نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
موج معرفی محصولات پرچمدار شرکتهای مختلف با تراشه اسنپدراگون ۸ الایت به راه افتاده و پس از معرفی روش گذشته گوشیهای سری شیائومی ۱۴، حالا نوبت به دیگر برند برتر چینی یعنی آنر رسیده است. این شرکت سری مجیک ۷ را در دو نسخه پایه و پرو معرفی کرده که علاوه بر تراشه پرچمدار کوالکام، […]
موج معرفی محصولات پرچمدار شرکتهای مختلف با تراشه اسنپدراگون ۸ الایت به راه افتاده و پس از معرفی روش گذشته گوشیهای سری شیائومی ۱۴، حالا نوبت به دیگر برند برتر چینی یعنی آنر رسیده است. این شرکت سری مجیک ۷ را در دو نسخه پایه و پرو معرفی کرده که علاوه بر تراشه پرچمدار کوالکام، به دوربین تله ۲۰۰ مگاپیسکلی و ترکیب هوش مصنوعی با همه بخشهای دستگاه تاکید دارد.
پس از جدایی از هواوی، برند آنر با قدرت در بازار گوشیهای هوشمند ادامه میدهد و این روزها یکی از سه برند برتر بازار موبایل چین است. همین شرکت در لبههای فناوری و رقابت داغ با دیگر شرکتهای فعال در حوزه گوشیهای هوشمند موجب شده که آنر احساس کند که میتواند در یک سال، دو سری گوشی پرچمدار عرضه کند. در واقع ژانویه سال جاری (دی ماه ۱۴۰۲) بود که آنر سری Honor Magic6 را معرفی کرد و حالا پس از ۱۰ ماه، سری Honor Magic 7 را میبینیم که روی سن حاضر شده و قرار است نقش اول حضور آنر در بازار موبایل دنیا را بازی کند.
همچنین باید اشاره کنیم که نسخه پایه در بسیاری از موارد با مدل Pro برابری میکند که از این موارد میتوان به تراشه پردازشی، اکثر قابلیتهای دوربین، فناوری شارژ باتری و حتی گواهینامه مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار اشاره کرد. نکته عالی دیگر پوشش هر دو نسخه از اتصال ماهوارهای است. البته در این دو گوشی پوشش ماهوارهای از نوع ماهوارههای مخصوص سیستم و سیستم مبتنی بر Beidou است و به همین خاطر به احتمال زیاد فقط در چین در دسترس خواهد بود.
طبق انتظار، بارزترین ویژگی سری آنر مجیک ۷ را باید استفاده هر دو نسخه پایه و پرو آن از تراشه پرچمدار Snapdragon 8 Elite اعلام کنیم. بر خلاف بسیاری از برندها که در نسخه پایه خود از یکی دیگر از تراشههای کوالکام که صرفاً مدل پرچمدار نیست، بهره میگیرند، آنر تصمیم گرفته تا هر دو مدل مجیک ۷ و مجیک ۷ پرو هرا به چیپست قدرتمند اسنپدراگون ۸ الیت مجهز کند. به لطف پردازنده هوش مصنوعی (NPU) داخلی، امکانات هوشمند و پردازشهای بهینهتری این گزینه میتواند خیال شرکت و کاربران را از نهایت عملکرد پردازشی با قابلیتهای بروز در همه زمینهها راحت کند.
دوربین تلهفوتو ۲۰۰ مگاپیکسلی: یکی از برجستهترین ویژگیهای مجیک ۷ پرو دوربین تله فوتوی ۲۰۰ مگاپیکسلی آن است که جایگزین دوربین ۱۸۰ مگاپیکسلی در مدل قبلی (Magic6 Pro) شده است. این دوربین دارای سنسور بزرگی با اندازه ۱.۴/۱ اینچ است که همرده بسیاری از رقبای پرچمدار است. سنسور مذکور پشت یک لنز ۶۰ میلیمتری قرار گرفته که امکان زوم اپتیکال ۲٫۵ برابری و زوم دیجیتال تا ۱۰۰ برابر را فراهم میکند.
