نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مرکز افکارسنجی ملت مرکز پژوهشهای مجلس دادههای گزارشی از دیدگاههای مردم درباره خدمات الکترونیکی و اینترنتی دولت را منتشر کرده است. بر اساس این دادهها یکسوم کاربران اصلاً از سرعت اینترنت خود راضی نیستند و ۸۰ درصد آنها از فیلترشکن استفاده میکنند. مرکز افکارسنجی ملت مرکز پژوهشهای مجلس این نظرسنجی را در آذر سال ۱۴۰۳ […]
مرکز افکارسنجی ملت مرکز پژوهشهای مجلس دادههای گزارشی از دیدگاههای مردم درباره خدمات الکترونیکی و اینترنتی دولت را منتشر کرده است. بر اساس این دادهها یکسوم کاربران اصلاً از سرعت اینترنت خود راضی نیستند و ۸۰ درصد آنها از فیلترشکن استفاده میکنند.
مرکز افکارسنجی ملت مرکز پژوهشهای مجلس این نظرسنجی را در آذر سال ۱۴۰۳ انجام داده و ۱۱۰۰ پرسشنامه را بهصورت تلفنی گردآوری کرده است و هدف آن سنجش دیدگاه و استفاده مردم از خدمت الکترونیکی و اینترنتی دولت بوده است.
بر اساس دادههای این گزارش حدوداً یکسوم کاربران (۳۴٫۵ درصد) اصلاً از سرعت اینترنت خود راضی نیستند. همچنین ۴۳٫۲ درصد به میزان کم و ۲۲٫۲ درصد تا حد زیاد یا خیلی زیادی از سرعت اینترنت رضایت دارند. به نظر میرسد بر اساس دادههای بهدستآمده با افزایش متوسط هزینه ماهانه خانوار، نارضایتی از سرعت اینترنت بیشتر میشود.
درصد رضایت کاربران از سرعت اینترنت
این گزارش نشان میدهد ۱۷٫۹ درصد از کاربران که در محدوده محل سکونتشان همیشه اینترنت در دسترس است، از سرعت آن رضایت دارند و ۱۵ درصد از کاربرانی که همیشه به اینترنت دسترسی دارند، اصلاً از سرعت آن راضی نیستند.
سنجش دیدگاه مردم درباره خدمات اینترنتی دولت نشان میدهد ۴۹٫۴ درصد از کاربران اینترنت از فیلترشکن رایگان و ۳۰٫۳ درصد از فیلترشکن پولی استفاده میکنند. ۱۸٫۹ درصد کاربران اینترنت هم اعلام کردهاند اصلاً از فیلترشکن استفاده نمیکنند. بر اساس دادههای این گزارش با افزایش سن، استفاده نکردن از فیلترشکن هم بیشتر میشود و ساکنان روستاها در مقایسه با شهرنشینان کمتر از فیلترشکن استفاده میکنند.
نمودار نوع فیلترشکن مورد استفاده کاربران اینترنت
۲۶٫۷ درصد پاسخدهندگان این نظرسنجی در پاسخ به سؤال «به نظر شما دولت آقای پزشکیان چقدر میتواند فیلترینگ و محدودیت شبکههای اجتماعی را رفع کند؟» احتمال این موضوع را کم دانستهاند. با این حال ۳۱٫۷ درصد از کاربران اینترنت باور دارند دولت چهاردهم تا حد «زیاد یا خیلی زیادی» میتواند محدودیت شبکههای اجتماعی را برطرف کند.
آمارهای گزارش مرکز پژوهشها نشان میدهد ۵۹٫۲ درصد پاسخدهندهها کارهای اداری و دولتی خود را بهصورت حضوری انجام میدهند و ۳۰٫۱ درصد آنها این خدمات را بهصورت اینترنتی انجام میدهند. ۱۰٫۲ درصد از افراد هم از دیگران میخواهند تا این کارها را برای آنها انجام دهند. بر اساس دادهها افرادی که تحصیلات زیردیپلم دارند بیشتر از سایر افراد بهصورت حضوری به ادارات مراجعه میکنند و افرادی که تحصیلات دانشگاهی دارند، کارهای اداری خود را بیشتر بهصورت اینترنتی انجام میدهند.
نمودار نحوه انجام کارهای اداری توسط مردم
۳۸٫۹ پاسخدهندهها در پاسخ به سؤالی درباره توانایی و مهارتهای لازم برای انجام کارهای اداری بهصورت اینترنتی، توانایی خود را کم ارزیابی کردهاند و ۱۱٫۸ درصد اعلام کردهاند اصلاً مهارت این کار را ندارند. علاوه بر این، ۴۴٫۸ درصد مردم پیچیدگی انجام کارهای اداری بهصورت اینترنتی را کم میدانند و ۴۰٫۶ درصد این موضوع را «زیاد یا خیلی زیاد» عنوان کردهاند.
نمودار پیچیدگی انجام اینترنتی امور اداری از نظر مردم
دادههای گزارش مرکز افکارسنجی ملت نشان میدهد نشان میدهد ۷۲٫۶ درصد از مراجعهکنندگان به یکی از دفاتر پلیس +۱۰، پیشخوان دولت، پیشخوان قوه قضائیه یا خدمات الکترونیک شهر بیان کرده کردهاند که با کندی و قطع شدن سیستمها مواجه شدهاند. علاوه بر این ۶۷۳۹ درصد از آنها با درخواست کپی از مدارک هویتی خود مواجه شدهاند.
چالشهای دفاتر الکترونیک از نظر مراجعان
متن کامل گزارش مرکز افکارسنجی مرکز پژوهشهای مجلس را اینجا بخوانید.
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به اعتقاد فعالان حوزه علوم زمین روند فعلی تربیت نیروی انسانی در رشتههای علوم زمین و معدن منجر به کمبود شدید نیروی انسانی مورد نیاز در این عرصه در آیندهای نزدیک خواهد شد و لازم است در این زمینه تدبیری عامل اندیشیده شود. به گزارش ایسنا، علیرضا غیاثوند در سومین کنفرانس اکتشاف معدنی، سرمایهگذاری، فناوری […]
ایلان ماسک از حالت دستیار صوتی برای گروک ۳ پردهبرداری کرد. این ویژگی جدید امکان تعامل صوتی پیشرفتهتر با هوش مصنوعی را فراهم میکند. به گزارش تکناک، ایلان ماسک ویژگی جدید و مورد انتظار گروک ۳ را معرفی کرد. این ویژگی که حالا بهصورت دستیار صوتی در دسترس است، به کاربران امکان میدهد تا با […]
احتمالاً آدرس را اشتباه تایپ کردهاید. شما به طور خودکار به صفحهٔ اول هدایت خواهید شد. برای دسترسی سریعتر بر روی خانه یا جستجو کلیک کنید. Source link
رئیس سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی از کاهش ۴۵ درصدی تربیت و خروجی نیروی انسانی از دانشگاههای کشور خبر داد و از آن به عنوان خطر جدی یاد کرد و گفت: در این زمینه همه ما مقصریم. به گزارش ایسنا، داریوش اسماعیلی در سومین کنفرانس اکتشافات معدنی، سرمایهگذاری، فناوری و نیروی انسانی به چالشها و […]