نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
بازار جهانی گوشیهای هوشمند به آرامی در حال رشد و بهبود است و به بهترین عملکرد خود در سه ماههی سوم، از زمان همهگیری کرونا رسیده است. طبق اعلام Canalys، شرکتهای سازندهی گوشیهای موبایل نزدیک به ۳۱۰ میلیون دستگاه را تحویل مشتریان دادهاند که بهترین نتیجه از تابستان ۲۰۲۱ است. سامسونگ همچنان پرفروشترین تولید کنندهی […]
بازار جهانی گوشیهای هوشمند به آرامی در حال رشد و بهبود است و به بهترین عملکرد خود در سه ماههی سوم، از زمان همهگیری کرونا رسیده است. طبق اعلام Canalys، شرکتهای سازندهی گوشیهای موبایل نزدیک به ۳۱۰ میلیون دستگاه را تحویل مشتریان دادهاند که بهترین نتیجه از تابستان ۲۰۲۱ است.
سامسونگ همچنان پرفروشترین تولید کنندهی گوشی موبایل در سه ماههی سوم ۲۰۲۴ بود، اما برتری آن نسبتبه سایرین کاهش یافته است. اپل تنها یک درصد و شیائومی با رتبه سوم تنها ۴ درصد از سامسونگ عقبتر هستند.
با اینکه سامسونگ موفق به بهینهسازی سری گوشیهای پایینردهی خود شده است، شاهد کاهش ۲ درصدی سهم بازار گوشی سامسونگ هستیم. اپل نیز با عرضه سری آیفون ۱۶ به رتبه اول نزدیکتر شد.
اپل با تقویت فروش مدلهای آیفون ۱۳ و آیفون ۱۵ در بازار هند، موفق شده تا سهم بازار خود را ارتقا دهد. انتظار میرود تا اپل در سه ماههی چهارم ۲۰۲۴ مقام سامسونگ را تصاحب کند. اما با وجود تأخیر در ارائهی ویژگی هوش مصنوعی اپل، افزایش سهم بازار اپل نمیتواند خیلی چشمگیر باشد.
شرکتهای چینی شیائومی، اوپو و ویوو رویکرد متفاوتی برای افزایش فروش خود اتخاذ کردند. شیائومی به حضور در بازار آزاد و فروشگاههای گستردهی خود متکی است. اوپو نیز با تغییر نام سری A3 توانست فروش خوبی را در بازه قیمت ۱۰۰ تا ۲۰۰ دلار در جنوب آسیا تجربه کند.
سری ویو V40 با پنج مدل میانردهی مختلف با اسامی و ظاهر مشابه، به این شرکت کمک کرد تا سهم بازار خود را در چندین بازار فروش مختلف افزایش دهد.
Canalys
مناطقی مانند آسیا-اقیانوسیه و آمریکای لاتین بازار بسیار داغی برای فروش گوشیهای موبایل بودند. افزایش رقابت و سایر مشوقها موجب شد این بازارها، از سایر بازارهای فروش عملکرد بهتری داشته باشند.
Canalys متذکر میشود که گوشیهای هوشمند مقرونبهصرفه کالایی حیاتی برای افزایش حجم فروش و سهم بازار هستند؛ اما فشارهای تورمی میتواند سودآوری شرکتهای تولید کنندهی گوشی موبایل را محدود کند.
انتظارها برای آمار فروش گوشیهای موبایل در سال ۲۰۲۵ تقریباً خوشبینانه است. بازارهای بالغی مثل ایالات متحده، چین و اروپای غربی میتوانند شاهد رشد فروش محصولات پریمیوم مبتنیبر هوش مصنوعی باشند.
شرکتهایی مانند ویوو و آنر نیز درحال گسترش سبد محصولات میانردهی خود از طریق نوآوریهای جدید و همکاری با سایر شرکتهای مخابراتی برای ارتقاء فروش محصولاتی در رنج قیمتی ۱۰۰ الی ۲۰۰ دلاری هستند.
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیوار با معرفی «پیشنهاد هوشمند آگهی»، تجربه جدیدی در خرید و فروش آنلاین ایجاد کرده است. این قابلیت که در شهرهای بزرگ فعال شده، با استفاده از هوش مصنوعی، آگهیهای مرتبط با نیاز کاربران را به صورت خودکار نمایش میدهد و باعث کاهش ۲۰ درصدی زمان جستجوی کاربران میشود. شاید برای شما هم پیش آمده […]
لینکدین تصمیم گرفته است که قابلیت Audio Events را غیرفعال کند. این تالار ویژگیهای شبیه به شبکه اجتماعی کلابهاوس ارائه میداد. به گزارش تکناک، لینکدین اعلام کرده است که قابلیت رویدادهای صوتی الهامگرفته از کلابهاوس با نام Audio Events، از ۲ دسامبر ۲۰۲۴ متوقف خواهد شد. پساز این تاریخ، کاربران دیگر نمیتوانند رویدادهای جدید صوتی […]
تراشهی Exynos 2600 که زمانی گفته میشد جهش بزرگی در عملکرد گوشیهای سامسونگ بههمراه میآورد، شاید هرگز به مرحلهی تولید نرسد. گزارش منبعی آگاه در ایکس نشان میدهد که کرهایها به دلیل مشکلات لیتوگرافی دو نانومتری خود، احتمالاً تولید اگزینوس ۲۶۰۰ را لغو خواهند کرد. انتظار میرفت که اگزینوس ۲۶۰۰ از لیتوگرافی پیشرفتهی دو نانومتری […]
سامسونگ ممکن است تولید پردازنده اگزینوس ۲۶۰۰ را بهدلیل مشکلات موجود در لیتوگرافی ۲ نانومتری لغو کند. بهگزارش تکناک، سامسونگ ممکن است تولید پردازنده اگزینوس ۲۶۰۰ را بهطور کامل متوقف کند. این چیپست که زمانی بهعنوان گامی بلند در پردازش موبایل شناخته میشد، بهدلیل مشکلات موجود در لیتوگرافی ۲ نانومتری، احتمالاً هرگز به مرحله تولید […]