بلایی که هدفون و هندزفری بر سر مغز می آورد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قابلیت نویز کنسلینگ در انواع هدفون، هدست و هندزفری، اگرچه ویژگی بسیار کارآمدی برای حذف صدای اضافی محیط و بهبود تجربه کاربر در زمان گوش‌دادن به موسیقی است، اما می‌تواند باعث ایجاد تغییراتی در شنوایی شود.  بنابر گزارش زومیت، گروهی از متخصصان شنوایی‌سنجی در بریتانیا می‌گویند تعدادی از بیماران‌شان که از […]

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قابلیت نویز کنسلینگ در انواع هدفون، هدست و هندزفری، اگرچه ویژگی بسیار کارآمدی برای حذف صدای اضافی محیط و بهبود تجربه کاربر در زمان گوش‌دادن به موسیقی است، اما می‌تواند باعث ایجاد تغییراتی در شنوایی شود. 

بنابر گزارش زومیت، گروهی از متخصصان شنوایی‌سنجی در بریتانیا می‌گویند تعدادی از بیماران‌شان که از هندزفری‌ها و هدفون‌های مجهز به قابلیت نویز کنسلینگ استفاده می‌کردند، به اختصاص پردازش شنوایی یا APD مبتلا شده‌اند. APD نوعی بیماری عصبی است که توانایی مغز برای پردازش صداها را مختل می‌کند. بسیاری از بیماران در این مطالعه، هنگام آزمایش‌های معمول شنوایی‌سنجی دارای شنوایی طبیعی بودند، اما برای پردازش اطلاعات شنیداری در مغز مشکل داشتند. 

به گفته متخصصان، APD معمولاً در افرادی با سابقه آسیب مغزی یا عفونت گوش در زمان کودکی تشخیص داده می‌شود، درحالی‌که بیماران شرکت‌کننده در این مطالعه، سابقه این دو مشکل را نداشته‌اند و تنها عامل مشترک میان آنها، هندزفری‌های دارای قابلیت نویز کنسلینگ است. انواع هدفون و هندزفری دارای نویز کنسلینگ، تنها صداهای ضروری را به گوش کاربر می‌رسانند و صداهای محیط را حذف می‌کنند. به گفته متخصصان، مسدودکردن صداهای روزمره می‌تواند روند رشد طبیعی مهارت‌های گوش‌دادن مغز را مختل کند و قابلیت پردازش طیف وسیعی از صداها را از مغز بگیرد.

۲۷۲۷



خبر آنلاین