نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
مایکروسافت اعلام کرد که برای ارائهی یک سال بهروزرسانی امنیتی بیشتر در ویندوز ۱۰، از کاربران ۳۰ دلار دریافت خواهد کرد. پشتیبانی رسمی از ویندوز ۱۰ در تاریخ ۱۴ اکتبر ۲۰۲۵ (۲۲ مهر ۱۴۰۴) به پایان خواهد رسید و اکنون کاربران برای نخستینبار، امکان خرید یک سال خدمات بهروزرسانیهای امنیتی اضافی ویندوز ۱۰ (ESU) را […]
مایکروسافت اعلام کرد که برای ارائهی یک سال بهروزرسانی امنیتی بیشتر در ویندوز ۱۰، از کاربران ۳۰ دلار دریافت خواهد کرد. پشتیبانی رسمی از ویندوز ۱۰ در تاریخ ۱۴ اکتبر ۲۰۲۵ (۲۲ مهر ۱۴۰۴) به پایان خواهد رسید و اکنون کاربران برای نخستینبار، امکان خرید یک سال خدمات بهروزرسانیهای امنیتی اضافی ویندوز ۱۰ (ESU) را با پرداخت مبلغ مذکور خواهند داشت.
کسبوکارها برای بهرهمندی از خدمات ESU به مدت یک سال، ملزم به پرداخت مبلغ ۶۱ دلار هستند. این شرکتها میتوانند با پرداخت مبالغ ۱۲۲ و ۲۴۴ دلار، به ترتیب از خدمات مذکور برای سالهای دوم و سوم بهرهمند شوند.
مایکروسافت تنها یک سال خدمات ESU را به کاربران خانگی ارائه میدهد. یوسف مهدی، معاون اجرایی و مدیر ارشد بازاریابی بخش مصرفکنندگان مایکروسافت، در بیانیهای میگوید: «دستگاههای ثبتنامشده در طرح ESU همچنان بهروزرسانیهای امنیتی حیاتی و مهم ویندوز ۱۰ را دریافت خواهند کرد؛ اما امکان بهرهمندی از ویژگیهای جدید، رفع باگ و پشتیبانی فنی از سوی مایکروسافت، پساز پایان دورهی یک ساله، میسر نخواهد بود.»
کاربران عادی میتوانند در آستانهی پایان پشتیبانی ویندوز ۱۰ در سال ۲۰۲۵، برای دریافت خدمات ESU ثبتنام کنند. مایکروسافت، مانند گذشته، از کاربران خود درخواست میکند تا بهجای تهیهی این خدمات، به ویندوز ۱۱ مهاجرت کنند.
بهگفتهی یوسف مهدی: «با توجه به پایان پشتیبانی از ویندوز ۱۰، اکنون زمان مناسبی فرا رسیده تا با اطمینان خاطر سیستم خود را به ویندوز ۱۱ ارتقا دهید.»
به دلیل افزایش سختگیری در الزامات فنی و تمرکز مایکروسافت بر ارتقای سطح امنیت در ویندوز ۱۱، میلیونها کاربر از ارتقای کامپیوتر خود به ویندوز ۱۱ محروم شدند. پشتیبانی از ویندوز ۱۱ صرفاً برای پردازندههای تولیدشده از سال ۲۰۱۸ به بعد و دستگاههایی که مجهز به تراشهی امنیتی TPM هستند، امکانپذیر است.
مقالههای مرتبط
با وجود تلاشهای مایکروسافت، استقبال از ویندوز ۱۱ در مقایسه با ویندوز ۱۰ در سالهای اخیر اندک بوده است؛ هرچند نشانههایی مبنیبر افزایش تمایل کاربران به ارتقاء سیستم یا بهروزرسانی سختافزار خود بهچشم میخورد.
در ماه آگوست (مرداد و شهریور)، ویندوز ۱۱ موقتاً به محبوبترین سیستمعامل برای گیمرها در میان کاربران استیم تبدیل شد؛ اما در ماه سپتامبر (شهریور و مهر)، این جایگاه را مجدداً به ویندوز ۱۰ واگذار کرد. بر اساس پیشبینیها، محبوبیت ویندوز ۱۰ در طول سال ۲۰۲۵ و حتی پس از آن همچنان پابرجا خواهد ماند.
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بهروزرسانی جدید یوتیوب شورتز به کاربران اجازه میدهد تا با استفاده از هوش مصنوعی، پسزمینههای ویدئویی متحرک برای ویدئوهای کوتاه خود در ایجاد کنند. به گزارش تکناک، یوتیوب با معرفی قابلیتی جدید در پلتفرم شورتز خود، امکان تولید پسزمینههای ویدئویی با استفاده از هوش مصنوعی را برای کاربران فراهم کرده است. این قابلیت که Dream […]
شرکت ZTE با انتشار پستی در اینستاگرام، گوشی نوبیا V70 Design را معرفی کرد. پیشفروش این گوشی از ۲۸ نوامبر (۸ آذر) آغاز میشود و در برخی بازارها با نام ZTE Blade V70 Design عرضه میشود. پنل پشتی نوبیا V70 Design در دو نسخهی مشکی و صورتی جنس شیشهای و در دو نسخهی نارنجی و […]
شیائومی نسخه بتای HyperOS 2 را برای بیش از ۱۰ مدل مختلف از گوشیهایش منتشر خواهد کرد. به گزارش تکناک، شیائومی اعلام کرده است که تعدادی از گوشیهای هوشمندش ازجمله سری شیائومی ۱۳ و سری ردمی K70 اکنون واجدشرایط دریافت نسخه بتای HyperOS 2 هستند. فهرست دستگاههای واجدشرایط گوشیهای واجدشرایط شیائومی برای دریافت این نسخه بتای عبارتاند از: شیائومی […]
ظاهراً واتساپ تصمیم گرفته تا «نشانگر تایپ کردن» را در این پیامرسان تغییر دهد. اگر دقت کرده باشید، نشانگر تایپ در پیامرسان واتساپ در بالای صفحه و در کنار اسم گروه یا فردی که با آن گفتوگو میکردید نشان داده میشد. Artem Russakovskii حالا تیم توسعهدهندهی واتساپ تصمیم گرفته تا نشانگر گفتوگو را با روشی […]