نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
هیئتی از مدیران دانشگاه بغداد، با حضور در دفتر ریاست دانشگاه تهران با سرپرست و جمعی از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه تهران دیدار کردند. به گزارش ایسنا، دکتر سیدحسین حسینی، سرپرست دانشگاه تهران و دکتر سهیل، معاون علمی دانشگاه بغداد، در نشستی به ظرفیتهای همکاری و راهکارهای عملیاتی کردن تفاهمنامه دو دانشگاه پرداختند. در این […]
هیئتی از مدیران دانشگاه بغداد، با حضور در دفتر ریاست دانشگاه تهران با سرپرست و جمعی از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه تهران دیدار کردند.
به گزارش ایسنا، دکتر سیدحسین حسینی، سرپرست دانشگاه تهران و دکتر سهیل، معاون علمی دانشگاه بغداد، در نشستی به ظرفیتهای همکاری و راهکارهای عملیاتی کردن تفاهمنامه دو دانشگاه پرداختند.
در این نشست دکتر حسینی، ضمن خوشامدگویی به هیأت عراقی، در معرفی دانشگاه تهران و جایگاه آن گفت: دانشگاه تهران، بزرگترین و قدیمیترین دانشگاه مدرن در ایران با ۹۰ سال پیشینه است، هرچند آموزش عالی در ایران بیش از این قدمت دارد. این دانشگاه همچنین، به استثنای رشتههای علوم پزشکی، تقریباً تمام رشتههای دانشگاهی را دربرمیگیرد و در زمینه علوم نوین همچون زیستفناوری، نانوفناوری، زیستمواد و هوش مصنوعی نیز متخصصین بسیاری دارد.
سرپرست دانشگاه تهران با اشاره به نشستهای پیشین بین مسئولان دو دانشگاه گفت: پیش از این تفاهمنامهای میان دو دانشگاه به امضا رسیده است که البته نیازمند بازنگری است. محورهایی همچون خواهرخواندگی دو دانشگاه، تبادل استاد و دانشجو، فرصتهای مطالعاتی، دورههای مشترک و همکاری در تربیت متخصصان میتواند برای تحقق اهداف این تفاهمنامه مدنظر قرار گیرد. اما کلید عملیاتی کردن تفاهمنامهها و پیشبرد رابطه بین دو دانشگاه، ارتباط مستقیم دانشکدهها با یکدیگر و آگاهی اساتید از ظرفیتهای موجود در این همکاری است.
دکتر حسینی همچنین با تأکید بر مسائل مشترک دو کشور که ناشی از همسایگی است، گفت: حل مسائل مشترکی همچون ریزگردها، خشکسالی و تغییرات اقلیمی، نیازمند بررسی علمی و دانشگاهی است و از طریق همکاری دانشگاهی دو کشور قابل حل است.
در ادامه، دکتر سهیل، معاون علمی دانشگاه بغداد، با تمجید از دانشگاه تهران گفت: دانشگاه تهران نیازی به معرفی ندارد؛ چرا که در منطقه کاملاً شناخته شده است.
وی همچنین از برنامه وزارت علوم عراق برای جذب دانشجوی بینالمللی سخن گفت: در راستای این برنامه، در سال تحصیلی گذشته ۷۰۰ دانشجو از کشورهای مختلف جذب کردهایم و تمایل داریم دانشجویان ایرانی را نیز، به ویژه در دورههای دکتری و پسادکتری، جذب کنیم. این دورهها به زبان انگلیسی و عربی برگزار میشوند و برخی از آنها فاقد شهریه هستند.
معاون علمی دانشگاه بغداد در پاسخ به پیشنهاد دکتر حسینی مبنی بر بازنگری و عملیاتی کردن تفاهمنامه دو دانشگاه، گفت: دانشگاه بغداد از بهروزرسانی این تفاهمنامه استقبال میکند و آماده تنظیم متن جدید و اجرای آن است.
در ادامه این نشست، دکتر محمود کمرهای، معاون آموزشی، دکتر منوچهر مرادی سبزوار، سرپرست معاون پژوهشی و دکتر الهام امینزاده، معاون بینالملل دانشگاه تهران، همچنین رؤسای دانشکده حقوق و دانشکده کشاورزی دانشگاه بغداد، درباره ظرفیتهای همکاری دو دانشگاه تبادل نظر کردند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
اینتل و سامسونگ دیسپلی یادداشت تفاهمی را امضا کردهاند تا نمایشگرهای پیشرفتهای برای دستگاههای هوش مصنوعی توسعه دهند. گفته میشود که هدف تیم آبی از همکاری با سامسونگ این است که پلتفرم لپتاپی خود را با نمایشگرهای بهتری بهبود بخشد که با گرافیکهایش سازگار باشند. در مقابل، غول فناوری کره احتمالاً حضور بیشتری در بازار […]
در دنیای فناوری، رقابت بین پرچمداران سامسونگ و اپل همواره مورد توجه کاربران و علاقهمندان بوده است. هر دو برند سالانه گوشیهای مختلفی را برای رقابت در بازار جهانی معرفی میکنند. از همین نظر، ممکن است کاربران و افرادی به دنبال خرید گوشی جدید و البته پرچمدار از این دو برند هستند، مقداری دچار تردید […]
به گزارش خبرآنلاین، هرچند سیمپسونها این سبک از فناوری را ابداع نکردهاند، اما سخت است که شباهت بین هدستهای VR در اپیزود «دوستان و خانواده» (۲۰۱۶) و اپل ویژن پرو را که هشت سال پس از این اپیزود معرفی شد، نادیده بگیریم. به نقل از زومیت، بخش اصلی این اپیزود حول خرید یک هدست VR […]
گروهی از پژوهشگران در مطالعهای جدید برای غلبه بر محدودیتها، ساختار استخوانی گوش داخلی گروههای مختلف نئاندرتال را بررسی کردند. آنها نمونههای پیشانئاندرتال از سیما د لوس اوئسوس را با نئاندرتالهای اولیه کراپینا و نئاندرتالهای کلاسیک مقایسه کردند تا مشخص شود که تنوع ظاهری گونه در طول زمان چگونه تغییر کرده است. نتایج نشان داد […]