نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهور، در نخستین کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی و رویداد پلتاک تأکید کرد: توسعه هوش مصنوعی میبایست بر مبنای یک مدل اقتصادی پایدار محقق میشود و باید مسیر توسعه را بهگونهای طراحی کنیم که سرمایهگذاری در این حوزه برای بخش خصوصی جذاب باشد. به گزارش ایسنا، کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی […]
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهور، در نخستین کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی و رویداد پلتاک تأکید کرد: توسعه هوش مصنوعی میبایست بر مبنای یک مدل اقتصادی پایدار محقق میشود و باید مسیر توسعه را بهگونهای طراحی کنیم که سرمایهگذاری در این حوزه برای بخش خصوصی جذاب باشد.
به گزارش ایسنا، کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی و رویداد «پلتاک»، امروز هفتم اسفندماه ۱۴۰۳ با شعار «هوش مصنوعی برای همه» و با حضور فعالان این حوزه، در دانشگاه شهید بهشتی آغاز شد.
«مهندسی» عبور از دانش به خلاقیت و نوآوری
حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، در نخستین کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی و رویداد پلتاک، ضمن تبریک روز مهندس، بر نقش بنیادین مهندسان در تحول فناوری تأکید کرد و گفت: مهندسی صرفاً یک عنوان نیست، بلکه یک فرآیند ذهنی و عملی است که از دانش عبور میکند و به خلاقیت میرسد. دانشگاهها متخصص تربیت میکنند، اما مهندس شدن، فراتر از کسب دانش است. حتی یک فارغالتحصیل مقطع دکترا، در ابتدا تنها یک کارشناس است. آنچه او را به مهندس واقعی تبدیل میکند، توانایی خلق راهحلهای جدید و عبور از مرزهای دانش موجود است.
هوش مصنوعی در ایران؛ از ایده تا اثرگذاری
افشین با اشاره به روند توسعه هوش مصنوعی در ایران از سال ۲۰۱۰، بیان کرد: این فناوری ابتدا در خودروهای خودران، سیستمهای هدایت پزشکی و مدیریت ترافیک مطرح شد و امروز، با عبور از مرحله نظری، وارد کاربردهای صنعتی و عملیاتی شده است.
وی با اشاره به اینکه هوش مصنوعی دیگر یک موضوع آکادمیک صرف نیست، گفت: نشانه این تغییر رویکرد، برگزاری همین کنفرانس است. زمانی در مورد هوش مصنوعی تنها بحثهای نظری مطرح میشد، اما امروز کشور با نسل جدیدی از پروژههای عملیاتی در حوزه نفت، سلامت، شهرهای هوشمند و صنعت مواجه است. این تغییر مسیر، نتیجه سرمایهگذاری هدفمند و ورود جدی مهندسان خلاق به این عرصه است.
«پلتاک» زیستبوم ارتباطی برای توسعه هوش مصنوعی
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، به نقش رویداد «پلتاک» در توسعه زیستبوم هوش مصنوعی کشور، این رویداد را حلقه اتصال میان حاکمیت، صنعت و جامعه علمی دانست و گفت: ما برای عبور از مرحله تحقیقاتی به کاربردی، نیازمند یک شبکه ارتباطی و یک زبان مشترک بین نخبگان، صنعتگران و سیاستگذاران هستیم. پلتاک دقیقاً چنین نقشی ایفا میکند و فضای تقاطع ایدهها، تبدیل مفاهیم علمی به محصولات و جذب سرمایه برای پروژههای کلان هوش مصنوعی است.
ضرورت مدل اقتصادی پایدار برای توسعه هوش مصنوعی
رییس بنیاد ملی نخبگان، با بیان اینکه توسعه هوش مصنوعی در کشور، باید بر اساس یک مدل اقتصادی پایدار باشد وگرنه در حد پژوهشهای دانشگاهی باقی میماند، تأکید کرد: کشورهایی که در هوش مصنوعی پیشرو هستند، زیستبوم تجاری مبتنی بر این فناوری را شکل دادهاند. ما نیز باید مسیر توسعه را بهگونهای طراحی کنیم که سرمایهگذاری در این حوزه برای بخش خصوصی جذاب باشد. امروز باید به این سؤال پاسخ دهیم: چگونه هوش مصنوعی را به یک مزیت رقابتی در اقتصاد کشور تبدیل کنیم؟
نقشه راه آینده
نخستین کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی و رویداد پلتاک از ۷ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده و تا فردا میزبان دانشگاهیان، پژوهشگران و فعالان حوزه هوش مصنوعی است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت، در این رویداد، محورهایی همچون هوش مصنوعی در صنایع کلیدی، نقش دولت در تنظیمگری این فناوری و مدلهای موفق سرمایهگذاری در AI مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون مدیر عامل در شعب و توسعه بازار بانک کارآفرین حمایت از شرکت های دانش بنیان و اشتغال زایی را از استراتژیهای این بانک دانست و گفت: تاکنون این بانک ۷۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات به شرکت های دانش بنیان اعطا کرده و ۵۵ هزار ریال انواع ضمانت نامه برای این شرکت ها منتشر کرده […]
بلومبرگ بهنقل از منابع آگاه گزارش میدهد که اپل و دولت اندونزی بر سر شرایطی توافق کردهاند که به ممنوعیت پنجماههی فروش آیفون ۱۶ در این کشور پایان میدهد. اندونزی در آن زمان بهدلیل رعایتنکردن الزامات تولید داخلی، مجوز فروش گوشیهای پرچمدار اپل را صادر نکرد. براساس توافق جدید، اپل یکمیلیارد دلار در اندونزی سرمایهگذاری […]
سفارش تراشه انویدیا H20 بهدلیل افزایش استفاده شرکتهای چینی از مدلهای هوش مصنوعی دیپسیک رشد چشمگیری کرده است. به گزارش تکناک، سفارش تراشه H20 انویدیا در پی رشد تقاضا برای مدلهای کمهزینه هوش مصنوعی دیپسیک در چین بهطور محسوسی افزایش یافته است. طبق گزارش منابع آگاه، شرکتهای بزرگ چینی مانند تنسنت و علیبابا و بایتدنس […]
بیمارستان دانشگاه دورهام در انگلیس، چند روز پیش شاهد اتفاق تلخی بود که خیلی زود خبر آن در سراسر این کشور پخش شد. به گزارش ایسنا به نقل از دیلی میل، خانم لی راجرز ۳۴ ساله، پس از اینکه دو هفته درد دندان شدید خود را تحمل کرد، با پزشک محلی تماس گرفت تا وقت […]