نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مهندسان یکی از شرکتهای نوآوری سیستم هوشمندسازیای را به سازمانها معرفی کردهاند که برای توسعه نرمافزارهای مختلف تحت وب است و به توسعهدهندگان کمک میکند تا تمام ابزارهای لازم برای پیادهسازی و توسعه یک نرمافزار تحت وب را در اختیار داشته باشند. یکی از مهمترین مزایای این سیستم، وجود ابزارهای مختلف هوش مصنوعی در آن […]
مهندسان یکی از شرکتهای نوآوری سیستم هوشمندسازیای را به سازمانها معرفی کردهاند که برای توسعه نرمافزارهای مختلف تحت وب است و به توسعهدهندگان کمک میکند تا تمام ابزارهای لازم برای پیادهسازی و توسعه یک نرمافزار تحت وب را در اختیار داشته باشند. یکی از مهمترین مزایای این سیستم، وجود ابزارهای مختلف هوش مصنوعی در آن است.
محمدحسین یزدانیفر، مدیر ارشد فناوری این شرکت نوآور در گفتوگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: ما یک فریم ورک و معماری جدید برای نرمافزارهای تحت وب ایجاد کردیم و از آنجایی که در ساختار این معماری از تکنیکهای جدید استفاده شده، جزء به روزترین معماریهایی است که برای نرمافزارهای سازمانی میتوان از آن استفاده کرد.
وی افزود: طرح و توسعه این شرکت از ۴ سال قبل آغاز شد و در این مدت فریمورک یا معماری را برای نرمافزارهای تحت سازمانی ارائه کردیم. فریمورکها نرمافزارهایی هستند که توسط توسعهدهندگان برای ساخت برنامههای کاربردی توسعه یافته و استفاده میشوند.
یزدانیفر، کاربرد این فریمورکها در توسعه نرمافزارها را موجب کاهش باگها دانست و یادآور شد: این امر علاوه بر ارتقای امنیت نرمافزار، کارایی نرمافزار را ارتقاء میدهد و زمان توسعه را نیز کاهش خواهد داد.
مدیر ارشد فناوری این شرکت اظهار کرد: در دنیای پرشتاب امروز، نیاز به نرمافزارهای قدرتمند، یکپارچه و هوشمند برای ارتقای کارایی و افزایش بهرهوری بیش از هر زمان دیگری احساس میشود؛ با این حال، یافتن نرمافزاری که به طور کامل نیازهای منحصر به فرد هر سازمان را برآورده کند، میتواند دشوار باشد و در این راستا ما در این شرکت با درک این نیاز، سیستمساز هوشمند سیبیل (SyBuil) را معرفی کردیم. سیبیل با ارائه یک فریمورک قدرتمند و انعطافپذیر برای ساخت نرمافزارهای سازمانی یکپارچه و مقیاسپذیر، بسیاری از چالشهای یک سازمان را برطرف میکند.
یزدانیفر با اشاره به چالشهای مدیریتی در سازمانهای بزرگ، خاطر نشان کرد: نرمافزارهای CRM، اداری، حسابداری، مدیریت منابع انسانی ما هر کدام به نوبه خود برای بخشهای مختلف سازمان مفید هستند، اما یافتن یک نرمافزار سازمانی یکپارچه که تمام این نیازها را به طور کامل برآورده کند، کار آسانی نیست. از سوی دیگر، تحلیل و بررسی اطلاعات متنوع یک سازمان امروزه اهمیت بیشتری پیدا کرده است. بنابراین، لازم است که تمام اطلاعات سازمان به صورت یکپارچه مدیریت شوند تا پس از تحلیلهای مختلف، دادههای متنوع بتوانند به مدیران در تصمیمگیری و برنامهریزیهای استراتژیک کمک کنند.
وی اضافه کرد: از طرفی با پیشرفت هوش مصنوعی، نیاز به نرمافزارهای اداری هوشمند بیش از هر زمان دیگری احساس میشود. این نرمافزارها با خودکارسازی وظایف، ارائه گزارشهای تحلیلی دقیق و پیشبینی روندها میتوانند به طور قابل توجهی به افزایش بهرهوری و ارتقای سطح مدیریت کمک کنند. سیستمساز هوشمند ما این امکان را فراهم میکند تا هر نوع نرمافزار اداری یا سازمانی که نیاز دارد را به طور سفارشی طراحی و پیادهسازی کند.
به گفته وی، سیستمساز هوشمند این شرکت نوآور ابزاری برای توسعه نرمافزارهای مختلف تحت وب است که به توسعهدهندگان کمک میکند تا تمام ابزارهای لازم برای پیادهسازی و توسعه یک نرمافزار تحت وب را در اختیار داشته باشند. یکی از مهمترین مزایای این سیستم ساز، وجود ابزارهای مختلف هوش مصنوعی در آن است.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بنابر گزارش KoreaHerald، سامسونگ، غول فناوری کرهجنوبی، در تلاش است تا با بهرهگیری از آخرین دستاوردهای هوش مصنوعی شرکتهای مطرح، تجربهی استفاده از گوشیهای هوشمند خود را ارتقا دهد. در همین زمینه، شایعاتی مبنیبر همکاری این شرکت با OpenAI، خالق مدل زبانی قدرتمند ChatGPT، به گوش میرسد. درحالحاضر، سامسونگ از مدلهای زبانی بزرگ (LLM) خود […]
در جدیدترین پتنت ثبتشده AMD، روشی نوآورانه به نام Chip Stacking برای قراردادن تراشهها روی هم معرفی شده است که استفاده از فضای تراشه را افزایش چشمگیری میدهد. به گزارش تکناک، AMD در جدیدترین پتنت خود، از روشی منحصربهفرد برای Chip Stacking (انباشتن تراشهها) پرده برداشت. این روش میتواند استفاده از قالبها را افزایش درخورتوجه و […]
OpenAI، شرکت توسعهدهندهی ChatGPT، با معرفی ابزار جدیدی به نام NLWeb (وب طبیعی زبان)، قدم بزرگی در جهت رقابت با گوگل در عرصهی موتورهای جستجو برداشته است. این ابزار نوآورانه، قابلیتهای جستجوی پیشرفتهی ChatGPT را به وبسایتهای مختلف اضافه کرده و به کاربران امکان میدهد تا به جای جستجوی کلمات کلیدی، پرسشهای خود را به […]
ابزار طیفسنجی انرژی تاریک تاکنون دادههایی را درباره نحوه تجمع حدود شش میلیون کهکشان در طول ۱۱ میلیارد سال گذشته جمعآوری کرده است. اسحاق بواسحاقی و همکارانش این دادهها را با نتایج چندین بررسی بزرگ دیگر ازجمله نقشهبرداری از تابشهای ریزموج زمینه کیهانی و ابرنواخترها ترکیب کردند. آنها سپس دادهها را با پیشبینیهای نظریهای در زمینه […]