دوربین اصلی و فوق عریض: مانند نسل ششم آنر مجیک، دوربین اصلی همچنان سنسور ۵۰ مگاپیکسلی با اندازه ۱.۳/۱ اینچ و دیافراگم متغیر (۱.۴f تا ۲.۰f) به همراه لرزشگیر اپتیکال (OIS) دارد. همچنین، دوربین فوق عریض نیز دارای سنسور ۵۰ مگاپیکسلی با لنز ۱۲ میلیمتری و زاویه دید ۱۲۲ درجه است که توانایی عکاسی ماکرو از فاصله چند سانتیمتری را فراهم میکند.
دوربین سلفی و اسکنر سهبعدی: دوربین سلفی ۵۰ مگاپیکسلی این گوشی دارای لنز با زاویه ۹۰ درجه و دیافراگم ۲.۰f است. این سنسور قادر به انجام عمل اسکن سهبعدی چهره برای قفلگشایی ایمن به صورت بیومتریک است. ابتکار جانب آنر در این زمینه تجهیز این دوربین به یک چراغ مادون قرمز در نزدیکی سنسور دوربین است که به دستگاه کمک میکند حتی در محیط تاریک نیز به راحتی بتواند صورت کاربر را اسکن کرده و مشکلی برای صفحهگشایی نداشته باشد.
برای استفاده بدون مشکل در نمایش هر گونه محتوا در محیط باز به نمایشگری با چه میزان روشنایی زمینه نیاز دارید؟ نیاز نیست به این سوال پاسخ دهید چرا که آنر آنقدر نمایشگر مجیک ۷ پرو خود را قدرتمند کرده که تضمین میشود در روشنترین ساعت روز که قرار گرفته باشیم نیز هیچ مشکلی با نمایشگر ۵۰۰۰ نیتی این گوشی نباشد.
در نظر داشته باشید که حداکثر روشنایی این نمایشگر در حالت عادی ۱۶۰۰ نیت است، اما برای محتوای HDR به ۵۰۰۰ نیت میرسد. طراحی این نمایشگر بهصورت منحنیهای ریز در چهار طرف انجام شده است که به عنوان “micro quad curved“ توصیف شده است.
این نمایشگر LTPO OLED با اندازه ۶.۸ اینچ خود که نرخ نوسازی بین ۱ تا ۱۲۰ هرتز را پشتیبانی میدهد دارای رزولوشن ۱۲۸۰ × ۲۸۰۰ پیکسل و از رنگهای ۱۰ بیتی با فناوری دالبی ویژن نیز پشتیبانی میکند.
آنر برای نسخه مجیک ۷ از فناوری باتری اختصاصی خود موسوم به Honor Qinghai استفاده کرده که در حرکتی تأملبرانگیز، حین معرفی دستگاه هیچ اشارهای به استفاده از مواد داخلی باتری (در نسل قبل شاهد استفاده از باتری سیلیکون – کربن بودیم) نشده است.
ظرفیت نسخه پایه ۵۶۵۰ میلیآمپر ساعت و ۲۰۰ میلیآمپر ساعت بیشتر از نسخه قبلی است ولی برای نسخه Pro شاهد استفاده از باتری ۵۸۵۰ میلیآمپر ساعتی هستیم. هر دو گوشی قادر به استفاده از شارژ سیمی سریع ۱۰۰ واتی و ۸۰ واتی بیسیم هستند که اختلاف قابل توجهی با سرعت شارژ سیمی ۶۶ و بیسیم ۵۵ واتی نسل قبل دارد.
