نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
بیایید این حرکت را امتحان کنیم: روی زمین بنشینید، پاهای خود را صاف و کشیده نگهدارید و درحالیکه زانوهایتان خم نشده است، تلاش کنید به سمت جلو خم شوید و انگشتان پای خود را لمس کنید. آیا میتوانید این کار را انجام دهید؟ نگران نباشید؛ شما تنها کسی نیستید که توانایی انجام این کار را […]
بیایید این حرکت را امتحان کنیم: روی زمین بنشینید، پاهای خود را صاف و کشیده نگهدارید و درحالیکه زانوهایتان خم نشده است، تلاش کنید به سمت جلو خم شوید و انگشتان پای خود را لمس کنید. آیا میتوانید این کار را انجام دهید؟
نگران نباشید؛ شما تنها کسی نیستید که توانایی انجام این کار را ندارد. اما چرا برخی افراد میتوانند انگشتان پای خود را لمس کنند، در حالی که دیگران نمیتوانند؟
یکی از مهمترین دلایلی که ممکن است باعث شود فرد نتواند انگشتان پای خود را لمس کند، محدودیت در انعطافپذیری است. این موضوع بیشتر به عضلات همسترینگ (گروهی متشکل از سه عضله که پشت ران قرار دارند) و همچنین عضلات قسمت پایین کمر مربوط میشود.
این وضعیت که نمیتوانید دست خود را به سمت جلو بکشید و انگشتان پایتان را لمس کنید، نشاندهندهی سفتبودن عضلات کمر و همسترینگ است. به عبارت دیگر، هرچقدر این عضلات سفتتر باشند، حرکت شما محدودتر خواهد بود و نمیتوانید راحت به جلو خم شوید. البته اگر دلیل اینکه نمیتوانید انگشتان پایتان را لمس کنید همین باشد، ممکن است بتوانید با انجام تمرینات به آن دست پیدا کنید.
فعالیتهایی مانند یوگا و تمرینات کششی میتوانند به شلشدن و انعطافپذیری بیشتر عضلات کمک کنند. اما باید مراقب باشید خودتان را تا حد درد کشیدن تحت فشار قرار ندهید؛ زیرا اگر عضلات شما آسیب ببینند (مثلاً پاره شوند)، دیگر احساس انعطافپذیری نخواهید داشت و دچار مشکل خواهید شد.
درحالیکه توانایی لمس انگشتان پا اغلب بهعنوان معیاری برای سنجش تناسب اندام یا انعطافپذیری درنظر گرفته میشود، ناتوانی در لمس انگشتان پا لزوما به این معنا نیست که ازنظر آمادگی جسمانی بسیار ضعیف یا انعطافناپذیر هستید. ممکن است دونده ماراتن باشید ولی نتوانید انگشتان پای خود را لمس کنید. گاهی اوقات، این امر به ساختار بدنی بستگی دارد.
بیشتر بخوانید
عامل مهم دیگری که روی توانایی لمس انگشتان پا تاثیر دارد، نسبت طول بازوها و تنه به پاهایتان است. ممکن است کسی بسیار انعطافپذیر باشد، اما اگر بازوها و دستانش نسبت به پاهایش کوتاه باشند، حتی در حداکثر انعطافپذیری هم ممکن است نتواند انگشتان پای خود را لمس کند؛ زیرا بازوها و انگشتانش به اندازه کافی بلند نیستند که به آن برسند.
پس وقتی یادتان میافتد که در کلاسهای ورزش مدرسه نمیتوانستید این حرکت را انجام دهید، ناراحت نباشید. شاید دلیلش این نبوده است که آمادگی جسمانی نداشتهاید، بلکه شاید پاهای بلند و بازوهای کوتاه شما موجب شده است نتوانید این کار را انجام دهید.
به یاد داشته باشید ناتوانی در لمس انگشتان پا لزوما به این معنا نیست که انعطافپذیری پایینی دارید. این توانایی میتواند یکی از نشانههای انعطافپذیری باشد ولی مهمترین معیار نیست و نباید خیلی روی آن تمرکز کنید.
درواقع، انعطافپذیری جنبههای مختلفی دارد و فقط به لمس انگشتان پا بستگی ندارد. بهگفتهی کارشناسان خمشدن به جلو و لمس انگشتان پا حرکتی نیست که نیاز باشد در طول روز بهطور مرتب انجام دهیم. بنابراین لزومی ندارد توانایی انجام دقیق این حرکت را داشته باشیم.
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به گزارش خبرآنلاین، یکی از مهمترین مایعات بکار رفته در پیشرانههای درونسوز مایع خنک کننده یا ضد یخ است. این مایع معمولاً به رنگهای سبز، زرد یا صورتی تولید شده و در رادیاتور ریخته میشود تا درون پیشرانه به گردش درآید. اگرچه واژههای مایع خنک کننده و ضدیخ معمولاً بجای یکدیگر استفاده میشوند اما تفاوتهایی […]
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جریان بازدید از مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) ابراز امیدواری کرد که همکاریهای مشترک فرهنگی و علمی بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مؤسسه ISC گسترش خواهد یافت. به گزارش ایسنا، سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تقدیر از خدمات […]
رئیس صندوق رفاه دانشجویان درباره پرداخت انواع وامها گفت: سازمان برنامه و بودجه اعتبارات لازم برای پرداخت وامها را در اختیار صندوق رفاه دانشجویان قرار داده و تا کنون مبلغی بیش از ۱۹۲۰ میلیارد تومان بابت انواع وامهای دانشجویی پرداخت شده است. به گزارش ایسنا، مسعود گنجی، بیان کرد: تمام دانشجویانی که متقاضی وامهای دانشجویی […]
اولین کنفرانس هوش مصنوعی ۷ و ۸ اسفندماه در مرکز همایشهای بینالمللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود. شعار این کنفرانس «AI For All» یا «هوش مصنوعی برای همه» است و قصد دارد همه جنبههای هوش مصنوعی از جمله حوزههای سلامت، امنیت و… را پوشش دهد. مهرنوش شمسفرد، دبیر کمیته علمی کنفرانس هوش مصنوعی، در نشست […]