نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مدیر عامل گوگل رسما اعلام کرد که یک چهارم کدهای جدید این شرکت در حال حاضر توسط هوش مصنوعی تولید میشود. به گزارش ایسنا، ساندار پیچای(Sundar Pichai) مدیر عامل گوگل به تازگی فاش کرده است که هوش مصنوعی در حال حاضر بیش از یک چهارم کدهای جدید را برای محصولات گوگل تولید میکند. به عبارت […]
مدیر عامل گوگل رسما اعلام کرد که یک چهارم کدهای جدید این شرکت در حال حاضر توسط هوش مصنوعی تولید میشود.
به گزارش ایسنا، ساندار پیچای(Sundar Pichai) مدیر عامل گوگل به تازگی فاش کرده است که هوش مصنوعی در حال حاضر بیش از یک چهارم کدهای جدید را برای محصولات گوگل تولید میکند.
به عبارت دیگر، ابزارهای هوش مصنوعی در حال حاضر تأثیر بسیار زیادی بر توسعه نرم افزارهای گوگل دارند.
به نقل از انگجت، پیچای افزود که برنامه نویسان انسانی بر کدهای تولید شده توسط رایانه و هوش مصنوعی نظارت میکنند.
وی خاطرنشان کرد که کدنویسی هوش مصنوعی به «افزایش بهرهوری و کارایی» کمک میکند و اطمینان میدهد که مهندسان کارهای بیشتری انجام دهند و سریعتر حرکت کنند.
کارشناسان میگویند، اینکه ۲۵ درصد از کدنویسی گوگل را هوش مصنوعی میدهد، درصد بسیار زیادی است و گوگل تنها یکی از شرکتهایی است که برای انجام وظایف پیچیده کدنویسی به الگوریتمهای هوش مصنوعی متکی شده است.
طبق نظرسنجی از توسعهدهندگان در سال ۲۰۲۴، بیش از ۷۵ درصد از پاسخدهندگان در حال حاضر از ابزارهای هوش مصنوعی برای کمک به توسعه نرمافزارهای خود استفاده میکنند یا در حال برنامهریزی برای استفاده از آن هستند.
نظرسنجی دیگری نیز نشان داده است که ۹۲ درصد از توسعهدهندگان مستقر در ایالات متحده در حال حاضر از ابزارهای کدنویسی هوش مصنوعی استفاده میکنند.
این میتواند خطرناک باشد، چرا که همین طور که هوش مصنوعی به انجام وظایف کدنویسی ادامه میدهد، تجربیات انسانی شروع به کاهش میکند و این در نهایت میتواند منجر به تضعیف پایگاه دانش انسانی شود که در آن انسانها نمیدانند چگونه خطاهای ایجاد شده توسط الگوریتمهای هوش مصنوعی را برطرف کنند. این موجب میشود در آینده تشخیص اشکالات در میان کدهای هوش مصنوعی تقریباً غیرممکن شود.
البته هنوز به آن نقطه نرسیدهایم. ضمن اینکه کدنویسی به کمک هوش مصنوعی نیز هنوز هیچ نشانهای از کاهش سرعت را نشان نمیدهد.
کدنویسی با کمک هوش مصنوعی از سال ۲۰۲۲ همزمان با معرفی برنامه هوش مصنوعی Copilot به راه افتاد. از آن زمان، شرکتهایی مانند آنتروپیک(Anthropic)، متا(Meta)، گوگل و اوپنایآی(OpenAI) همگی مجموعههای نرمافزار کدنویسی شده توسط هوش مصنوعی را منتشر کردند.
اخیراً نیز اعلام شده است که Copilot اکنون میتواند با مدلهای هوش مصنوعی معرفی شده توسط شرکتهای آنتروپیک و گوگل نیز علاوه بر مدل هوش مصنوعی اوپنایآی استفاده شود.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دانشمندان مغزهای کوچک انسان را در فضا پرورش دادهاند تا درباره درمانهای جدید آلزایمر، پارکینسون و آسیبهای نخاعی تحقیق کنند. به گزارش ایسنا، محیط کمگرانش «ایستگاه فضایی بینالمللی» پژوهشگران را قادر ساخت تا ارگانوئیدهای مغز را تنها در ۷۲ ساعت پرورش دهند. این فرآیند روی زمین ممکن است ماهها طول بکشد. به نقل از دیلیمیل، […]
گروهی از متخصصان هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق شدند قدرتمندترین و جامعترین سیستم ارزیابی مدلهای زبان فارسی را توسعه دهند و به گفته آنها با این اقدام زیست بوم هوش مصنوعی کشور مجهز به یک سنجه دقیق و یکپارچه برای ارزیابی LLMهای فارسی شد. به گزارش ایسنا، دکتر سعیده ممتازی؛ عضو هیات علمی دانشکده […]
سعید اشتیاقی، عضو اتاق بازرگانی ایران و چین و نایب رئیس اتحادیه لوازم صوتی و تصویری، باور دارد که ممنوع کردن واردات گوشیهای آیفون ارزبری برای واردات گوشیهای موبایل را کمتر از یک میلیون دلار کاهش داده اما در مقابل، باعث افزایش واردات غیرقانونی این گوشیهای تلفن همراه شده است. این عضو اتاق بازرگانی ایران […]
دانشگاه نیویورک با انجام اولین پیوند ریه دوگانه کاملا رباتیک در جهان به یک نقطه عطف پزشکی دست یافت. به گزارش ایسنا، یک زن ۵۷ ساله مبتلا به بیماری مزمن انسدادی ریه(COPD) با استفاده از سیستم رباتیک داوینچی تحت پیوند دوگانه ریه قرار گرفت. به نقل از آیای، برشهای کوچک بین دندهها به سیستم رباتیک […]