نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
پانزدهمین نمایشگاه نانو ۱۴۰۳ برای اولین بار پذیرای۶۰ شرکت و نهاد در حوزه میکرو است و طی ۴ روز برگزاری در کنار حضور ۱۲ شرکت در حوزه باتری، ۲۰ طرح فناورانه به سرمایهگذاران ارائه خواهد شد. به گزارش ایسنا، علی طهاری، دبیر اجرایی ستاد توسعه فناوریهای نانو و میکروی معاونت علمی ریاستجمهوری، در نشست خبری […]
پانزدهمین نمایشگاه نانو ۱۴۰۳ برای اولین بار پذیرای۶۰ شرکت و نهاد در حوزه میکرو است و طی ۴ روز برگزاری در کنار حضور ۱۲ شرکت در حوزه باتری، ۲۰ طرح فناورانه به سرمایهگذاران ارائه خواهد شد.
به گزارش ایسنا، علی طهاری، دبیر اجرایی ستاد توسعه فناوریهای نانو و میکروی معاونت علمی ریاستجمهوری، در نشست خبری پانزدهمین نمایشگاه فناوریهای نانو و میکرو که امروز در محل ساختمان این ستاد برگزار شد، آغاز به کار پانزدهمین نمایشگاه نانو و میکرو را از روز یکشنبه، ۱۳ آبان دانست که تا روز چهارشنبه ۱۶ آبان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه مراسم افتتاحیه این نمایشگاه روز یکشنبه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در نمایشگاه بینالمللی برگزار میشود، اظهار کرد: یکی از محورهای اصلی این مراسم شامل اهدای جایزه “Nano Export Award” به برترینهای صادراتی نانو خواهد بود که با هدف تشویق شرکتها برای ورود به بازارهای بینالمللی و توسعه صادرات برگزار میشود. در مراسم افتتاحیه نمایشگاه نانو آیین اعطای جایزه به برترین شرکتهای صادرات نانو برگزار میشود.
به گفته وی در این مراسم به ۹ شرکت صادراتی محصولات نانو، تندیس و لوح تقدیر اهدا خواهد شد.
طهاری ادامه داد: دستاوردهای عرضه شده در این دوره از نمایشگاه در حوزههای نفت و گاز، پتروشیمی، معدن، فولاد، خودرو، صنعت ساختمان و سایر صنایع مرتبط در زمینه نانو و میکرو است.
دبیر اجرایی ستاد نانو و میکرو، برپایی کارگاههای آموزشی و پنلهای تخصصی را از دیگر بخشهای این نمایشگاه ذکر کرد و یادآور شد: در حوزه صنعت و بازار، رویدادهای بههمرسانی بین هلدینگهای بزرگ صنعتی و هیاتهای تجاری و فناوری از کشورهای مختلف برگزار میشود.
وی اضافه کرد: همچنین، ۱۰ طرح نوآورانه با موضوع جهانی نیز به نمایش گذاشته خواهد شد که در این بخش از میان ۹۹ طرح نوآورانه در این نمایشگاه، ۱۰ طرح دارای نوآوری جهانی عرضه میشود که این محصولات شامل محصولاتی با پیچیدگیهای فناورانه خاص یا ثبت اختراع در مجامع بینالمللی است.
طهاری با بیان اینکه روز چهارشنبه ۱۶ آبان، طرحهای برتر این حوزه معرفی و از آنها تقدیر خواهد شد، گفت: در این دوره از نمایشگاه همچنین اولین نمایشگاه میکروالکترونیک و صنایع وابسته با عنوان «ایران ترونیکس ۱۴۰۳» بهطور همزمان با پانزدهمین نمایشگاه بینالمللی فناوری نانو در سالن ملل برگزار میشود. در این نمایشگاه شرکتهایی از حوزههای میکروالکترونیک، اندازهگیری و تجهیزات، خودروسازی، POCT و باتری حضور خواهند داشت.
وی تاکید کرد: همچنین ۱۸ رویداد تخصصی شامل نشست، پنل، کارگاههای آموزشی و مسابقه طراحی و ساخت تراشههای حسگری در این بخش برگزار خواهد شد.
دبیر اجرایی ستاد نانو و میکرو ادامه داد: ۱۷۰ نهاد و شرکت در حوزه فناوری نانو حضور خواهند داشت و ۹۸ طرح نوآورانه به سرمایهگذاران ارائه میشود. همچنین، ۱۴ مرکز تحقیقاتی به ارائه دستاوردهای خود میپردازند. در بخش میکرو نیز ۶۰ شرکت و نهاد حضور خواهند داشت و بیش از ۲۰ طرح فناورانه برای سرمایهگذاران ارائه میشود. در بخش نشستهای تخصصی نیز ۳۲ نشست در زمینه روندهای آینده فناوری و نوآوری برگزار خواهد شد.
به گفته وی برای نخستین بار، ۱۲ شرکت در حوزه باتری نیز در این نمایشگاه حضور دارند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بنابر گزارش IT Home، استفاده از تراشههای ساخت شرکت چینی لونگسون در ایستگاه فضایی تیانگونگ، فصل جدیدی را در تاریخ صنعت تکنولوژی و فضایی چین رقم زده است. این دستاورد نشان میدهد که چین برنامهی خودکفایی خود در حوزهی نیمهرساناها را با جدیت دنبال میکند. تراشههای لونگسون که رقیبی جدی برای اینتل و AMD محسوب […]
ثروت ایلان ماسک پساز انتخابات ریاستجمهوری آمریکا به ۳۴۸ میلیارد دلار رسید. این افزایش عمدتاً بهدلیل رشد سهام شرکت تسلا بوده است. به گزارش تکناک، ثروت ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت تسلا و مالک شبکه اجتماعی ایکس، به رکورد تاریخی ۳۴۷/۸ میلیارد دلار رسید. این افزایش چشمگیر ثروت نتیجه رشد مداوم سهام تسلا و تأمین مالی […]
به یاد دارید که در اوج همهگیری کووید-۱۹، قابلیت گفتگوهای صوتی زنده به یکباره در همه جا فراگیر شد؟ این روند که با ظهور پلتفرمی مانند کلابهاوس آغاز شد، به سرعت توسط سایر شبکههای اجتماعی نیز مورد تقلید قرار گرفت. به نظر میرسید که گوش دادن به گفتگوهای زندهی آنلاین، به یکی از محبوبترین روشهای […]
شرکت TSMC اعلام کرد که تولید انبوه تراشههای مبتنیبر فناوری ۱٫۶ نانومتری (A16) را تا اواخر سال ۲۰۲۶ آغاز خواهد کرد. این فناوری در رویداد OIP در آمستردام معرفی شد. تراشههای جدید از فناوری تحویل توان پشت تراشهای بهره میبرند که کل توان الکتریکی را از پشت تراشه تأمین میکند. این طراحی ضمن افزایش تراکم […]