هر دو مدل مجیک ۷ و مجیک ۷ پرو بهبودهای قابلتوجهی در زمینه کیفیت ساخت و مقاومت در برابر آب و گرد و غبار دارند. در حالی که و مجیک ۶ پرو دارای گواهی IP68 بود، مدلهای جدید علاوه بر این دارای گواهی IP69 نیز هستند که مقاومت در برابر جتهای آب داغ را نیز فراهم میکند.
در چین، قیمت پایه برای گوشی آنر مجیک ۷ از ۴۵۰۰ یوان (تقریباً ۶۳۰ دلار) برای مدل ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی آغاز میشود و نسخههای بالاتر شامل حافظه داخلی ۵۱۲ گیگابایت با رم ۱۲ یا ۱۶ گیگابایت به ترتیب با قیمتهای ۴۸۰۰ (معادل ۶۷۰ دلار) و ۵۰۰۰ یوان (معادل ۷۰۰ دلار) عرضه میشوند.
مدل مجیک ۷ پرو نیز با قیمت پایه ۵۷۰۰ یوان (حدود ۸۰۰ دلار) برای نسخه ۱۲/۲۵۶ گیگابایت عرضه میشود و نسخههای بالاتر شامل ۱۶/۵۱۲ گیگابایت و نسخه با رم ۱۶ گیگابایت و حافظه داخلی ۱ ترابایت قیمتهای به ترتیب ۶۲۰۰ و ۶۷۰۰ یوان (۸۷۰ و ۹۴۰ دلار) خواهند داشت.
آنر مجیک ۷ در رنگهای صدفی، نارنجی، آبی آسمانی، سفید و خاکستری عرضه شده و شرکت برای نسخه آنر مجیک ۷ پرو نیز رنگهای صدفی،؛ سفید، خاکستری و آبی آسمانی را در نظر گرفته است.
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شیائومی نسخه بتای HyperOS 2 را برای بیش از ۱۰ مدل مختلف از گوشیهایش منتشر خواهد کرد. به گزارش تکناک، شیائومی اعلام کرده است که تعدادی از گوشیهای هوشمندش ازجمله سری شیائومی ۱۳ و سری ردمی K70 اکنون واجدشرایط دریافت نسخه بتای HyperOS 2 هستند. فهرست دستگاههای واجدشرایط گوشیهای واجدشرایط شیائومی برای دریافت این نسخه بتای عبارتاند از: شیائومی […]
ظاهراً واتساپ تصمیم گرفته تا «نشانگر تایپ کردن» را در این پیامرسان تغییر دهد. اگر دقت کرده باشید، نشانگر تایپ در پیامرسان واتساپ در بالای صفحه و در کنار اسم گروه یا فردی که با آن گفتوگو میکردید نشان داده میشد. Artem Russakovskii حالا تیم توسعهدهندهی واتساپ تصمیم گرفته تا نشانگر گفتوگو را با روشی […]
دروازه کوانتومی ساخت پژوهشگران ژاپنی میتواند برای افزایش وفاداری دروازههای کوانتومی سودمند باشد. به گزارش ایسنا، پژوهشگران «مرکز محاسبات کوانتومی ریکن»(RQC) و شرکت «توشیبا»(Toshiba) موفق به ساخت یک دروازه کوانتومی جدید شدند. این دروازه کوانتومی بر فناوری «کوپلر دو ترانسمون»(DTC) مبتنی است که از نظر تئوری میتواند وفاداری دروازههای کوانتومی را به طور قابل توجهی […]
آپدیت KB5046740 ویندوز ۱۱ با ۱۴ تغییر و رفع مشکلات مربوط به File Explorer و Clipboard و PowerShell منتشر شد. به گزارش تکناک، مایکروسافت بهروزرسانی پیشنمایش تجمعی ماه نوامبر ۲۰۲۴ را برای کاربران ویندوز ۱۱ نسخه 24H2 منتشر کرد. این آپدیت ویندوز ۱۱ که با کد KB5046740 شناخته میشود، بخشی از برنامه بهروزرسانیهای اختیاری و […]