هیوندای از نخستین تانک‌های جنگی هیدروژنی و بی‌صدای خود رونمایی کرد

شرکت تابعه هیوندای در کره جنوبی به نام Rotem به تازگی طرح خود را برای آینده تانک‌های جنگی اصلی جمهوری کره (ROK) با موتورها‌ی هیدروژنی معرفی کرده است. به گزارش تک‌ناک، نسخه بعدی تانک‌های سری K جمهوری کره با نام K3، از سلول‌های سوختی هیدروژنی نیرو می‌گیرد و دارای فناوری‌های پیشرفته دیگری خواهد بود تا […]


شرکت تابعه هیوندای در کره جنوبی به نام Rotem به تازگی طرح خود را برای آینده تانک‌های جنگی اصلی جمهوری کره (ROK) با موتورها‌ی هیدروژنی معرفی کرده است.

به گزارش تک‌ناک، نسخه بعدی تانک‌های سری K جمهوری کره با نام K3، از سلول‌های سوختی هیدروژنی نیرو می‌گیرد و دارای فناوری‌های پیشرفته دیگری خواهد بود تا به یکی از پیشرفته‌ترین تانک‌های جهان تبدیل شود.

 تانک جدید هیدروژنی K3 با همکاری سازمان توسعه دفاع کره و سایر مؤسسات تحقیقاتی فناوری ملی، توسعه یافته است. انتظار می‌رود که پس از عملیاتی شدن، این تانک در سال ۲۰۴۰ به مرحله تولید برسد و به اولین تانک جهان از این نوع تبدیل شود.

در این تانک‌ها سلول‌های سوختی هیدروژنی جایگزین موتورهای دیزلی سری K خواهند شد. این کار به تدریج انجام می‌شود و اولین نمونه‌های آن دارای موتورهای هیبریدی هیدروژنی و دیزلی خواهند بود.

شرکت Hyundai Rotem در وب‌سایت خود توضیح داد: «تانک‌های اصلی نبرد نسل بعدی، تمامی قابلیت‌های تانک‌های اصلی نبرد (MBTs) امروزی را فراتر می‌برند و با استفاده از جدیدترین فناوری‌ها برای جنگ‌های آینده، مأموریت‌ها را به‌طور کارآمدتری انجام می‌دهند. با تغییر شرایط میدان نبرد، تغییرات بیشتری در قدرت آتش، فرماندهی و کنترل، همچنین بقا برای بهینه‌سازی بیشتر و ایجاد حداکثر هم‌افزایی رزمی در MBT‌ها مورد نیاز است.»

این شرکت با توسعه تانک‌های اصلی نبرد نسل بعدی که قادر به تقویت قابلیت‌های رزمی و جایگزینی عملکردها می‌باشند، برای جنگ‌های آینده به‌طور فعال آماده می‌شود.

تانک جدید K3 دارای قابلیت‌های رادارگریزی بهبود یافته، رانندگی خودکار و پهپادهای همراه خواهد بود، همچنین یک تفنگ اصلی صاف ۱۳۰ میلی‌متری جدید خواهد داشت. تانک نسل بعدی دارای قابلیت‌های ضربتی پیشگیرانه قوی‌تر با استفاده از سیستم کنترل آتش مبتنی بر هوش مصنوعی نیز خواهد بود.

رونمایی هیوندای از نخستین تانک‌های جنگی هیدروژنی و بی‌صدای خود

این اقدام تنها برای پایدارتر کردن دارایی‌های نظامی، مانند تانک‌ها نیست و بهبودهای قابل توجهی را ارائه می‌دهد که باید تانک جدید را در میدان نبرد، چندمنظوره و کشنده‌تر کند. یکی از این بهبودها کاهش قابل توجه اثر حرارتی به دلیل عدم وجود دود گرم است.

همچنین فناوری سلول سوختی به طور قابل توجهی نویز تولیدی تانک در حال حرکت را کاهش می‌دهد و تانک شتاب و تحرک بیشتری نیز خواهد داشت. به دلیل داشتن قطعات کمتر، باید از این تانک جدید به شیوه‌ای بسیار بهبود یافته نگهداری شود. این تانک جدید قادر به عبور بهتر از زمین‌های شیب‌دار و ناهموار نیز خواهد بود.

طبق گزارش Army Recognition، تانک جدید K3 توسط یک خدمه کوچک سه نفره اداره خواهد شد، که شامل یک راننده، یک فرمانده و یک توپچی است. خدمه در یک کپسول زرهی سنگین نزدیک جلوی بدنه قرار خواهند گرفت. این طراحی هدف بهبود حفاظت از خدمه را با جدا کردن آنها از تهدیدات احتمالی در بارگذاری خودکار و ذخیره مهمات دارد.

در هسته قدرت آتش تانک یک برجک بدون سرنشین مجهز به یک توپ صاف ۱۳۰ میلی‌متری کنترل از راه دور وجود دارد. این برجک بدون سرنشین به تانک این امکان را می‌دهد که هدف‌ها را تا ۵ کیلومتر دورتر نشانه بگیرد.

همچنین این تانک‌های هیدروژنی دارای زره پیشرفته‌ای خواهند بود که شامل زره‌های مدولار از فولاد، سرامیک و کامپوزیت‌های خلاقانه است.

این تانک دارای موشک‌های هدایت‌شونده ضد تانک چندمنظوره (ATGM) با برد ۸ کیلومتر نیز خواهد بود، که شامل حالت‌های پیشرفته برای درگیری‌های مستقیم و فراتر از خط دید است. یک ایستگاه سلاح کنترل از راه دور روی برجک قرار دارد و می‌تواند سلاح‌هایی از ۱۲.۷ میلی‌متر تا ۳۰ میلی‌متر را جا دهد، که این قابلیت‌ها را بیشتر تقویت می‌کند.

این تانک دارای فناوری‌های پیشرفته دفاعی خواهد بود، که از جمله آن می‌توان به یک سیستم مقابله با موشک‌های حرارتی (DIRCM)، یک سیستم حفاظت فعال (APS) و یک دستگاه اختلال پهپاد اشاره کرد.

طراحی کم‌ارتفاع و کاهش اثرات راداری و فروسرخ آن، مشابه تانک PL-01 لهستانی، شناسایی آن را در میدان نبرد به شکل بی‌نظیری دشوار می‌کند.



Source link