نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، بعد از ظهر امروز یازدهم آبان ماه با حضور در نیشابور، ساختمان مرکزی مرکز رشد این شهرستان را افتتاح کرد. به گزارش ایسنا، حسین افشین که صبح جمعه برای سفری دو روزه به خراسان رضوی آمده، ضمن افتتاح این ساختمان از تعدادی از شرکتهای دانشبنیان و فناور مستقر […]
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، بعد از ظهر امروز یازدهم آبان ماه با حضور در نیشابور، ساختمان مرکزی مرکز رشد این شهرستان را افتتاح کرد.
به گزارش ایسنا، حسین افشین که صبح جمعه برای سفری دو روزه به خراسان رضوی آمده، ضمن افتتاح این ساختمان از تعدادی از شرکتهای دانشبنیان و فناور مستقر در مرکز بازدید کرد و از نزدیک با طرحها و محصولات این واحدها آشنا شد.
وی در حاشیه این مراسم در گفتوگو با خبرنگاران با اشاره به پیشینه و ظرفیتهای بالای علمی، فرهنگی و هنری نیشابور، گفت: نیشابور در حوزههای مختلف به ویژه تولید تجهیزات صنعتی و لوازم خانگی، زعفران و گیاهان دارویی، هنر و صنایع خلاق، توانمندیها و ظرفیتهای بالایی دارد و معاونت علمی هم با رویکرد حمایت از تلاش و حرکت شرکتهای دانشبنیان با نقطه زنی از نقاط قوت و مجموعههای توانمند حمایت میکند.
افشین تصریح کرد: در بازدید از شرکتهای مستقر در مرکز رشد نیشابور، توانمندیهای خوبی در چند شرکت فعال در حوزه فناوری اطلاعات و تولید قطعات صنعتی بود که تاکید ما هم به پارک علم و فناوری خراسان رضوی این است که به جای توجه عمومی به همه حوزهها، رویدادها و برنامههای خود را با توجه به توانمندیها و نقاط قوت هر شهرستان طراحی کنند.
اسماعیلی، مدیر پارک علم و فناوری خراسان رضوی هم در حاشیه این مراسم گفت: ساختمان مرکزی مرکز رشد فناوری نیشابور با زیربنای ۵۲۵ متر مربع و با صرف اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال از محل منابع معاونت علمی ریاست جمهوری و برخی منابع داخلی پارک علم و فناوری خراسان رضوی احداث شده است.
وی خاطرنشان کرد: هدف از احداث این ساختمان، پشتیبانی از استقرار واحدهای فناور است. این مرکز قابلیت استقرار حدود ۱۲ واحد فناور را در قالب اتاقهای مستقل و فضای کار اشتراکی دارد.
مدیر پارک علم و فناوری خراسان رضوی یکی از مزایای پارکها و مراکز رشد را استقرار واحدهای فناور به منظور ایجاد و توسعه اکوسیستم زیست بوم فناوری در این مراکز عنوان کرد و افزود: به منظور شبکهسازی بین شرکتهای فناور و شبکهسازی بین مردم و مسؤولان و شرکتهای دانشبنیان، واحدها و فضاهای اداری چند مستاجره در این مراکز رشد به کارآفرینان عرضه میشود.
اسماعیلی افزود: پارک علم و فناوری خراسان رضوی تنها پارک کشور است که با هدف ایجاد ظرفیتهای حوزه فناوری در شهرستانها، ایجاد اشتغال برای افراد تحصیل کرده در شهرستان خودشان و نیز ارتقای فناوری بر اساس آمایش سرزمینی در شهرستانهای مختلف استان از جمله تربت حیدریه، نیشابور، خواف، گناباد، سبزوار و کاشمر مراکز رشد ایجاد کرده است.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور پیش از سفر به نیشابور با حضور در شهرستان تربت حیدریه مرکز رشد این شهرستان را که از مراکز رشد تابعه پارک علم و فناوری خراسان رضوی است، افتتاح کرد. وی همچنین از مجتمع صنعتی نوآوری شهرستان نیشابور در باغرود هم بازدید کرد.افشین فردا نیز با حضور در پارک علم و فناوری خراسان رضوی در مشهد ضمن بازدید از چند شرکت و رونمایی از چند محصول دانشبنیان، پای صحبتها و نقطه نظرات فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری این استان مینشیند.
انتهای پیام
Source link
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شبکه سولانا به دلیل افزایش شدید معاملات میمکوینها، شاهد رشد بیسابقهای در کارمزد تراکنشها بوده است. بهگزارش تکناک، طی هفته گذشته، افزایش کارمزدها موجب شد سولانا بیش از ۷۸ میلیون دلار درآمد از کارمزدها کسب کند و از رقبایی مانند اتریوم پیشی بگیرد. این رقم، سولانا را به یکی از سودآورترین شبکههای بلاک چینی تبدیل […]
دانشمندان به دنبال تغییر باکتریهای روده گاوها و قرص معجزهآسایی برای جلوگیری از آروغ زدن گاوها هستند! به گزارش سرویس اخبار علمی حیوانات رسانه فناوری تکنا، یک دانشمند یک لوله بلند را به دهان و سپس به معده گوساله دو ماهه که بخشی از یک پروژه تحقیقاتی برای جلوگیری از آروغ زدن متان (یک گاز […]
بیش از ۱۰ درصد از نیروی کار کره جنوبی رباتیک شده است و براساس یک بررسی سالانه توسط World Robotics ۲۰۲۴ مشخص شده است که اندکی بیش از ۱۰ درصد از نیروی کار کره جنوبی با رباتها جایگزین شدهاند. به گزارش ایسنا، این گزارش که توسط فدراسیون بینالمللی رباتیک(IFR) ارائه شده است، نشان میدهد که […]
این گزارش دانشگاههای برتر ایران در نوآوری را بهترتیب دانشگاه صنعتی شریف (با امتیاز ۳۲.۴۰ در رتبهی ۳۳۴)، دانشگاه تهران (با امتیاز ۳۰.۷۰ در رتبه ۳۶۰) و دانشگاه امیرکبیر (با امتیاز ۲۹.۵۰ در رتبهی ۳۷۵) معرفی میکند. این منبع همچنین نشان میدهد که ایران در سال ۲۰۲۴ همانند سال گذشته دارای یک خوشه در بین […]