختلفی که ممکن است پس از تزریق واکسن رخ داده باشند، ارائه نداده است.
دکتر گریگوری پولند، سردبیر سابق مجله Vaccine و رئیس موسسه تحقیقات آتریا گفت این پژوهش کوچک است و وضعیتی را مطالعه کرده که ناهمگونی بالایی دارد. وی افزود با وجود محدودیتهایی که در تحقیق وجود دارد، دادههای جالبی به دست آمده که به بررسی و تحقیق بیشتر نیاز دارند.
بیشتر بخوانید
بین دسامبر ۲۰۲۲ و نوامبر ۲۰۲۳، دکتر ایوازاکی و تیمش نمونههای خون از ۴۲ فرد مبتلا به سندرم پس از واکسیناسیون و ۲۲ نفر غیرمبتلا را جمعآوری کردند. پژوهشگران متوجه شدند افراد مبتلا به این سندرم بهطور کلی ازنظر سلامتی در وضعیت بدتری نسبت به میانگین جامعه قرار دارند.
پژوهشگران وقتی سیستم ایمنی افراد را بررسی کردند، متوجه شدند کسانی که به سندرم پس از واکسیناسیون مبتلا بودند، در مقایسه با گروه کنترل، دارای نسبتهای متفاوتی از بعضی سلولهای ایمنی بودند. هنوز مشخص نیست این تفاوتها چه معنایی دارند یا علت آن چیست. علاوهبراین، پژوهشگران نتواستهاند تفاوتهای مشاهدهشده را به علائم خاصی در افراد ارتباط دهند.
ازآنجا که علائم گزارششده توسط افراد مبتلا به سندرم پس از واکسیناسیون، شباهت زیادی به علائم کووید طولانیمدت دارد، پژوهشگران خون ۱۳۴ فرد مبتلا به کووید طولانیمدت و ۱۳۴ فرد سالم را نیز تجزیهوتحلیل کردند. کسانی که به سندرم پس از واکسیناسیون مبتلا بودند، همچون افراد مبتلا به کووید طولانیمدت، فعالشدن مجدد ویروس اپشتین-بار را تجربه کردند. این ویروس که ممکن است به صورت خفته در بدن وجود داشته باشد، با بیماریهایی همچون مونونوکلئوز، اماس و برخی امراض دیگر ارتباط دارد.
تصور میشود برخی از موارد کووید طولانیمدت، نتیجهی باقی ماندن پروتئین اسپایک ویروس کرونا در بدن باشد که موجب افزایش التهاب در بدن میشود. دکتر ایوازاکی و گروهش متوجه شدند سطح پروتئین اسپایک در خون افراد مبتلا به سندرم پس از واکسیناسیون، از سایر افراد، حتی اشخاص مبتلا به کووید طولانیمدت، بیشتر است. این تفاوت از ۲۶ تا ۷۰۹ روز پس از دریافت واکسن مشاهده میشد.
دکتر ایوازاکی میگوید بعید است واکسنهای mRNA منشا پروتئین اسپایک باشند؛ زیرا از تزریق واکسن، زمان بسیار زیادی گذشته است. او میافزاید عاملی دیگر باعث میشود پروتئین اسپایک تا مدتها در بدن وجود داشته باشد، اما هنوز نمیدانیم چیست.
دکتر وری با اشاره به این موضوع که باید در تفسیر نتیجهی مطالعه احتیاط کنیم، میگوید ممکن است عفونتهای شناسایینشدهی کرونا یکی از منابع پروتئین اسپایک در خون افراد باشد. او میافزاید: «تمایل دارم دادههای بیشتری در این زمینه ببینم. فقدان پاسخهای واضح، اهمیت ادامه تحقیق در این زمینه را بیشتر میکند.»
دکتر وری میگوید یکی از اشتباهاتی که شاید در طول دنیاگیری کووید ۱۹ برای دانشمندان پیش آمد، این بود که فکر میکردند باید همه پاسخها را داشته باشند و اگر نتوانند جواب قطعی بدهند، باید اصلاً درمورد آن موضوع صحبت نکنند. او میگوید: «فکر میکنم این طرز فکر اشتباه است. نمیتوانیم با قطعیت بگوییم که امکان رخدادن این اتفاق وجود ندارد.»
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش گجتنیوز، طبق آخرین اخبار، مجدد امید اپل برای معافیت از تعرفهها از بین رفت. زیرا دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، از برنامه جدیدی برای اعمال تعرفههای متقابل خبر داد. این موضوع اپل را در دوراهی سختی قرار میدهد که قیمت آیفون را افزایش دهد یا ضرر مالی را بپذیرد. پیش […]
بیایید این حرکت را امتحان کنیم: روی زمین بنشینید، پاهای خود را صاف و کشیده نگهدارید و درحالیکه زانوهایتان خم نشده است، تلاش کنید به سمت جلو خم شوید و انگشتان پای خود را لمس کنید. آیا میتوانید این کار را انجام دهید؟ نگران نباشید؛ شما تنها کسی نیستید که توانایی انجام این کار را […]
انویدیا با همکاری شرکای خود، پلتفرم هوش مصنوعی Signs را برای آموزش زبان اشاره آمریکایی (ASL) راهاندازی کرده است. به گزارش تکناک، انویدیا با همکاری انجمن آمریکایی کودکان ناشنوا و آژانس خلاق Hello Monday از پلتفرم هوش مصنوعی جدید Signs پردهبرداری کرد. این سامانه هوش مصنوعی با هدف آموزش زبان اشاره آمریکایی (ASL) و کاهش […]
ایسنا/اصفهان طرح پژوهشی در حوزه برنامهریزی شهری و خدماترسانی به سالمندان و مربوط به جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در شانزدهمین جشنواره بینالمللی پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری(TUF) بهعنوان اثر برگزیده انتخاب شد. طرح پژوهشی «تعیین الزامات و نیازهای ایجاد مرکز اجتماعی ویژه سالمندان شهر اصفهان» که توسط معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی واحد اصفهان و با […]