نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مدیر توسعه فناوریهای آینده صندوق نوآوری و شکوفایی از ارائه گرانت تحقیق و توسعه به شرکتهای دانشبنیان خبر داد و فرآیند درخواست و ارزیابی آن را تشریح کرد. به گزارش ایسنا، الهام فهام در گردهمایی تخصصی کشاورزی دریامحور که امروز در محل سازمان تجاریسازی فناوری و اقتصاد دانشبنیان جهاد دانشگاهی برگزار شد، در خصوص چالشها […]
مدیر توسعه فناوریهای آینده صندوق نوآوری و شکوفایی از ارائه گرانت تحقیق و توسعه به شرکتهای دانشبنیان خبر داد و فرآیند درخواست و ارزیابی آن را تشریح کرد.
به گزارش ایسنا، الهام فهام در گردهمایی تخصصی کشاورزی دریامحور که امروز در محل سازمان تجاریسازی فناوری و اقتصاد دانشبنیان جهاد دانشگاهی برگزار شد، در خصوص چالشها و فرصتهای موجود در حوزه شیلات، اظهار کرد: من ارتباط چندانی با شیلات نداشتهام و تنها بهصورت گذرا با این حوزه آشنا شدهام. با این حال، به نظر میرسد که دو بحث مهم میتواند در این زمینه مطرح شود. یکی از این مباحث، سیاستگذاری مأموریتگرا است که در حال حاضر جزء گفتمانهای نوپدید علم و فناوری به شمار میآید. این مفهوم به پروژه آپولو برمیگردد که برای فضانوردی طراحی شده بود و تا سال ۱۹۵۰ ادامه داشت. اما تعریف مأموریت در زمان کنونی کاملاً متفاوت است. در گذشته، مأموریت بیشتر بر فناوری متمرکز بود، اما اکنون هدف هماهنگی بین ارگانها و سازمانها برای انجام مأموریتهاست.
وی ادامه داد: در هر حوزهای که وارد سیاستگذاری میشویم، یکی از مشکلات اصلی ما عدم هماهنگی بین ارگانهاست و متولی مشخصی برای هر موضوع وجود ندارد. به عنوان مثال، دکتر خانلر لیست ارگانهای دریایی را ارائه کردند که بیش از ۲۰ سال پیش مطرح شده بود. متأسفانه، ما آییننامههایی داریم، اما متولی پاسخگو برای اجرای آنها مشخص نیست. به همین دلیل، در مراحل اجرایی، همه چیز رها میشود.
مدیر توسعه فناوریهای آینده صندوق نوآوری و شکوفایی بیان کرد: در مقام نماینده صندوق نوآوری و شکوفایی، باید بگویم که معاونت نوآوری و توسعه فناوری خدمات ارزشمندی ارائه میدهد. ما در این معاونت یک گرنت به نام «گرنت تحقیق و توسعه» داریم که یک کمک بلاعوض است و تا پایان سال حداقل ۵۰۰ میلیون تومان کمک هزینه دارد. البته فرآیند ورود و ارزیابی آن کمی پیچیده است. این گرنت برای عرضه فناوری و تقاضای فناوری تعریف شده است و شرکتهایی که خودشان توانایی لازم را ندارند، میتوانند از طریق سامانه غزال که تمامی خدمات صندوق از آن طریق ثبت میشود، درخواست دهند.
فهام تصریح کرد: مراحل کار به این صورت است که پس از دریافت درخواست، کارشناسان یک فیلتر اولیه انجام میدهند و بر اساس چارچوب مشخصی به کارگزار سپرده میشود. کارگزار نیز تمام مسائل فنی، اقتصادی و بازار مالی را بررسی کرده و در نهایت دفاع میکند تا تأیید یا رد شود.
وی افزود: در خصوص تأیید یا رد درخواستها، یک فرآیند همرسانی نیز وجود دارد. اگر شرکتی نیاز به فناوری خاصی داشته باشد که در اینجا عرضه میشود، باید اعلام آمادگی کند. بخشی از هزینه را ما تأمین میکنیم و شرکت نیز سهم خود را پرداخت میکند و در نهایت متقاضی و عرضهکننده به همدیگر میرسند و کار انجام میشود.
فهام گفت: همچنین، ما یک لاین دیگر به نام تقاضای فناوری داریم که اساساً شروع گرنتها از این تقاضا بوده است. این تقاضا شامل نیازهای گلوگاهی شرکتهای دانشبنیان است. اگر شرکتی نیاز خاصی داشته باشد که نتواند در مقیاس خود به آن دست یابد و بخواهد آن را برونسپاری کند، میتواند اعلام نیاز دهد. بیانیه نیاز دوباره فراخوانی میشود و ارزیابیهای اولیه انجام میگیرد تا مشخص شود آیا این نیاز اهمیت دارد یا خیر و آیا جزء اولویتهاست یا نه.
وی تصریح کرد: در حال حاضر، تنها لاین فعالی که داریم، شامل همین دو لاین است؛ یعنی عرضه فناوری و تقاضای فناوری. ما همچنین در حال پرسش و بررسی در زمینههای دیگر هستیم. یکی از مباحث جدیدی که به وجود آمده، انتقال فناوری و بومیسازی فناوری است که برخی شرکتهای دانشبنیان قصد دارند دانش فنی شرکتهای خارجی را منتقل کنند. ما یک بحثی را با معاونت آغاز کردهایم که هنوز در ابتدای راه است و نمیدانیم به کجا خواهد رسید یا آیا میتوانیم تعریفی برای آن ارائه دهیم یا خیر. اما چیزی که ما هماکنون میتوانیم در خدمت شما قرار دهیم، مربوط به لاینهای عرضه و تقاضای فناوری است.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
نگار علی- برخلاف موشکهای بالستیک قارهپیما (ICBM) که از جو زمین خارج شده و پس از طی مسافت طولانی به سمت هدف بازمیگردند، موشکهای کروز در ارتفاع پایین پرواز کرده و از مسیرهای پر پیچوخم برای فرار از سیستمهای دفاعی دشمن استفاده میکنند. این روش پرواز، همراه با سیستمهای ناوبری پیشرفته مانند GPS و ژیروسکوپهای […]
گرافیک انویدیا جیفورس RTX 4090 همچنان در بسیاری از بنچمارکها، ازجمله آزمون G3D Mark از پسمارک پیشرو است و اکنون بهعنوان سریعترین پردازندهی گرافیکی شناخته میشود. هرچند جیفورس RTX 5090 در آزمایشهای واقعی بازی بهمراتب سریعتر از RTX 4090 عمل میکند، نتوانسته است در چندین آزمون گرافیکی G3D Mark از مدل قبلی خود پیشی بگیرد. […]
گزارشها نشان میدهند که کارت گرافیک RTX 5080 انویدیا نیز مانند RTX 5090 و RTX 5070 Ti با مشکل حذف واحدهای ROP مواجه است. به گزارش تکناک، در روزهای اخیر، برخی گزارشها نشان میدهند که بعضی از کارتهای گرافیک GeForce RTX 5090 و RTX 5070 Ti انویدیا پردازندههای گرافیکی با واحدهای پردازش رستر (ROP) غیرفعال […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دارا خسروشاهی، مدیرعامل اوبر، در کنفرانس سرمایهگذاری آینده در میامی، پرده از این واقعیت برداشت که ماسک، تمایلی به اشتراکگذاری روبوتاکسی ها در پلتفرم اوبر ندارد. با این تصمیم ماسک؛ Uber و Waymo با Tesla بطور مستقیم وارد رقابت خواهند شد. منبع: businessinsider ۲۲۷۲۲۷ خبر آنلاین